- Αυτό το θέμα έχει 136 απαντήσεις, 45 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη πριν από τον χρήστη GeorgeKap.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
31 Οκτωβρίου 2022 στις 13:48 #127197dimitris765Συμμετέχων
Καλημέρα τα μπλοκ εκκινησης ξερετε ποτε βγαινουν;
31 Οκτωβρίου 2022 στις 13:52 #127198Nikos PilikasΣυντονιστήςθα έρθει mail τις επόμενες ημέρες.
Καλημέρα τα μπλοκ εκκινησης ξερετε ποτε βγαινουν;
31 Οκτωβρίου 2022 στις 17:09 #127199big-blueΣυμμετέχωνΚάπου το είχα βρει, δε βρίσκω το λινκ τώρα
1 Νοεμβρίου 2022 στις 06:21 #127202ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΣυμμετέχωνΚαλημέρα και από εμένα!
το link δεν το βρίσκεις big-blue γιατί το έχει κατεβάσει προσωρινά η διοργάνωση.
Φέτος ήθελα να χαρώ περισσότερο τον αγώνα και λιγότερο να το κυνηγήσω…
δυστυχώς ή ευτυχώς τα αποτελέσματα στους ημιμαραθώνιους που πήρα μέρος δεν μου άφησαν περιθώρια επιλογής.
2¨58 έως 3¨03 οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι ανέβηκε λίγο η ένταση μετά τον ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης για να καταφέρω να φτάσω στο sub3
1 Νοεμβρίου 2022 στις 14:52 #127212GeorgeKapΣυμμετέχωνΕγώ φέτος έμεινα έξω από τον ΑΜΑ, και θα τρέξω Λάρνακα μία εβδομάδα μετά (20/11)
2 Νοεμβρίου 2022 στις 18:14 #127214ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΣυμμετέχωνΚαι ας βάλουμε το αιώνιο ερώτημα…
Με τι παπουτσια τρέχεις φέτος τον ΑΜΑ?
Εγώ είμαι ανάμεσα σε. Saucony speed 2 ή alpha fly🤔🤔🤔🤔
2 Νοεμβρίου 2022 στις 22:29 #127220Nikos PilikasΣυντονιστήςΑν τα έχεις δοκιμάσει σε μεγάλο, προφανώς Alphafly.
Με τι παπουτσια τρέχεις φέτος τον ΑΜΑ?
Εγώ είμαι ανάμεσα σε. Saucony speed 2 ή alpha fly🤔🤔🤔🤔
3 Νοεμβρίου 2022 στις 20:44 #127223KonstantinosΣυμμετέχωνΉμουν που ήμουν ο αργότερος μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο θέμα, με πέτυχε σήμερα και ο κορονοιός 😭, παρά ένα άνετο χθεσινό 11αρι.
Να επιχειρήσω τον άθλο;
Ή είναι πλέον μάταιο;
Λυπάμαι την επίπονη προετοιμασία μου 😩4 Νοεμβρίου 2022 στις 09:45 #127224theolvs16ΣυμμετέχωνΚωνσταντίνε σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πέρυσι με φοβερή προετοιμασία είχα στενή επαφή με κρούσμα 4 μέρες πριν τον αγώνα και κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου δεν πήγα. Ξενέρωσα σε υπερθετικό βαθμό! Φέτος έκανα προετοιμασία ευτυχώς ως τώρα είμαι κομπλέ αλλά είμαι φοβισμένος δεν το κρύβω. Όχι για την επίδοση αλλά για την διαχείριση του αγώνα.
4 Νοεμβρίου 2022 στις 10:22 #127225big-blueΣυμμετέχωνΚωνσταντίνε να περιμένεις να βγεις αρνητικό και να ξεκινήσεις. Προλαβαίνεις ενδεχομένως. Εγώ 1-2 μέρες μετά το αρνητικό τεστ, έκανα το καλύτερο LR της προετοιμασίας μου! Μου έκανε καλό η ξεκούραση, το πέρασα ελαφρά βέβαια. Πήρα και το οκ απ’ το γιατρό μου, πήρα κ ένα τσουβαλάκι φάρμακα και θα τρέξω. Μην τρελαίνεσαι, πλακώσου στις βιταμίνες κλπ συμπληρώματα, μίλα με τον γιατρό σου για να το περάσεις καλύτερα και όταν τελειώσει θα δεις πως θα είσαι
4 Νοεμβρίου 2022 στις 13:35 #127226EldaΣυμμετέχωνΟ καιρος παντως (αν επαληθευτουν οι προγνωσεις) δειχνει λουκουμι, 14-17 βαθμοι, λιγα συννεφα, 4 μποφορ ευνοικος βοριας! Φανταστειτε να ηταν αυτη την Κυριακη ο αγωνας με τις καταγιδες και τους νοτιαδες, ηδη απ ο,τι βλεπω οσοι ειχαν προγραμματισει διεξαγωγη αγωνα για μεθαυριο αναβαλλουν/ακυρωνουν ο ενας μετα τον αλλον!
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 1 μήνα πριν από Elda.
4 Νοεμβρίου 2022 στις 14:16 #127228ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΣυμμετέχων@elda Ερώτηση: ποιός θεωρείται “ευνοικός” άνεμος? ο βοριάς γενικώς είναι ο κρύος αέρας, αλλα για τον ΑΜΑ αν έχει βοριά σημαίνει ότι δε θα χεις “κόντρα” αέρα?
4 Νοεμβρίου 2022 στις 17:34 #127229maikoΣυμμετέχωνΚαλησπέρα στη παρέα κι από μένα έχει έρθει σε κανένα το μέιλ με το μπλοκ δεν έχουν αργήσει? Η μου φαίνεται ανυπόμονος??? Πάντως από καιρό θεωρώ ότι αν επαληθευτούν οι προβλέψεις θα είναι εξαιρετικός για 2η συνεχή χρονιά
4 Νοεμβρίου 2022 στις 18:02 #127230Nikos PilikasΣυντονιστής@maiko Μην ανησυχείς, όπου να ‘ναι θα έρθει.
@kpapageorge Ευνοικός είναι ο αέρας που τον έχεις πλάτη και σε σπρώχνει. Αν είναι και βοριάς να σε δροσίζει, ακόμη καλύτερα.5 Νοεμβρίου 2022 στις 20:32 #127247KonstantinosΣυμμετέχωνΚαλησπέρα,
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας όσον αφορά το τρέξιμο μετά από Covid. Έχω ήδη κανονίσει να δω και γιατρό για καλύτερη εκτίμηση 🤐
Σήμερα έλαβα και αριθμό/block, στο 10 κιόλας 😁
Από καιρό, ενώ έδειχνε ευνοϊκός, τώρα φαίνεται ότι ίσως το πάει και σε βροχή. Τι φοράμε σε βροχερό αγώνα; ποντσο/αδιάβροχα/σακούλες και καπέλα; δεν μου έχει τύχει. Στα πόδια, υπάρχει αξιόπιστη λύση ή θεωρούμε ότι σίγουρα θα γίνουν μούσκεμα;
Πολλές ανησυχίες και εμπόδια. Όλο και πιο δύσκολο γίνεται 😶 -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.