- Αυτό το θέμα έχει 159 απαντήσεις, 37 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη pseiras.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
20 Νοεμβρίου 2019 στις 00:16 #114298tzatzikis90Συμμετέχων
Καλησπέρα κι από μένα!
μετά από απουσία 2 μηνών ξεκίνησα χθες ξανά με αρκετή όρεξη που ελπίζω να παραμείνει ως έχει αφού έχω πολλά στο μυαλό μου! πρωταρχικός στόχο ο Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης (προσδοκώντας να είμαι ο λαγός σε Μαρία ή ο αναβάτης του…κουτσάλογου στο pb του!) και μετά, αναλόγως διάθεσης και προγράμματος, ημί στην Καλαμπάκα ίσως, κανένα Ναύπλιο για 10 ή ημί συνδυαζόμενο με εκδρομούλα αφού δεν έχω πάει ποτέ και οποιοσδήποτε άλλος αγώνας τυχόν μου κάνει κλικ!
αυτά για την ώρα, βλέποντας και κάνοντας!
20 Νοεμβρίου 2019 στις 09:46 #114310EldaΣυμμετέχωνΠου ΄σαι βρε Τζατζικη, εσενα περιμεναμε, ολοκληρωθηκε η ομαδα τωρα! Θα κανονισουμε και παστα παρτυ για παρτη σου στη Σαλονικα! Αν κανεις ολοκληρωμενη προετοιμασια εχεις αρκετο χρονο μπροστα σου να κυνηγησεις κατι καλο. Εδω θα μαστε να σου τραβαμε το αυτι αν τεμπελιαζεις!
20 Νοεμβρίου 2019 στις 13:10 #114322thesalosΣυμμετέχωνμε βλεπω για τον ευχιδα τον μαιο.μεσσανυχτα εκινηση και φετος να δω αν καταφερω να χωρις θεματα στις στις πλαταιες για εκινηση
για ενδιαμεσα μαλον θα κατεβω στο βυζαντινο και ψαχνω για ενα ακομα κατα τον μαρτιο20 Νοεμβρίου 2019 στις 18:29 #11435220 Νοεμβρίου 2019 στις 18:38 #114354aRiSTiDiSΣυμμετέχων@skaratatis κατα 99% θα πάω Λιοφίλια φέτος (1η φορά)
@tazi αυτό το είδες για το 10ρι που θα κατέβεις? Απόσταση δίνουν 9.9Κ!!!
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 9,9 χλμ.20 Νοεμβρίου 2019 στις 18:44 #114358savinioΣυμμετέχων@aRiSTiDiS Και εγώ το σκέφτομαι να πάω για πρώτη φορά νομίζω θα έχει ενδιαφέρον στο στίβο. Από ότι είδα σύντομα ανοίγουν οι εγγραφές και θα είναι σχετικά περιορισμένες.
20 Νοεμβρίου 2019 στις 18:50 #114362EldaΣυμμετέχων@skaratatis Σαββα, εγω δεν εχω τρεξει γιατι δεν εχει τυχει να βρεθω σε καλη κατασταση τις προηγουμενες φορες που γινοταν, αλλα εχει τρεξει ο γιος μου 2 φορες, το 15 και το 16, τη δευτερη μαλιστα ειχε πετυχει και το sub 40. Ειναι εξαιρετικη διοργανωση με 6 σειρες δυναμικοτητας (ολοι οι δρομεις ειναι κατω των 50΄) ωστε να μη γινεται συνωστισμος. Πρωτα ξεκινανε οι πιο αργες σειρες και κλεινουν με τους πιο γρηγορους οπου ειναι πολλοι πρωταθλητες, Τασσης, Μαγγινας, Ζερβακης, Πετρουλακη, Δημακη, Γαζεα κλπ. Η συμμετοχη ειναι δωρεαν και απλα πηγαινουμε διαφορα τροφιμα για το κοινωνικο παντοπωλειο. Οταν ανοιξουν οι εγγραφες να δηλωσετε γρηγορα συμμετοχη γιατι ειναι περιορισμενες και θα υπαρχει μεγαλη ζητηση.
@aristidi Aριστειδη, απο τη ηστιγμη που ενας αγωνας δε διοργανωνεται απο το ΣΕΓΑΣ, δεν επιτρεπεται πλεον να ειναι 10χλμ η 21097μ πρεπει να ειναι κατατι μικροτερος.20 Νοεμβρίου 2019 στις 18:52 #114364taziΣυντονιστής@aristidi Ναι το προσεξα και πολυ σπαστηκα, μαλλον γι αυτο το διαφημιζανε τοσα χρονια σαν το πιο γρηγορο δεκαρι της Αθηνας. Θα κανω αναγωγη…
Εσυ θα ερθεις? Τα Λιοφιλεια παντως ειναι με διαφορα Ο ΑΓΩΝΑΣ!! απο καθε αποψη.20 Νοεμβρίου 2019 στις 18:54 #114366aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΝαι, θα έχει ενδιαφέρον. Βέβαια δεν κάνω σχεδόν ποτέ προπονήσεις σε στίβο, οπότε τουλάχιστον εγώ θα είμαι έξω από τα “νερά” μου. Θα κάνω μερικές προπονήσεις σε στίβο μέχρι τότε, για να εξοικειωθώ στα σταθερά περάσματα ανα γυρο και στο τρέξιμο σε ταρτάν (να μείνουμε σε επαφή προφανώς όταν πλησιάσουν οι μέρες, αν δώ κάτι για εγγραφές θα ενημερώσω)
20 Νοεμβρίου 2019 στις 19:04 #114368aRiSTiDiSΣυμμετέχων@elda τι λές τώρα!!!!! Απαγορεύεται να είναι ακριβώς 10Κ?!?!?!?! Με τρέλανες! OMG και 3 LOL!!! Δηλαδή αν είναι 10Κ θα τους κάνουν “ντα-ντα”? Φαντάζομαι θα έχει γινει σχετικός ντόρος, οπότε θα το ψάξω (αν εχεις links ευπρόσδεκτα)
@tazi ΣΔΥΑ οχι, δεν τον έβαλα ποτέ στο πλάνο, λόγω Μαραθωνίου, ακόμα σε αποθεραπεία είμαι. Ευτυχώς δέν μου έβγαλε προβλήματα ο Μαραθώνιος, ούτε νοιώθω να με “χρέωσε” υπερβολικά, αλλά δεν ειμαι ακόμα σε θέση να τρέξω αγωνιστικό 10ρι. Θα πάω στο 10ρι της Ν. Φιλοθέης, τις 1 Δεκ, αλλά οχι για να χτυπήσω χρόνο αλλά επειδή κατεβαίνει η δρομική παρέα, και αν όλα πάνε καλα στα Λιοφίλια για χρόνο. Και μετά Κυριακίδεια τέλος Ιανουαρίου, που πρέπει να έχεις διαπρέψει στο παρελθόν!!20 Νοεμβρίου 2019 στις 19:23 #114370savinioΣυμμετέχων@elda Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Μαρία. Αριστείδη θα τα πούμε σε αρκετούς αγώνες…έχω και εγώ στο πρόγραμμα τα Κυριακίδεια και εκτός απροόπτου τον ημι της Αθήνας.
20 Νοεμβρίου 2019 στις 19:29 #114372taziΣυντονιστής@aristidi @elda Αυτο με τα κουτσουρεμενες αποστασεις, νεα? προτροπη ΣΕΓΑΣ, μου φαινεται το λιγοτερο αχαρακτηριστο….. Πιθανολογω όμως οτι η αποσταση μειωθηκε οταν η εκκινηση αλλαξε και μετακινηθηκε εγινε εξω απο το σταδιο.
Παντα μετα τη κλασσικη ετρεχα και το δεκαρι δυο εβδομαδες μετα, σιγουρα δεν ειχα ακομα πληρως ανακαμψει απο το μαραθωνιο αλλα ηταν για εμενα ενα καλο τεστ ταχυτητας.
Αριστειδη, τα Κυριακιδεια ειναι δυσκολο αλλα και μετρημενο απο τον κοινο μας coach δεκαρι, αρκετες εναλλαγες κλισεων, αρκετες στροφες. Εμενα μου αρεσει πολυ ως αγωνας γιατι περνας σε καθε γυρω μεσα απο το σταδιο, υπαρχουν πολλα σημεια που μπορουν να σε δουν οι δικοι σου, το διοργανωνει ο συλλογος που γυμναζονται τα παιδια μου κλπ. Πραγματι εκει ειχα παει πολυ καλα το 16, ηταν η πρωτη φορα που κατεβηκα τα 38 λεπτα και ημουν σουπερ χαρουμενος.20 Νοεμβρίου 2019 στις 19:38 #114374EldaΣυμμετέχωνΟχι, η αποσταση δεν εχει μειωθει λογω της αλλαγης, την πρωτη χρονια ηταν ετσι, μετα ηταν κανονικο δεκαρι αν δεν κανω λαθος. Αυτο για το ΣΕΓΑΣ μας το ειπε ο κοουτς της ομαδας με την οποια προπονουμαι και αυτο που καταφερα να βρω ηταν το εξης, στην προτελευταια παραγραφο δειτε, δεν μπορω να κανω copy paste:
http://www.runnermagazine.gr/news/diafonia-eolsmay-segas-gia-ton-neo-athlitiko-nomo20 Νοεμβρίου 2019 στις 19:50 #114376EldaΣυμμετέχωνΝα εδω
Οποτε αγωνες 10αριου και ημι που δεν εχουν παρει πιστοποιηση αποστασης απο τον ΣΕΓΑΣ, μετονομαζονται σε αγωνες 9.9 χλμ η 20.5 για να μην εχουν προβλημα.
20 Νοεμβρίου 2019 στις 19:59 #114378ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΚαλησπέρα ισχυει ότι αγώνες 5 10 και 21 νομίζω πρέπει να πάρουν το οκ από σεγας. Γιατί θέλει ο σεγας να βάλει σε μια τάξη το χάος κατά αυτόν με τους αγώνες που διοργανώνει ο κάθε ένας
Οπότε όταν πας να κάνεις 10 αρι η 5 κ πας να πάρεις άδεια από τροχαία σε παραπέμπει σε σεγας. Ο δε σεγας ανάλογα τα κέφια του δινει άδεια η αν επιμείνεις σου λέει να πιστοποιήσει την διαδρομή (πληρώνοντας άτομο να μετρήσει)
Έχει γίνει σάλος από πέρσι το καλοκαίρι αρκετοί αγώνες δεν έγιναν. Αν θυμάμαι καλά ένας ήταν ο αγώνας σε Μυκήνες που δεν έδωσε οκ η τροχσια.
Για αυτό θα δείτε πολλούς αγώνες δρόμου να είναι 10200(περιστερι) αυτός την κυριακη τώρα 9900 νομίζω.κτλΤο 6 αρι του νιαρχου το δεκαρι που του χρόνου θα είναι λίγο παραπάνω.
Πάντα μιλάμε για αγώνες δρόμου γιατί σε πάρκα δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω.
Όπου είναι 10 αρι σημαίνει ότι ο σεγας έχει δώσει το οκ -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.