Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Γνώμες για παπούτσια!

Γνώμες για παπούτσια!

• Αυτό το θέμα έχει 32 απαντήσεις, 12 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 33 συνολικά)
  • Συντάκτης
    naftony
    Συμμετέχων

Ψάχνω προπονητικό παπούτσι για τον επόμενο μαραθώνιο (με στόχο λίγο κάτω του 4ώρου), με το οποίο θα κάνω τα long αλλά με γρήγορα κομμάτια μέσα. Τώρα τρέχω με pegasus 35 για τα μεγάλα και boston για τα γρήγορα. Το peg πολύ καλό παπούτσι για long και ελεύθερα αλλά μόλις αρχίσω να ανοίγω ρυθμό νιώθω ότι μάλλον δεν με πολυακολουθεί. Το boston εξαιρετικό αλλά το αποφεύγω για long (άνω των 20χλμ.) γιατί κάτι ψιλοενοχλήσεις στη μέση με θυμούνται αραιά και που και δεν το ρισκάρω. Με άλλα λόγια λίγο πιο απορροφητικό από το boston, λίγο πιο ενεργητικό από το pegasus, σχετικά ελαφρύ χωρίς να με απασχολεί το drop. Έχω υπόψη μου π.χ. pegasus turbo, skechers razor hyper 3, floatride energy ή run fast, NB beacon κλπ αλλά δεν ξέρω αν καλύπτουν αυτά που θέλω

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@tonykyr από αυτά που λές, θα δοκίμαζα πρώτα το Pegasus Turbo (το 1, που το βρίσκεις σε καλή τιμή τώρα)

Xaris Lag
    Συμμετέχων

@kostas_roussakis Κώστα, αν κατάλαβα καλά έψαξες Ηρακλειο, που ακριβώς πήγες; Θα ξεκινήσω και γω παρόμοια αναζήτηση και ίσως με βοηθήσει η συνδρομή σου.

Kostas Roussakis
    Συμμετέχων

Πονεμένη ιστορία ειδικά στα μεγάλα νούμερα. Nike factory,intersport & Sports Factory τα μαγαζιά μετρημένα. mountain club για trail παπούτσια. Brooks δεν βρίσκεις Saucony δεν Mizuno δεν….ούτε Hoka που πήρα στα τυφλά και την πάτησα τελικά. Ψάχνομαι-παλι-για δρομικο παπούτσι οπότε θα τα ξανά πάρω σβαρνα

Xaris Lag
    Συμμετέχων

Πως σε καταλαβαίνω!! Στο μονο που δεν πήγα είναι το ιντερσπορ στο κεντρο. Μονο στη Nike βρήκα κάποια καλα παπούτσια και επίσης έχει ποοολυ καλες εκπτώσεις. Τελικά πηρα τα Nike Vomero ελπίζω να μου βγουν καλα, για προπόνηση τουλάχιστον φαίνονται παραπάνω από εντάξει

Kostas Roussakis
    Συμμετέχων

Και γω αυτά είχα πάρει τελικά. Έχει σκληρό για μένα πάτο και στις μεγάλες αποστάσεις με κουράζουν. Μάλλον θα δοκιμάσω το Mizuno enigma ή wave sky που μου είχε προτείνει και ο @echetlos .Καλές προπονήσεις!

Ανώνυμος
    Ανενεργός

kostas ,ετρεχα πολλα χρονια με mizuno νομιζω ειναι λιγο ‘σκληρα’ παπουτσια…

Kostas Roussakis
    Συμμετέχων

Σήμερα με τα Hoka κάηκα , πολύ πόνος στην πατούσα στα 25χλμ Πρέπει να βρω ένα με πιο μαλακό πάτο. Και δυστυχώς θα είναι δύσκολο να το δοκιμάσω! Οποίες προτάσεις δέκτες. Για φαρδύ ποδαράκι,τα Hoka,μου χάρισαν και δύο φουσκάλες.😁

georun
    Συμμετέχων

kostas ριξε μια ματια στα αλτρα torin.θελουν λιγο προσαρμογη,αλλα αν τα συνηθισεις κολας!!!φοβερα παπουτσια!!!με το πρωτο ζευγαρι εκανα 1500κμ!!!!!!!

Kostas Roussakis
    Συμμετέχων

Καλησπερα @GEORUN με ταλαιπωρει ενα διαστρεμα στον αστραγαλο απο την μεση της προαιτημασιας .Και το 0 drop θα ειναι απαγορευτικο.Ηδη στα 5 του Χοκα νιωθω καπως .

teo
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος triumph και Clifton για αργά τρεξίματα, απόλυτα ευχαριστημένος. Στα ποιο γρήγορα, θα ήθελα να κινηθώ σε kinvara και Rincon, τη μια μερα είμαι στο ένα, την άλλη στο άλλο!

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@kostas_roussakis
    κώστα, έχω τρέξει μέχρι τώρα 50χλμ στα adidas supernova trail και η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι ότι είναι αρκετά μαλακά αν και λίγο βαρύ παπούτσι. αξίζει να τα δοκιμάσεις. τα είχα βρει στο wiggle.com
    επίσης τα nike wildhorse μου έχουν “τρέξει” 600 χλμ και εκτός από μια φθορά στη σόλα κρατάνε άψογα (και σε θέμα κραδασμών). τα nike τα είχα πάρει από το alpamayo

Kostas Roussakis
    Συμμετέχων

Φιλε Γιωργο για δρομου ψαχνω . Για τον ΑΜΑ , για το χωμα εχω τα Akasha και καθονται

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@teo85, μια αποψη για τα rincon φιλε μου, πως ειναι σε σχεση με τα clifton ???

georun
    Συμμετέχων

kosta με το διαστρεμα παλευω απο 10/3!!!!!!!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 33 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.