Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αγωνας ΣΔΥΑ 21.1ΧΛΜ 03/03/2019

Αγωνας ΣΔΥΑ 21.1ΧΛΜ 03/03/2019

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 47 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Echetlos
    Συντονιστής

Ρε τον απατεώνα τον Χρήστο…
    Έκοψε δρόμο!

stratus
    Συμμετέχων

Τρεχω τοσο γρηγορα που ουτε τα gps δε με καταγραφουν!!!
    Το ωραιο ειναι οτι και το foot pod εβγαλε ακριβως την ιδια αποσταση,δεν ξερω γιατι.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Για την διαφορά στην απόσταση που λέει η Μαρία ( @Elda ) η διαφορά δεν είναι και τεράστια. Δεν ξέρουμε αν άνοιξαν και οι δύο το gps ταυτόχρονα οπότε δεν ξέρουμε πόσο χρόνο είχε το κάθε ρολόι για να κλειδώσει δορυφόρους πριν την εκκίνηση του αγώνα! Επίσης δεν ξέρουμε τι ακρίβεια έχει δηλώσει ο κάθε χρήστης στο ρολόι του σχετικά με την συχνότητα καταγραφής στίγματος, επίσης δεν ξέρουμε τι ζιγκ ζαγκ μπορεί να έκανε ο καθένας (ακόμα και αν ένας από τους δύο έχει κάνει π.χ 10 μέτρα παραπάνω ανά χιλιόμετρο σε σχέση με τον άλλο, φαντάσου με αναγωγή στα 21χλμ). Ακόμα και το αν ο ένας φόραγε το ρολόι στο αριστερό χέρι και ο άλλος στο δεξί, ακόμα και αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του.
    Οπότε γενικά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντα να βλέπουμε διαφορές στην μέτρηση αποστάσεων μεταξύ δρομέων του ίδιου αγώνα, μεταξύ του ίδιου αγώνα αλλά σε διαφορετικές χρονιές (πχ ένας συννεφιασμένος ουρανός της μιας χρονιάς, δεν είναι φίλος του gps), μεταξύ πιο γρήγορου και πιο αργού δρομέα (ένας αργός δρομέας όταν πάει από το σημείο Α στο σημείο Β μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, το gps του θα πάρει 3 μετρήσεις που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με έναν γρήγορο που θέλει 3 δευτερόλεπτα για την ίδια απόσταση και που το δικό του gps θα προλάβει να πάρει μόνο 1 μέτρηση)

stratus
    Συμμετέχων

Το gps ηταν ανοιχτο απο την αρχη,αλλα οπως ανεφερα και το foot pod την ιδια αποσταση εδειξε.Επισης το 935 σε δυο μαραθωνιους μου εχει βγαλει στη Θεσ/κη 42.25 χλμ και στο Αμστερνταμ 42.33 χλμ με αρκετες στροφες.
    Επισης δεν παιζει κανενα ρολο σε ποιο χερι φορας το ρολοι,ΙΣΩΣ μεσα στο στιβο.Το ρολοι μου ειναι ρυθμισμενο για μετρηση αν 1 δευτερολεπτο.

Nikolai
    Συμμετέχων

Τα 100 μέτρα διαφορά στα υψομετρικά όμως είναι πολλά! Η αλήθεια είναι στο 935…

chriskapsio
    Συμμετέχων

Καλημέρα παιδιά
    Πως προσθέτετε μία δραστηριότητα από το garmin σας εδώ μέσα?
    Ευχαριστώ
    Χρήστος

Echetlos
    Συντονιστής

@chriskapsio Βάζεις απλά τον σύνδεσμο (URL) της δραστηριότητας του Garmin Connect (π.χ. https://connect.garmin.com/modern/activity/1040710226) και αυτή θα ενσωματωθεί αυτόματα.

chriskapsio
    Συμμετέχων

chriskapsio
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο. Να και τα δικά μου κατορθώματα!!!

Echetlos
    Συντονιστής

Ψάχνω συμμετοχή.
    Αν έχετε κάτι υπ’ όψιν…

Elda
    Συμμετέχων

Εναν καλο ψυχιατρο??? 😛

stressbuster
    Συμμετέχων

Νικο υπαρχει η συμμετοχη της πρωην συζυγου μου, αν θες πες μου θα παω Σαββατο μεσημερι νωρις Π.Φαληρο να παρω το δικο μου νουμερο και αν θες παιρνω και το άλλο και στο δινω.Μονο μη με περασεις και φαινεται ότι μου εριξε εκεινη.
    Εχω να τρεξω 10 ημερες, μολιε σημερα αρχισα να επανακάμπτω από κρυωμα, θα ερθω να κανω τον αγωνα αλλα σιγουρα σε χαλαρο ρυθμο όχι γρηγορα.

Echetlos
    Συντονιστής

@elda Αμέσως εσύ… φαρμακόγλωσσα!
    Έναν φίλο θα βοηθήσω (για λίγο), απλά έχω θέμα να είμαι σε χώρο αγώνα χωρίς νούμερο.

Elda
    Συμμετέχων

Παει κι ο ΣΔΥΑ, 1:47:41 και νεο PB. Kαλα βγηκε αν κι απο την αρχη πηγαινα με υψηλους παλμους και τα ποδια σχετικα βαρια και σιχτιριζα, τι θελω και παω γρηγορα αφου ειμαι κουρασμενη, να σταματησω να παρω το λεωφορειο, βαριεμαι να τρεχω τοση ωρα κλπ κλπ, ειναι και η διαδρομη που δεν εμπνεει καθολου σε αντιθεση με το Αιγιο που την ειχα ευχαριστηθει περισσοτερο, τελικα αντεξα σ αυτον το ρυθμο και σ αυτους τους παλμους για ολο τον αγωνα. Εκανα και μια βλακεια στην αρχη και ξεχασα να μηδενισω το 1 και κατι χλμ ζεσταματος στο ρολοι, οποοτε δεν ηξερα ακριβως το χρονο μου, απλα αφαιρουσα 6 λεπτα που ειχα δει οτι ειχα κανει. Ετσι κι αλλιως δεν πηγαινα γαι συγκεκριμενο χρονο, πηγαινα με την αισθηση εκει γυρω στο 5’05-5’10 το περιμενα και βγηκε 5’06. Τσιμπησα κι ενα κυπελλακι 1ης θεσης ηλικιακης κατηγοριας στις γριες 50-54! Τωρα περιμενω τις εκτιμησεις σας σε τι MP να κινηθω σε 6 εβδομαδες.

Echetlos
    Συντονιστής

@elda Μπράβο, Μαρία! Φοβερός χρόνος!
    Με 1:42 ημί, πας άνετα για ένα safe 3:45, δεν θέλει και πολλή κουβέντα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 47 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.