Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Επιλογή παπουτσιού για ευάισθητο πέλμα

Επιλογή παπουτσιού για ευάισθητο πέλμα

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 16 έως 20 (από 20 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Thodoris75
    Συμμετέχων

Δύσκολα να τα βρω τα πρώτα σε 45 απ’ ότι βλέπω . Αντίθετα το sl20 το έχουν σε πολύ καλή τιμή ..60 ευρώ περίπου και στο νούμερο μου. Είχα κατά νου και το Rincon 2 αλλά δεν έχω ξαναδοκιμάσει Hoka όπως επίσης και το άσχημο Miler της nike.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@bouzou Το Miler δεν είnaι performance.
    Το Rincon είναι τρομερό παπούτσι αλλά κι αυτό δεν βγάζει πολλά χλμ. Οι περισσότεροι λένε ότι κάθεται στα 300.
    Δεν χάνεις και πολλά να δοκιμάσεις το SL20 πάντως. Αν υποθέσουμε ότι το δουλεύεις μόνο στις γρήγορες προπονήσεις και δεν το φθείρεις με καθημερινά τρεξίματα, θα σου βγάλει μεγάλο διάστημα λογικά.

Thodoris75
    Συμμετέχων

Νίκο πιστεύεις το adrenaline 20 φοριέται ως daily trainer και απο δρομέα χωρις(διαπιστωμένο τουλάχιστον ) θεμα πρηνισμού ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@bouzou Υπάρχει review για το 19, ίδια σόλα έχουν με το 20 αλλά και συνολικά.
    Γιατί όμως κινείσαι προς τα εκεί αντί π.χ. του Ghost;

Thodoris75
    Συμμετέχων

Ναι έχω κατά νου και το Ghost απλά θεώρησα ότι μήπως τα guide rails και ελάχιστα παρεμβατική φιλοσοφία του adrenaline βοηθάει επιπλέον όταν με κούραση το πόδι πιθανόν πατάει ατσαλα .

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 16 έως 20 (από 20 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.