- Αυτό το θέμα έχει 159 απαντήσεις, 37 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη
pseiras.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
22 Μαρτίου 2020 στις 21:16 #116842
Elda
ΣυμμετέχωνΤωρα συνειδητοποιησα οτι μεσα Ιανουαριου κερδισα το φλουρι σε μια εκδηλωση 17 ατομων, ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που κερδιζω φλουρι σε τοσα ατομα. Ακολουθησε ο τραυματισμος μου και τωρα αυτο. Πολυ γουρικο αυτο το φλουρι! 😛
23 Μαρτίου 2020 στις 19:55 #116858Elda
Συμμετέχων7/6 ωρα 6:30πμ ο Μεγαλεκος και 10.30πμ το δεκαρι!
23 Μαρτίου 2020 στις 20:55 #116859StefanosM
Συμμετέχωνβλέπω ότι έχεις ακόμα ελπίδες…..
Νομίζω οτι ακόμα και να τελειώσει όλο αυτό, θα αργήσουν να επιτρέψουν συγκεντρώσεις ανθρώπων για τον φόβο μην θεριεψει ξανά23 Μαρτίου 2020 στις 21:42 #116860Elda
Συμμετέχων@papako, εντελως ενημερωτικα το εγραψα. Πρωτον, ειμαι ακομα τραυματιας και δεν προκειται να ειμαι οπως θα ηθελα τον Ιουνιο και δευτερον και καλα να ημουνα, μαραθωνιο τον Ιουνιο δε θα ετρεχα σε καμια περιπτωση.
10 Απριλίου 2020 στις 23:48 #117148Elda
ΣυμμετέχωνΜαραθωνιος Ναυπλιου και Θεσσαλονικης μαζι 29/11. Εκτος του οτι ειναι 3 εβδ μετα της Αθηνας, πραγματικα δεν κατανοω γιατι να γινουν ντε και καλα οι αγωνες αυτοι 3 και 4 μηνες πριν τους αντιστοιχους του επομενου ετους. Οταν φτανουν τοσο αργα δεν εχει νοημα κατι αλλο πλην της ματαιωσης τους.
11 Απριλίου 2020 στις 09:18 #117150Nikos Pilikas
Συντονιστής@elda Σχεδόν όλοι οι αγώνες, τουλάχιστον οι περισσότεροι του εξωτερικού, αναφέρουν ότι εφόσον δεν ακυρωθούν αλλά μετατεθούν, το κόστος συμμετοχής δεν επιστρέφεται. Οπότε, σε πρώτη φάση ορίζεται μια μεταγενέστερη ημ/νία, αποφεύγεται το οικονομικό πατατράκ και αργότερα “βλέπουμε”. Αυτός πιστεύω ειναι κι ο λόγος που όλοι οι διοργανωτές έδωσαν μία φθινοπωρινή ημ/νία, ασχέτως που δεν γνώριζαν τι θα συμβαίνει τότε με τον ιό.
11 Απριλίου 2020 στις 10:46 #117154roukounas
ΣυμμετέχωνΚαλα ας μην γελιομαστε, κανενας Μαραθωνιος δεν θα γινει το Νοεμβριο. Τοτε ισως ξεκιναει το 2ο κυμα του Covid 19 και απο τη στιγμη που το εμβολιο θα ερθει το 2021 αποκλειεται να ρισκαρουν ενα τοσο massive event.
Φανταστειτε να παρουν το ρισκο με τοσους ξενους και Ελληνες που μπορει να γινουν super spreaders.
Γενικα δεν βλεπω το 2020 να γινονται τοσο μεγαλοι αγωνες. Ακομα και στα ομαδικα αθληματα πιθανολογω πως θα γινουν κεκλεισμενων μεχρι να βρεθει μια λυση.11 Απριλίου 2020 στις 10:59 #117155Elda
ΣυμμετέχωνΜα δε γελιομαστε, το ξερουμε οτι το πιθανοτερο ειναι να μη γινουν. Εγω απλα ειπα την αποψη μου ασχετα με το αν θα μπορουν να γινονται τοτε ή οχι λογω του ιου, απλα ειπα ποσο γελοιο καταντα το να μην αποφασιζουν να ακυρωσουν τον αγωνα. Και @echetlos, στην προκειμενη περιπτωση δεν ισχυει αυτο που λες γιατι και στις 2 διοργανωσεις γραφουν στο fb οτι οποιος δεν επιθυμει να λαβει μερος στις νεες ημ/νιες τοτε θα του επιστραφουν τα χρηματα. Οποτε δεν κατανοω την τοση επιμονη εφοσον τη συγκεκριμενη ημ/νια (ακομα και θεμα με τον ιο να μην υπαρχει) το πιθανοτερο οι διοργανωσεις απο θεμα συμμετοχων να πανε απατες.
11 Απριλίου 2020 στις 11:05 #117156Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΝαι, σύμφωνοι… Απλά εγώ το έγραψα γενικότερα ως σκεπτικό των διοργανωτών, δεν ξέρω τι ισχύει για τον Μ. Αλέξανδρο συγκεκριμένα.
11 Απριλίου 2020 στις 12:10 #117157StefanosM
ΣυμμετέχωνΑσχέτως κορονοιου, θα είχε ενδιαφέρον να γίνει ο ένας αγώνας (όχι και οι δυο) τον Σεπτέμβρη ώστε να δούμε πως θα πάει από κόσμο δεδομένου του Αυθεντικού. Και πως θα πάει ο Αυθεντικός βεβαίως.
Πιστεύω ότι αυτό δεν θα το αφήσει ο Σεγας11 Απριλίου 2020 στις 12:26 #117158Periklis
ΣυμμετέχωνΟλοι θέλουν να παρουν μέρος σε αγώνες. Αυτές οι διοργανώσεις αποτελούν γιορτή του αθλητισμού. Η κοινωνία τις έχει ανάγκη. Ολοι ομως θα απογοητευτούν όταν οι αγώνες γίνουν και παρατηρήσουν πως η συμμετοχές θα ειναι λιγες αισθητά. Πολύ κόσμος θα φοβάται για κάποιο διάστημα, ενώ δε ξέρουμε τι συμμετοχή θα εχει απο αθλητές και συμμετέχοντες του εξωτερικού. Για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια θα επηρεαστούν όλες οι διοργανώσεις σε μικρο η μεγάλο βαθμό. Δεν θα ειναι οπως τις τελευταιες φορές, αλλά στο μέλλον όλα θα βρουν το δρόμο τους και θα επανέλθουμε στη κανονικότητα, το πιστεύω! Θελει υπομονή. Προσωπικά πάντα θεωρώ λάθος να γινει μια διοργάνωση απλά για να γίνει. Ισως βοηθήσει το κόσμο να χαλαρώσει και να νιώσει καλύτερα, όμως ίσως και να μην βοηθά τόσο αφού θα είναι κατι σαν “με το ζόρι” να επανέλθουμε στη κανονικότητα πριν την ώρα της. Δεν τα βλέπουμε ολοι με την ιδια οπτικη. Καλό είναι να μην έρχονται αυτές οι “οπτικές” σε σύγκρουση. Δε ξερει κανεις τι ειναι σωστό και τι όχι. Οτι ειναι να γινει θα γίνει.
11 Απριλίου 2020 στις 12:51 #117160Dimitris Voutyras
ΣυμμετέχωνΤα χρήματα απο τις συμμετοχές του Ναυπλίου έχουν επιστραφεί για οσους το επέλεξαν, το είχαν ανακοινώσει ήδη απο την αρχική αναβολή του αγώνα για Μάιο κάτι το οποίο σίγουρα τιμάει τους διοργανωτές καθώς σε μεγάλους μαραθώνιους του εξωτερικού πχ που μετακινήθηκαν για φθινόπωρο δεν υπάρχει δυνατότητα για refund.
Προσωπικά μου ακούγεται ελκυστικός ενας φλατ εγχώριος μαραθώνιος σε πολύ καλή δρομική ημ/νια για pb, χωρίς να χρειάζεται να μπεις σε έξοδα για εξωτερικό αλλά ούτε και σε περιττά ρίσκα (πχ να κλείσεις αεροπορικά) λόγω της κατάστασης με τον ιό που κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα γίνουν αγώνες τότε.11 Απριλίου 2020 στις 23:28 #117171Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΑς καταστραφεί το τοπικ και ας τιμωρηθεί αυτή που πρωτογραψε στο θέμα…
12 Απριλίου 2020 στις 09:33 #117174petransfhp
ΣυμμετέχωνΜε την μετάθεση των Μαραθωνίων Ναυπλίου και Θεσσαλονίκης στις29 Νοεμβρίου μας δίνεται μια ευκαιρία να τρέξουμε μέσα στο Φθινόπωρο μια φλατ διαδρομή εντός συνόρων. Επιτέλους και κάτι διαφορετικό από την Αθήνα για Νοεμβρίο. Πόσο θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο μόνιμο…
Επιπλέον η δυσκολη προετοιμασία ξεκινάει Σεπτέμβριο και φορτώνεις Οκτώβριο αποφεύγοντας τις ζέστες του Καλοκαιριού που έτρωγες στο κεφάλι για άλλους φλατ αγώνες που γίνονται συνήθως στην Ευρώπη. Και δεν υπάρχει και το Ρίσκο σε ενδεχόμενη ακύρωση να χάσεις πολλά χρήματα από αεροπορικά και ξενοδοχεία.12 Απριλίου 2020 στις 11:36 #117176Elda
ΣυμμετέχωνΑς καταστραφεί το τοπικ και ας τιμωρηθεί αυτή που πρωτογραψε στο θέμα…
Παναγιωτη με προκαλεις και θ ανοιξω νεο τοπικ αγωνιστικοι στοχοι φθινοπωρο 2020!😛😂😎🤣
(Δεν μπορω να μη σκεφτομαι οτι αυτη τη ωρα θα τερματιζαμε στο Λευκο Πυργο ισως και μ ενα νεο PB. Και ειχε κι υπεροχη μερα απ ο,τι ειδα. Τελικα καποιος πρεπει να εχει ξεκαρδιστει στα γελια τους τελευταιους μηνες με τα σχεδια μας)
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.