Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021

• Αυτό το θέμα έχει 106 απαντήσεις, 41 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 107 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

αγώνας και αγωνίες..πολύ δεν φυσαει; το χειροτερο μου να τρεχω με αέρα…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@hhmaria Αν έτρεχες αυτή την στιγμή τον μαραθώνιο, με 3’/km θα πήγαινες!

αγώνας και αγωνίες..πολύ δεν φυσαει; το χειροτερο μου να τρεχω με αέρα…

Ανώνυμος
    Ανενεργός

3’/km ? γλουπ! γλουπ! ειμαι πρωταρα δε ξερω απο αυτα ;-)…εγω παλευω για τα 5’/km χωρις κοντρα αερα αλλα ας μη με παιρνει απο κατω! 🙂 ας τερματίσω και ας με παρουν με φορείο μετα!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@hhmaria Αν στον αγώνα έχετε ισχυρό Β-ΒΑ άνεμο, όπως σήμερα δηλαδή, θα είναι πλάτη και θα σας σπρώχνει.
    Σε ανάλογη περίπτωση το 2011, είχαν κάνει όλοι τρελούς χρόνους.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

εεε τωρα αλλαζει! 😉 αν λειτουργήσει ο αέρας ως υποκινητικός παραγοντας ειναι καλοδεχουμενος.
    Ενδιαφέρον αυτο για το 2011 που αναφερεις!…αντε να κρατήσεις μετά σημείο αναφορας …

Hadabis
    Συμμετέχων

ο καιρος για την κυριακη για τον κλασσικο εκτος απροοπτου φενεται ιδανικος. Πεμπτη σημερα οποτε ειναι και πιο αξιοπιστες οι προβλεψεις. Δειχνει σχεδον απνοια οχι βροχη τελικα και ουτε κρυο ουτε ζεστη. Τσεκαρα μερικα σαιτ ολα το ιδιο δειχνουν μονες διαφορες που εχουν ειναι στις θερμοκρασιες.

Etien
    Συμμετέχων

Ε μωρε οτι καιρο και να κανει θα το παλέψουμε το θηριο-τι στο χέρι του ειναι?!! 🙂

Καλη επιτυχια , με δυναμη και θάρρος , σε ολους κ ολες !!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλημερα σε ολους ,μπραβο για τις προπονησεις κ τις θυσιες που κανατε με το καλο να στηθείτε σε αφετηρια ..
    Με προσοχη πάντα οσο μπορείτε πιο πολυ με τοσο κόσμο που θα εχει. ηδη οι elit mΜετρανε την απουσια του Παναγιώτη Καραισκου που βρεθηκε θετικος σε κορονοιο

theolvs16
    Συμμετέχων

Ένας χρόνος προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς χαμένος.
    Συνάδελφος βγήκε θετικός με μοριακό τεστ covid και είμαι στενή επαφή του (Τετάρτη). Έκανα χτες rapid (αρνητικό) αλλά θεωρώ ότι το σωστό είναι να μην τρέξω τόσο για μένα όσο και για τους υπόλοιπους. Πίκρα.

big-blue
    Συμμετέχων

Τέτοιον μετεωρολογικό χάρτη περίμενα 8 χρόνια. Λογικό είναι πως φέτος που είμαι εντελώς χύμα, για πρώτη φορά, να κάνει σούπερ καιρό.
    Εκμεταλλευτείτε το, είναι σπάνιο φαινόμενο, στο δρομικό μικρόκοσμό μας, να μην έχεις αντίξοες συνθήκες

stratus
    Συμμετέχων

@big-blue Κανονισε να περασεις απο το γνωστο στεκι μεχρι τις 13.30 να σε θαυμασω.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Παιδιά, εύχομαι καλό αγώνα σε όσους συμμετέχουν. Να το ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε και να τερματίσετε με πολλά χαμόγελα, πετυχαίνοντας τους στόχους σας και πάνω απ’ όλα με υγεία.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Συντρέχτες μου, καλόν αγώνα να έχετε!
    Ραντεβού στην Φειδιππίδου!

big-blue
    Συμμετέχων

Καλό αγώνα σε όλους!

@Stratus
    είπαμε τουρισμό αλλά όχι κ έτσι. Θα πεθάνω τόσες ώρες.
    Ούτε ξέρω τι θα κάνω, ούτε ξέρω τι θέλω.
    Θα το πάω στα μουλωχτά:)

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Καλό αγώνα φίλοι μου… Σας ζηλεύω… Ισιωστε τις ανηφόρες… Σεβαστείτε αλλά μη τις φοβηθειτε!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 107 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.