Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αγωνας ΣΔΥΑ 21.1ΧΛΜ 03/03/2019

Αγωνας ΣΔΥΑ 21.1ΧΛΜ 03/03/2019

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 47 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Χαχα, ειμαι βλημα, ακομα ζαλισμενη ειμαι απο τον αγωνα! 1:47:41 εννοουσα, οχι 1:41:47, εκανα αναριθμητισμο, βλεπω να γραφεις 1:42 και λεω τι σαχλαμαρα εκανα αχαχαχα. Παω να κανω εντιτ. Το pace τπυλαχιστον το εγραψα σωστα, 5’06.

Echetlos
    Συντονιστής

Και πάλι, πολύ καλό εν μέσω προετοιμασίας και χωρίς φορμάρισμα (υποθέτω).
    Θεωρώ ότι με λίγη πίεση, είσαι στο 3:50.

Elda
    Συμμετέχων

Εκει με βλεπω κι εγω στο 5’25-5’30. Θ ανοιξω αλλο θεμα να ρωτησω και για παλμους.

harris_vak
    Συμμετέχων

1.30.47 (pace 4.18) έγραψε εμένα.Επόμενος στόχος στον Μέγα Αλέξανδρο μια επίδοση 3.17 (4.40).

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα κ απο μένα, μετά απο αρκετά χρόνια παρών στον αγώνα λόγω τέστ μαραθωνίου, ο χρόνος 01:42:40 με μέσο 04:52, ομως έλεγα πρίν κ μέχρι το 16 περίπου έβγαινε μέσο τέμπο 4:46 μετά σιγά αλλά σταθερά δεν μπορούσα να κρατήσω τον ρυθμό όχι ομως απο δυνάμεις κ ούτε απο παλμούς, ο αέρας παραήταν κουραστικός για μένα σε αρκετά σημεία, ευτυχώς δεν ήταν αγώνας στόχος σίγουρα θα με έριχνε αρκετά κάτω, άσε που είχα ξεχάσει τόσα χρόνια να έχω τόσο θόρυβο απο ι/χ δίπλα μου, λίγο ξενέρωμα αυτό αν και αγωνιστικά σε μένα μονο ο αέρας ηταν το πρόβλημα.
    Πέρνω δεδομένο το 4:50 κ δουλεύω όμως για Θεσσαλονίκη το 4:45, αρκεί να εχει άπνοια στις 14/04….
    Προσωπικά έκανα τέστ τέμπο αγώνα κ η εκτίμηση κατάστασης μου λέει οτι ο στόχος είναι εφικτός, ο flat μαραθώνιος βγαίνει με μικρές κ εως καθόλου αποκλίσεις σε σύγκριση με τα 21 γιατί απλά την ημέρα των 42 είμαστε αρκετά πιό ξεκούραστοι κ πιο φορμαρισμένοι, πίστη κ προσήλωση θελει..

Zakaria Amin
    Συμμετέχων

Μετά από απουσία 3 ετών και με μηδέν προετοιμασία (3 ελευθερα μισάωρα περιπου την εβδομαδα τον τελευταιο χρονο) τερμάτησα σε 01:45. Ειλικρινά υπερευχαρηστιμένος αν και ελαφρώς πιασμένος.. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος!
    Πρώτη φορά έτρεξα τον αγώνα και δεν κρύβω ότι δεν αισθανόμουν και άνετα τρέχοντας με πλάτη στο πήγαινε δίπλα στα αμάξια.. Δεν νομίζω να τον τρέξω ξανά τον συγκεκριμένο αγώνα..
    Εμένα ο αέρας με βόλεψε πάντως στο γυρισμό μιας και δεν ίδρωνα.. χεχε

chriskapsio
    Συμμετέχων

Μια χαρά ο ΣΔΥΑ φέτος με ανέλπιστο ΡΒ 1:45:08 μιας και είχα μία ενόχληση στο πόδι όλη τη βδομάδα. Με Μέσους παλμούς 165. Τον μόνο που αναγνώρισα στη διαδρομή ήταν το Νίκο (Έχετλο) αλλά μετά χαθήκαμε…Συγχαρητήρια σε όλους για τα ΡΒ, την επίδοση, τη συμμετοχή στον αγώνα. Και του χρόνου με υγεία.

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Καλημέρα, φάγαμε το ορεκτικό χθες με pb 1:40:44 (avg pace 4:46/avg παλμοί 179) και μας μένει το κυρίως στον μαραθώνιο του Μιλάνου στις 7 Απριλίου! Χάρηκα που γνώρισα τον Χρήστο @stratus και που είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε απο κοντά μετά απο αρκετό καιρό με την Μαρία @Elda και τον Νίκο @echetlos
    Συγχαρητήρια σε ολους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια!

Echetlos
    Συντονιστής

Μπράβο Δημήτρη, εξαιρετικός! Πας για ωραία πράγματα…

Συγχαρητήρια σε όλους τους φίλους, δεν ήταν κι εύκολη μέρα.
    Πήγα μέχρι το 9ο, όπου και συνάντησα έναν φίλο (στο 12ο δικό του) και γυρίσαμε παρέα. Νομίζω ότι ήταν γεμάτο 4άρι ο αέρας.

Elda
    Συμμετέχων

Κι εγω 4αρι τον υπολογισα, δεν ηταν κατι το τρομερο για τα δικα μου δεδομενα. Μην ξεχναμε οτι στο πρωτο μισο μας εδωσε ωθηση. Θα μου πεις αυτο που κοβει ο αερας ειναι περισσοτερο απο αυτο που δινει, οπως συμβαινει και με τις ανηφορες κατηφορες σε μια πηγαιν ελα διαδρομη, αλλα οκ, εχω τρεξει την ιδια διaδρομη με 6 και 7 μποφορ, το χθεσινο ηταν απλα αερακι. Επισης ο αερας θελει ειδικη προπονηση, πρεπει να εχει μαθει κανεις πώς να τρεχει και με κοντρα αλλα και με ευνοικο ανεμο. Οταν εχεις στο πρωτο μισο ευνοικο, πρεπει να τον αφησεις να σε παει, ουτε να πας πολυ γρηγορα αλλα ουτε και συντηρητικα στοχευοντας σε negative split που ειναι σχεδον αδυνατον να γινει. Ο κοντρα τωρα θελει κεφαλι μπροστα και να δουλευουν πολυ τα χερια οπως στις ανηφορες. Εγω σημερα ειμαι αρκετα πιασμενη στο πανω μερος του σωματος. Μου κανει μεγαλη εντυπωση που βλεπω ολους τους πρωτους να εχουν positive split κατα 2-3 λεπτα (3λεπτα ο πρωτος, 2 και κατι ο 2ος!), μονο ο 3ος ειχε μερικα δευτερα καθως και η 1η γυναικα. Εγω ειχα κατα 49″ positive και πηγα με την ιδια ενταση (βλ. παλμους και αισθηση) απο την αρχη μεχρι το τελος. Τελικα αυτα τα τεμπο καθως και τα ματωμενα χιλιαρια με κοντρα ανεμο που εκανα απεδωσαν καρπους.

Tωρα ειδα οτι ο Δημητρης που εσκισε εκανε negative split κατα 20″. Εμ, δεν ειναι τυχαιο που την προηγουμενη Κυριακη στα 8 μποφορ εκανε 30αρι στο Νιαρχος.

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Προσωπικά, ίσως και λόγω ανασφάλειας, σε ολους τους αγώνες προσπαθώ να κινηθώ λίγο συντηρητικά στο πρώτο μισό ώστε να εχω δυνάμεις και να κάνω την επίθεση μου στα τελευταία χιλιόμετρα. Χθες στο τελευταίο 5αρι έκανα 2 φορές την κίνηση να πέσω κάτω απο 4:30 pace βλέποντας ότι είναι εφικτός ο στόχος του 1:39 αλλά και τις 2 ένιωσα τον αέρα σε συνδυασμό με την κόπωση φυσικά να με φρενάρουν με αποτέλεσμα ο ρυθμός μου να μένει γύρω στο 4:45.
    Ο φετινός χειμώνας πάντως φρόντισε να μας σκληραγωγήσει ιδιαίτερα στις προπονήσεις που κάναμε, ειδικά σε σύγκριση με πέρυσι ήταν η μέρα με τη νύχτα.

stratus
    Συμμετέχων

Απο εδω και περα θα με φωναζετε Mr Canova Christos ,αφου με 5 εβδομαδες προετοιμασια μονο οδηγησα τη συζυγο μου στο πρωτο ημι σε χρονο 1.52.39 Εχασε δε την τριτη θεση στην κατηγορια της για 12 δευτερολεπτα.Ενα λυσιμο του κορδονιου της αλλα και τα σταματηματα που εκανε για να πιει νερο,αφου δεν εχει την εμπειρια να πιει τρεχοντας,την εκαναν να χασειτην τριτη θεση
    Στα δικα μου τωρα.Μεχρι το 12 πηγα με ρυθμο 4.45,ειδα οτι πονουσα το ποδι και σταματησα να περιμενω τη συζυγο να παμε παρεουλα.Ο μαραθωνιος δυστυχως απομακρυνεται με γοργους ρυθμους.
    ΥΓ Οποιος θελει προπονητη τον αναλαμβανω στη φιλικη τιμη των 200 ευρω ανα μηνα.Με αποδειξη +24% το φπα

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Τρέχοντας τα 10.55 του δευτέρου σκέλους της σκυταλοδρομίας, επιτέλους μπορώ να πω ότι μετά από αποτυχίες 1.5 χρόνου βγήκε και ένας αγώνας όπως έπρεπε. Όσο αναφορά τις συνθήκες, το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η κάπνα των καυσαερίων και η θερμότητα που ερχόταν στο κομμάτι που τρέχαμε δίπλα στα αυτοκίνητα.
    Συνέχεια και εγώ με 10άρι Θεσσαλονίκης!

thanasisnk
    Συμμετέχων

Καλησπερα και απο εμενα!ετρεξα τον χτεσινο αγωνα και εγω!Εκανα pb 1.34.41.o αερας με δυσκολεψε λιγο στο δευτερο μισο,αλλα ολα πηγαν καλα.σε καποιο σημειο πετυχα τον echetlo και με ενθαρρυνε πολυ!εκανα positive split 2 δευτερολεπτα.

tazi
    Συντονιστής

@stratus Χριστο εσεις ειστε οικογενεια για σκυταλοδρομια. Εκει τουλαχιστον ο αγωνας ξεκιναει απο αναγκαστικη σταση😄.
    Συγχαρητηρια στο γυναικα σου, αν θελει μπορω και εγω να της βγαζω προγραμμα σε λιγο καλυτερη τιμη😋
    Σοβαρα τωρα, τι νεα με το ποδι? Γιατι απομακρυνεται ο αγωνας?
    Εγω ειμσι Ελλαδα και κατα πασα πιθανοτητα μεσα στη βδομαδα επιχειρω και το δευτερο ανοιγμα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 47 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.