- Αυτό το θέμα έχει 159 απαντήσεις, 37 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
pseiras.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
25 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:05 #116552
Elda
ΣυμμετέχωνΝα δειτε που φετος ο Μεγαλεκος θα κανει ρεκορ συμμετοχων. Απο ολους εκεινους που δε θα πανε στους μαραθωνιους εξωτερικου που στοχευαν λογω κορονοιου.
26 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:52 #116568Belial
ΣυμμετέχωνΜακάρι να έχει ξεφουσκώσει αυτή η ιστορία με τον κορονοιό, αλλά αν συνεχίσει μήν φάμε άκυρο και δεν γίνει η διοργάνωση του Μέγα Αλέξανδρου.
26 Φεβρουαρίου 2020 στις 08:03 #116569thesalos
Συμμετέχωνπαωτως ο νεος ιος κανει ιντερβαλς σε μεταδοτικοτιτα.μακαρι να μην εχουμε θεματα με τους ανηξιατικους αγωνες.
26 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:40 #116574petransfhp
ΣυμμετέχωνΗμιμαραθώνιος Καλαμπάκας με σκοπό το ατομικό ρεκόρ, το οποίο σημαίνει ένας μέσος ρυθμός πιο γρήγορα από 3:58/χλμ, λίγο δύσκολο το βλέπω αλλά θα προσπαθήσουμε. Εάν δεν έχει καύσωνα και επικρατήσει θερμοκρασία κάτω από 19 βαθμούς θα είναι καλά.
Και για Μαραθώνιο αφού το μπάτζετ έπρεπε να κρατηθεί χαμηλά για φέτος την άνοιξη επιλέχθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος!
Νομίζω και με τις τελευταίες εξελίξεις πολύ καλή επιλογή, θα έχουμε απαρτία!28 Φεβρουαρίου 2020 στις 14:13 #116605Elda
ΣυμμετέχωνAπο φιλη που μενει στο Ναυπλιο σας μεταφερω οτι σημερα με εντολη του δημαρχου εκλεισαν ολα τα σχολεια του δημου για απολυμανση και ειναι υπο σκεψη ακυρωση του μαραθωνιου.
28 Φεβρουαρίου 2020 στις 14:38 #116606ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα και εγω που ζητησα ενημέρωση απο διοργανωση σαν χορηγος επικοινωνίας ( nova ) Που ειμαστε, με ενημερωσαν οτι είμαστε σε αναμονη..
Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν επιστρεφονται και τα χρηματα για αΠΟ rbnb που ειχα κλείσει σπιτι…Μολις εχω νεωτερα ενημερωνω28 Φεβρουαρίου 2020 στις 14:44 #116607Dimitris Voutyras
ΣυμμετέχωνΕχω δηλώσει στον ημι στα πλαίσια προετοιμασίας για μαραθώνιο και μιας και εχω κλείσει και διαμονή με βλέπω για παραλιακό λονγκ πέριξ του Ναυπλίου..
28 Φεβρουαρίου 2020 στις 14:49 #116608ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
ΣυμμετέχωνΣε βλεπω για διαδρομη ναυπλιο τολο και πισω η για ναυπλιο αρβανιτιά κ πισω,, 🙂
28 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:09 #116610naftony
ΣυμμετέχωνΟ Δήμαρχος Ναυπλίου είπε σήμερα ότι οι αποφάσεις για τυχόν ακυρώσεις εκδηλώσεων υπάρχουν μέχρι την Καθαρά Δευτέρα. Από εκεί και πέρα (και για τον μαραθώνιο) δεν υπάρχει τίποτα και θα παρθούν αποφάσεις από βδομάδα.
3 Μαρτίου 2020 στις 17:40 #116647petransfhp
ΣυμμετέχωνΕίναι τραγικό αυτό που συμβαίνει και αναφέρομαι στην αναβολή του Μαραθωνίου του Ναυπλίου , νομίζω πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω και οτι η ακύρωση δεν γίνεται για όφελος της δημόσιας υγείας!
Οι αγώνες ποδοσφαίρου κτλ γιατί γίνονται με χιλιάδες φιλάθλους;3 Μαρτίου 2020 στις 18:53 #116648aRiSTiDiS
ΣυμμετέχωνΣαν τι να κρύβεται? Και ο Ημι στο Παρίσι ακυρώθηκε. Να δούμε τι θα γίνει με τον Ημι Αθήνας!
Τουλάχιστον ελπίζω αν γίνει ακύρωση, να ληφθεί η απόφαση γρήγορα, ώστε να αναπροσαρμόσουμε νωρίς τα προπονητικά και αγωνιστικά μας πλάναΥΓ. Και για το ποδόσφαιρο δεν ειμαι τόσο σίγουρος ότι θα γίνουν κανονικά οι αγώνες που απομένουν.
3 Μαρτίου 2020 στις 19:04 #116649Elda
ΣυμμετέχωνΟυτε εγω νομιζω πως κρυβεται κατι. Εξαλλου ο Δημαρχος Ναυπλιου την Παρασκευη που μας περασε αποφασισε κλεισιμο ολων των σχολειων και οι κατοικοι φοβοντουσαν οτι υπαρχει κρουσμα και δεν το λεει, παροτι εκεινος το διεψευδε (και οντως δεν υπηρχε). Οπως λοιπον εκλεισε τα σχολεια προληπτικα αποφασισε και την αναβολη των αγωνων. Προφανως δε θελει να φερει καμια ευθυνη σε περιπτση που εκδηλωθουν κρουσματα στο δημο προερχομενα απο επισκεπτες κατα τη διαρκεια των αγωνων. Μετα πολλοι θα του λενε σου λεγαμε να τον αναβαλεις αλλα δε μας ακουγες.
3 Μαρτίου 2020 στις 19:23 #116650naftony
ΣυμμετέχωνΌπως αρκετοί άλλοι έτσι και εγώ προετοιμαστηκα επί 4μηνου για το μαραθώνιο αυτό. Νομίζω όμως ότι η οργανωτική επιτροπή ήθελε περισσότερο από όλους να γίνει ο αγώνας. Ο όγκος των δρομέων στα σοσιαλ είναι κατά της αναβολής με πολύ αρνητικά σχόλια. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι για το κοινό καλό ή αναβολή αυτή, αγώνες θα γίνουν και άλλοι. Πάντως να ξαναγίνει ο μαραθώνιος όπως ακούγεται μετά το Πάσχα δεν έχει νόημα. Πως διατηρεισαι για 2 μήνες;
4 Μαρτίου 2020 στις 08:36 #116651thesalos
Συμμετέχωννεο κρουσμα στην θεσσαλονικη.απο οτι βλεπω μαλον και ο μεγ.αλεξ θα ακολουθησει.
4 Μαρτίου 2020 στις 08:43 #116652petransfhp
ΣυμμετέχωνΓια κάποιον σκεπτόμενο δεν θα πρέπει να σημαίνει κατι το νέο κρούσμα.
Περισυ στην Ελλάδα είχαμε 77 θανάτους από την εποχική γρίπη… -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.