Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022

• Αυτό το θέμα έχει 136 απαντήσεις, 45 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη GeorgeKap.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 137 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitris765
    Συμμετέχων

Και επειδη θα τα εχεις παρατησει σε 1 χρονο λες δεν μπαινω φετος γιουρια….

skatsavos
    Συμμετέχων

Δημήτρη καλησπέρα, καταλαβαίνουμε όλοι το ενθουσιασμό που έχεις, και υπάρχουν και πιθανότητες να τερματίσεις αρκετές αλλά αρκετές να μην τερματίσεις. Σκέψου την πιθανότητα να μην τερματίσεις, η επίσης το ενδεχόμενο να έχεις κάποιο τραυματισμό που θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην θες να συνεχίσεις το τρέξιμο.
    Αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το τρέξιμο θα σου συνιστούσα να μην αγωνιστείς.
    Ο ημιμαραθώνιος δεν έχει καμία σύγκριση σε δυσκολία με τον μαραθώνιο.

Εφόσον τώρα επιθυμείς να τρέξεις:
    Μπορείς ακόμα να βρεις συμμετοχή γιατί υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις (πχ. μπορείς να μπεις στο greekrunners στο fb) και να κάνεις αλλαγή στοιχείων.

Elda
    Συμμετέχων

Το ξέρω ότι δεν το δικαιούμαι αλλά δεν θα ξανά έχω την ευκαιρία να προσπαθήσω να τρέξω μαραθώνιο για ένα χρόνο, γιατί να κάνω τον γύρο του πάρκου για 5 ώρες δεν γίνεται.

Tωρα το προσεξα αυτο! Αληθεια τωρα, απροπονητος, με μικρο διαστημα συστηματικο τρεξιμο, πιστευεις οτι υπαρχει καμια πιθανοτητα να τερματισεις το μαραθωνιο σε 5 ωρες??? (αναρωτιεμαι αν τρολαρεις και απλα χανουμε το χρονο μας να σου απανταμε ή αν οντως τα εννοεις αυτα που λες, δεν εχω αποφασισει και τι ειναι χειροτερο εδω που τα λεμε).

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από Elda.
    stratus
    Συμμετέχων

Αγαπητοι μου,αυτο που δεν εχετα καταλαβει ειναι οτι ο μαραθωνιος εχει γινει μοδα.Πως θα παρουσιαστουμε στα social media αν δεν ανεβασουμε μια φωτογραφια απο το μαραθωνιο,ασχετα αν τον εχουμε κανει 10 ωρες και εχουμε καταληξει στο νοσοκομειο και δεν ξανατρεξουμε ξανα;Με τι prestige θα αντιμετωπισουμε τους φιλους μας αν δεν τρεξουμε μαραθωνιο;
    Μια βολτα απο γνωστη ομαδα,περι τρεξιματος, στο facebook ,αρκει για να χασουμε τα μαλλια μας,αφου πια ολοι εχουν γινει ειδικοι στο μαραθωνιο.
    ΥΓ Βεβαια μια συμμετοχη ,ειναι πολυ καλυτερη,αν δεν εχουμε πληρωσει κιολας,αφου το να ζουνε καποιοι με τα χρηματα των αλλων , εχει γινει και αυτο μοδα.

Alkis
    Συμμετέχων

Θα είναι σε κάποιο σημείο το gorun να σταματήσω να σας γνωρίσω (Νίκο,και λοιπούς)έστω και για λίγα δευτερόλεπτα;;
    Τόσο καιρό σας διαβάζω, ήρθε η ώρα 😁

Elda
    Συμμετέχων

Εδω στηνομαστε, στο 39ο, στη Φειδιππιδου, στην αριστερη μερια οπως τρεχεις (μην μπερδευτεις απο τη φωτο που δειχνει το κυκλακι στα δεξια), λιγο πριν τη στροφη αριστερα για τη Βασ. Σοφιας. Η τελευταια μικρη ανηφοριτσα πριν τα 3 τελευταια φλατ-κατηφορικα χλμ.
    null

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από Elda.
    Alkis
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ
    Θα χαρώ πολύ να σας δω!!(εάν φτάσω μέχρι εκεί 🤣)

Elda
    Συμμετέχων

Θα μας σκεφτεσαι για να φτασεις πιο γρηγορα. Εμενα πραγματικα με βοηθα παρα πολυ ο κοσμος στους μαραθωνιους που τρεχω, ειδικα οταν ξερω οτι με περιμενουν γνωστοι, χωριζω τον αγωνα στα σημεια αυτα, λεω τοσα χλμ για να δω τον Α, τοσα για δω τον Β κλπ. Ψαχνοντας το αρχειο μου πετυχα μια απο τις αγαπημενες μου φωτο του ΑΜΑ 2017, οπου εγω ειμαι με πλατη στα δεξια χτυπωντας το τυμπανο και ενθαρρυνοντας του δρομεις μαζι με την υπολοιπη παρεα του gorun, κι εκεινοι (που ειναι δρομεις ανω του 5ωρου οι οποιοι στην πλειοψηφια τους περπατανε) ανταποδιδουν το support χειροκροτωντας μας. Μια εικονα, χιλιες λεξεις…

harris_vak
    Συμμετέχων

@stratus συμφωνώ απόλυτα,έχει καταντήσει αηδία το ανακοινωθέν του καθενός για τον αγώνα του στο fb.Είναι μεγάλη κουβέντα, θα πρέπει αρχικά ν απαντήσουμε στον εαυτό μας για ποιο λόγο τρέχουμε.

Καλημέρα σας! Άλλα ντι άλλα οι προβλέψεις για βροχές καθώς σήμερα ανακοίνωσε το ίδιο site αυξημένη (!) ηλιοφάνεια και 17 βαθμούς με γερή υγρασία. Το κακό με αυτό είναι ότι μου αναθεώρησε τις σκέψεις για τον ρουχισμό. αμάνικο ή κοντομάνικο για πάνω και σορτσάκι ή κολάν για κάτω (ένας συντρέχτης μου πρότεινε και τα δύο δηλαδή ένα σορτσάκι που έχει και κολάν μέσα, λόγω υγρασίσς μου πε βολεύει καλύτερα για τη περιοχή των αντρών και λόγω ότι ιδρώνω πολύ)?

https://www.youweather.com/el-gr/weather/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82.html

big-blue
    Συμμετέχων

Μια φορά, ΜΙΑ στις 12 προετοιμασίες, να μπορέσω να τρέξω όλη την τελευταία εβδομάδα; Μα ποτέ;;;

Alkis
    Συμμετέχων

Elda
    Συγνώμη διέγραψα ένα post γιατί ήταν σαν ενημέρωση.
    Εν ολίγοις έγραψα ότι είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνετε και δίνετε δύναμη σε κουρασμένους και αυπνους δρομείς σαν εμένα 😁

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλόν αγώνα να έχετε!
    Θα σας περιμένουμε στο 39ο χλμ, στην Φειδιππίδου. Φροντίστε να είστε στην ώρα σας!

chriskapsio
    Συμμετέχων

Θα σας δούμε στο 39ο λοιπόν και μέσα στο χρόνο!

Konstantinos
    Συμμετέχων

Με τη βοήθεια του Θεού, καθώς και τη δική σας υπομονή, θα βρεθούμε, προς το απόγευμα 😄

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 137 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.