Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2020

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2020

• Αυτό το θέμα έχει 47 απαντήσεις, 19 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 48 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Dejan
    Συμμετέχων

Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία!

stratus
    Συμμετέχων

@dejan Μαζι σου Γιαννη .Εγω τους βαριεμαι τους αγωνες .Κινητρο ειναι παντα η βελτιωση μου και αν αυτη ερθει σε αγωνα ή προπονηση δε με ενδιαφερει.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    Μαρία
    Συμμετέχων

ποια είναι η γνώμη σας για τον virtual μαραθώνιο της Αθήνας; σκέφτεται κανείς να δώσει το σεβαστό ποσό των 22,00€ για να τρέξει μόνος του;

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@maria32 άν μιλάμε για Μαραθώνιο, ακόμα και δωρεάν να ήταν, προσωπικά δέν θα συμμετείχα σε virtual αγώνα.
    Το “κόστος” για το σώμα είναι τόσο μεγάλο (είδικά σε αγωνιστικό ρυθμό) που δέν αξίζει για κάτι μή-επίσημο

Για μή-Μαραθώνιες αποστάσεις (νομίζω 10Κ και 5Κ ειναι?) το να δωσεις 22 ευρώ για να πάρεις 1 μετάλλιο, 1 μπλουζάκι και 1 δίπλωμα συμμετοχής (που τί θα πιστοιποιεί αφού η διαδρομή δεν θα ειναι μετρημένη?), αντικειμενικά δέν αξίζει. Αν όμως κάποιος θέλει να βοηθήσει το ΣΕΓΑΣ οικονομιικά ή θέλει το μετάλλιο για συλλεκτικούς λόγους και του περισσεύουν τα 22 ευρώ, γιατί όχι?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@maria32 Ακριβώς όπως τα λέει ο Αριστείδης.
    Εκτός αν θες οπωσδήποτε να “εξαργυρώσεις” την προετοιμασία σου, ντύνοντάς το πιο επίσημα.
    Στην τελική, σα να αγοράζεις ένα τεχνικό Τ-shirt είναι.

PanDex
    Συμμετέχων

Δεν έχουν βγάλει καν ένα promo. Ούτε πως είναι αυτά που παρέχουν. 22 μαζι με μεταφορικά δεν είναι πολλά…

naftony
    Συμμετέχων

Εάν είχα κάνει προετοιμασία, δε θα είχα πρόβλημα να τρέξω στον virtual μαραθώνιο της Αθήνας. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω την άνοιξη, αν δεν γίνει κανένας μαραθώνιος. Άλλωστε τα εγγόνια μας έτσι όπως πάει το πράγμα, θα τρέχουν μόνο virtual, καλωδιωμένα στο διάδρομο του σπιτιού τους με την εφαρμογή imarathon 😷

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Απίστευτη ειρωνία πάντως…
    Μετά από 9 χρόνια έκανε καλό καιρό την ημέρα του μαραθωνίου αλλά δεν είχαμε μαραθώνιο. 😕

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

Αν και στην αρχή ήμουν αρνητικός στον Virtual, αλλά επειδή από ότι φαινόταν δεν θα κατάφερνα να τρέξω στα 50 μου τα 42, αποφάσισα να τον τρέξω σήμερα..

Σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με κανονικό αγώνα καθώς δεν μπορούσα να έχω την υδροδοσία που έχει ο ΑΜΑ, (αλλά δεν έχει και την αίσθηση ενός κανονικού αγώνα!!) , και σίγουρα δεν είχε την δυσκολία του Αυθεντικού.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς, εγώ τείνω προς το δεύτερο, η διαδρομή Αγ. Κοσμάς – Καβούρι x 2 είχε αρκετό κόντρα αέρα στις επιστροφές οπότε είχε κάποιο βαθμό δυσκολίας.

Παρόλα αυτά, βγήκε σε 03:08:14. !!!!!!!!
    Σίγουρα κάποιον λόγο έπαιξαν και τα Next%, ευχαριστώ για τις συμβουλές @echetlos, καθώς από τα 35 και μετά πόναγε ότι θα μπορούσε να πονάει, αλλά πήγαινα και πήγαινα και πήγαινα..

Αντε ελπίζω του χρόνου να έχουμε κανονικά τον ΑΜΑ, έστω και στα 51 μου.. :P:P :):):)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@johnb Χαχαχα… έτσι είναι τα χαμένα ταλέντα.
    50, πρώτος μαραθώνιος και τέτοιος χρόνος! Και με αέρα για ιστιοπλοία, όχι για τρέξιμο.
    Μπράβο, φίλε!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@johnb Χαχαχα… έτσι είναι τα χαμένα ταλέντα.
    50, πρώτος μαραθώνιος και τέτοιος χρόνος! Και με αέρα για ιστιοπλοία, όχι για τρέξιμο.
    Μπράβο, φίλε! 👏

Kostão
    Συμμετέχων

Πολλά συγχαρητήρια!!

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

@echetlos, @kostao , Ευχαριστώ.. 🙂

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 48 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.