Διακοπή Καπνίσματος

• Αυτό το θέμα έχει 24 απαντήσεις, 13 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη thesalos.
Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Συντάκτης
    lasportivaman
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια! Εξαιρετικός!

Kostas Roussakis
    Συμμετέχων

Δεν ήμουν πολλά χρόνια καπνιστής αλλά ήμουν μανιακός 2-3 πακετα την μερα συν ότι ήμουν και 150-160 κιλά. Το ψαροντούφεκο με έκανε και το έκοψα μαχαίρι,πέταξα το πακέτο από το παράθυρο εν έτη 2010 -11. Ξανά κάπνιζα περιστασιακά αλλά ποτέ συστηματικά. Μετά το τρέξιμο ούτε σαν ιδέα.
    Συμβουλή : Μια ώρα μια μέρα μια βδομάδα ένας μήνας ένας χρόνος!

lasportivaman
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους. Βρίσκομαι στην 4η ημέρα που δεν έχω βάλει στο στόμα μου τσιγάρο. Όλα πάνε περίφημα. Πιστεύω πως θα συνεχίσουν έτσι!

Kostas Roussakis
    Συμμετέχων

Θα έρθουν και στιγμές δύσκολες, εκεί πρέπει να δείξεις ψυχή και να αντέξεις! Δύναμη!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

Θα χρόνια καπνιστής και γω.
    Κάπνιζα μανιωδώς για αυτό, το σχετικά μικρό διάστημα, αλλά 2 χρόνια μετά ένοιωθα σαν να ξαναγεννηθηκα.
    Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, ένα από τα πράγματα που θα άλλαζα είναι αυτό.

lasportivaman
    Συμμετέχων

Μπράβο σε όλους παιδιά! Κοντεύω την εβδομάδα και σημάδια στέρησης πολύ λίγα! Είδωμεν!

aroulio
    Συμμετέχων

Έχεις κάνει το 90%, αλλά όπως και στος τρέξιμο, οι στόχοι πιάνονται αν σφίξεις τα δόντια στο τελευταίο 10-20%.

Είναι απλό το παιχνιδάκι. Δεν το ξαναγγίζεις!

lasportivaman
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ παιδια! Για τις συμβουλές σας και τα ενθαρυντικά σας λόγια! Αύριο κλείνω μια εβδομάδα

Stefanos
    Συμμετέχων

Γεια σας παιδιά, λίγο αργά ανακάλυψα το φόρουμ αλλά ηρθε η στιγμή που μετά από 4 χρονια καπνίσματος είπα να πληροφορηθώ και εγω για τα οφέλη της διακοπής του καπνίσματος.
    Είμαι 19 ετών αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών και για ένα μικρό διάστημα σταμάτησα τον αθλητισμό λόγο ενός τραυματισμού της μεσης. Το χρονικό διάστημα που ήμουν off προπονήσεων συνέχιζα να καπνίζω όπως πάντα και ξαφνικά μια μέρα ανακαλυψα ότι δεν εχω καθόλου αντοχή συν βήχας συν μικροπονους στην περιοχή των πνευμόνων και συν τις ταχυπαλμιες.
    Έχω να κάνω 2 μέρες τσιγάρο και ήδη νιώθω πολύ καλύτερα συνεχίζω δυναμικά.

thesalos
    Συμμετέχων

και εγω πρωην καπν φιλε 23 χρονια. εχω απαλαγει εδω και αρκετο καιρο .

μιλαμε για μεγαλη καταρα το ατιμο φιλε. δεν το ξεχναει ευκολα το σωμα.προχθες στον ολυμπο εφτασα σε ενα ωραιο μπαλκονι με τρελη θεα,οπου παλια καθομασταν και στριβαμε κανα τσιγαρο ,και μαντεψε το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο.

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.