- Αυτό το θέμα έχει 106 απαντήσεις, 41 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη
Etien.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
9 Νοεμβρίου 2021 στις 13:23 #124514
big-blue
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα!
Ανακοίνωσις:
Υπάρχει διαθέσιμο ένα διαμέρισμα Airbnb από μία φίλη που τελικά δεν θα μπορέσει να ανέβει Αθήνα, βρίσκεται στην οδό Νίκης, πάρα πολύ κοντά στην πλ. Συντάγματος με 2 υπνοδωμάτια, 2 διπλά κρεβάτια, 1 μονό κ ένα μπάνιο. Έχει κλειστεί για Σάββατο 13- Κυριακή 14/11 (1 βράδυ) Κόστιζε 68€, η κοπέλα με 50€ είναι καλυμμένη. Όποιος/-α ενδιαφέρεται, μου στέλνει μήνυμα για τις λεπτομέρειες! Ευχαριστώ! Εδώ είναι το link για να το δείτε:https://www.airbnb.gr/rooms/25207595?c=.pi80.pkYm9va2luZy92MV9taWdyYXRpb24vcmVzZXJ2YXRpb25fcmVtaW5kZXJfZ3Vlc3RfdjI%3D&eal_exp=1638684882&eal_sig=efb6bf1c826353b53a7bbc8d573681f576a0d41f12bb4e5958ad7455b06f043d&eal_uid=176714873&euid=5a7e9a55-6a10-6a0c-169e-53079665e0af&source_impression_id=p3_1636452189_Ue1OD6SxOoTbcSs%2F&guests=1&adults=1-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από
big-blue.
9 Νοεμβρίου 2021 στις 13:57 #124516big-blue
ΣυμμετέχωνΜόλις κατάφερα και επικοινώνησα με τον ΣΕΓΑΣ και πήρα το bib number, μετά από πολλά τηλέφωνα και email.
Κάποιο πρόβλημα είχε το σύστημά τους και δεν έστελνε στο hotmail μου.
Επίσης, στο email τους είχαν λάθος αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας και έπαιρνα στις Φιλιππίνες μάλλον.
Θύμισε Ελλαδάρα.(για τα αγωνιστικά θα τα γράψω κάποια στιγμή, ίσως μετά τον αγώνα, γιατί δεν είναι για παράδειγμα προς μίμηση)
9 Νοεμβρίου 2021 στις 15:13 #124520Stellarun
ΣυμμετέχωνΚαλησπερα σε ολους. Θα τρεξω κι εγω Κλασσικη για 4η φορα χωρις ιδιαιτερη προετοιμασια συγκριτικα με αλλες φορες. Ισως κι αυτο ειναι ενα μεγαλο στοιχημα να δω τι αντικτυπο θα εχει πιο θετικο η πιο αρνητικο. Απο την αποψη οτι η προετοιμασια δεν ειχε τοσο μεγαλο ογκο χλμ κλπ.(εκανα βεβαια καποια 25αρια και 20 / 21 χλμ αλλα μεχρι εκει. πχ 28 αρι δεν εκανα καθολου. Οποτε ισως πιο ξεκουραστη αλλα και πιο απροπονητη μου βγει καλυτερα. Μπορει βεβαια και οχι. Βασικα εκανα πολλα το καλοκαιρι τριαθλα, κολυμπια, αγωνες και ειμαι σε μια φορμα σχετικα. Οπως και να εχει θα περασουμε καλα! Τωρα οσον αφορα αυτο που ειπαν και οι προηγουμενοι συνομιλητες και συναθλητες εδω αυτο με τον καιρο με εχει επηρεασει κι εμενα πολυ!! ποδια πολυ καλα θα ελεγα, αλλα ανασες και καρδιο αναπνευστικο σαν να τρεχω πρωτη φορα αυτες τις μερες, να μην μπορω να παρω τα ποδια μου και να μην βγαινει με τιποτα το επιθυμητο pace στα προγραμματα! Αφου κι εγω σκεφτηκα παροτι εμβολιασμενη μηπως περασα κανα covid και με επηρεασε.
ελπιζω να αλλαξει το σκηνικο την Κυριακη αλλιως την κατσαμε! Καλον τερματισμο σε ολους και ολες!! Νικο θα εισαι στο γνωστο σημειο?9 Νοεμβρίου 2021 στις 15:22 #124521Nikos Pilikas
Συντονιστής@stellakoletti Εγώ θα είμαι, φρόντισε να είσαι κι εσύ! 😛
Νικο θα εισαι στο γνωστο σημειο?
9 Νοεμβρίου 2021 στις 15:32 #124522Stellarun
Συμμετέχων@Εchetlos χαχαχα!
9 Νοεμβρίου 2021 στις 22:36 #124523Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα φίλοι μου… Μετά από ένα χρόνο αναποδιας με δύσκολες καταστάσεις σε επίπεδο υγείας, τον Φεβρουάριο επέστρεψα δειλά δειλά στα τρεξίματα μας… Η στέρηση ενός έτους με ντοπαρε και με πολύ μεθοδική δουλειά είμαι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από ποτέ. Έχω εξασφαλίσει τη συμμετοχή μου στο 4ο μπλόκ του πρώτου αγώνα ,μέσω του στρατιωτικού πρωταθλήματος. Σήμερα όμως αποφάσισα ότι για μένα δε θα είναι η χαρά του αγώνα , αλλά μια διαρκής αγωνία… Δε μου φτάνουν τα ΜΜΜ της Αθήνας, έχω και το καράβι πήγαινε έλα… Για να ικανοποιήσω το εγώ μου, θα θέσω σε κίνδυνο τα παιδιά μου … Έτσι λοιπόν ο κύβος ερρίφθη και θα μείνω στο νησί… Την Κυριακή θα πάω να τρέξω στο μέρος που κάνω τα Λονγκ. Ο ανεφοδιασμός θα τροποποιηθεί ανά 3,3 χλμ … Δε θα είναι αντίστοιχων απαιτήσεων κλασικής , αλλά δε θα αφήσω 8 μήνες απαιτητικών προπονήσεων να πάνε χαμένοι… Θα κυνηγήσω την καλύτερη δυνατή επίδοση ώστε πάνω της να χτίσω την προετοιμασία για τον επόμενο μαραθώνιο… Εύχομαι σε όσους το τολμήσουν , να είναι προσεκτικοί στις επαφές τους και να κάνετε έναν αγώνα αντάξιο της υπομονής που δείξατε τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια.. σας αξίζει… Καλή επιτυχία φίλοι μου…
9 Νοεμβρίου 2021 στις 22:44 #124524Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΜου έχει κακοφανει που ενώ αυτός που στήνει τον αγώνα στα Χανιά και είχε υποχρεωτικό ραπίντ στο σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής, δεν κάνει το ίδιο στον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς… Ένα κλιμάκιο του εοδυ πιστεύω ότι επιβάλλεται να κάνει αυτή τη δουλειά , όταν τα κρούσματα έχουν πιάσει ταβάνι… Η διαχείριση από την γγα είναι για γέλια και για κλάματα… Ανακουφιστηκα που είδα πως δεν είμαι μόνος…
10 Νοεμβρίου 2021 στις 18:54 #124525Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΞέρει κανείς αν υπάρχουν ξενοδοχεία στον Μαραθώνα που αναλαμβάνουν να σε πάνε στον χώρο εκκίνησης;
10 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 #124526Στέλιος
Συμμετέχων@Kalogeridis . Παναγιωτη, κατανοω τον προβληματισμο σου. Συμφωνω στο οτι απο τη στιγμη που δεν νιωθεις ανετα και ασφαλης για την υγεια σου , αλλα και της οικογενειεας σου στη συνεχεια, σωστα πραττεις να μην μπεις σε αυτο το “λουκι” του αγχους.
Ενα μικρο κριμα, γιατι περασες πολλες δυσκολιες την τελευταια χρονια και παρολα αυτα καταφερες να βρεθεις σε τρομερη φορμα… ομως αγωνες θα ξαναρθουν. Την πλακα μας και το κεφι μας κανουμε πρωτα απο ολα (τουλαχιστον οι περισσοτεροι θεωρω).
Αλλα πανω απο ολα, η υγεια μας! (πνευματικη και σωματικη) 🙂Καλη επιτυχια σε οσους θα τρεξουν φετος !! Πιστευω οτι θα καταφερω να ειμαι σε μια γωνια να παρακολουθησω και να εμψυχωσω μερικους φιλους που θα τρεξουν το 42αρι.
10 Νοεμβρίου 2021 στις 20:41 #124527Ανώνυμος
Ανενεργόςαπορία, λιγο παιδικη αλλα θα τη θεσω:
Συμμετεχω στα 10 χλμ σε ομαδική εγγραφή της εταιρείας που εργαζομαι. Ελαβα σημερα τον εξοπλισμο οπου στο bib number αναφερεται “Block 1” και “Race 2”. Απο αυτό καταλαβαινω οτι τρέχω στις 18:00 δηλαδή στη δευτερη κουρσα. Παρόλα αυτα απο το μαιλ της εταιρείας ελαβα μαιλ οτι τρεχω στις 17:00….
ποσο με ενοχλουν αυτα γιατι με γεμίζουν ανασφαλεια, χωρίς λογο.
τι ισχυει; πως θα ειμαι σίγουρη;10 Νοεμβρίου 2021 στις 22:08 #124528Nikos Pilikas
Συντονιστής@hhmaria Πάρε ένα τηλέφωνο στον ΣΕΓΑΣ ή στείλε ένα email. Απαντούν άμεσα.
Καλόν αγώνα, Μαρία!10 Νοεμβρίου 2021 στις 22:09 #124529Nikos Pilikas
Συντονιστής10 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 #124530Ανώνυμος
Ανενεργόςευχαριστω πολύ!
10 Νοεμβρίου 2021 στις 23:04 #124531mikeb
Συμμετέχων@Speedy Καλησπέρα.
Είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση δλδ. συμμετοχή μέσω εταιρίας.
Εμένα το μειλ από τη διοργάνωση λέει αγώνας 1 μπλοκ 3 οπότε παίρνω εκκίνηση 17:05 βάσει του προγράμματος στο σάιτ του Μαραθωνίου.
Δεν ξέρω γιατί η εταιρία σου είπε ότι τρέχεις στις 17:00 αλλά από τα στοιχεία που δίνεις είσαι στον αγώνα 2 μπλοκ 1 άρα παίρνεις εκκίνηση στις 18:00.
Τσέκαρε πάλι το μέιλ από τη διοργάνωση, είναι αρκετά διευκρινιστικό.
Καλό αγώνα να έχεις!!10 Νοεμβρίου 2021 στις 23:30 #124532Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΕρώτηση:
Παλιά, ναι μεν οι οδηγίες ανέφεραν ότι τα πράγματα παραδίδονται υποχρεωτικά στις πλαστικές τσάντες της διοργανωσης, έπαιρναν όμως χωρίς πρόβλημα ό,τι και να τους έδινες.
Εξακολουθούν να είναι το ίδιο ελαστικοί; -
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.