Αρχική / Θέματα / Αγοραπωλησίες / Καταστήματα / Ηνωμένο Βασίλειο και τελωνείο

Ηνωμένο Βασίλειο και τελωνείο

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 48 συνολικά)
  • Συντάκτης
    weatherman
    Συμμετέχων

Εγώ ευχαριστώ. Για το επίπεδο της συζήτησης όλων των συμμετεχόντων, για τη βοήθεια στην επιλογή των παπουτσιών, για τα ωραία άρθρα σας. Μείνατε αυτά τα χρόνια μακριά από κραυγές, πολιτικές αντιπαραθέσεις…Μπορεί να μη φαίνεται αλλά επηρεάζετε πάρα πολλούς. Αυτούς που ανήκουν στη λεγόμενη σιωπηρή πλειοψηφία.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 10 μήνες πριν από weatherman.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Να ‘σαι καλά, Φώτη! 🙂
    Μιας και το goRUN δεν έχει εμπορικό προσανατολισμό, τέτοιες κουβέντες είναι οσιαστικά η ανταμοιβή μας…
    Και πάλι ευχαριστώ!

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

Παρόμοια αντιμετώπιση έχουν και από το wiggle.com

Hello John

Thanks for your email.

I am pleased to confirm that all taxes and duties are included in the prices listed on our product pages.

Orders are dispatched with the relevant documentation and paperwork. You will not be required to pay any import tax or duty when your order arrives at your local customs office.

This means the price you see at checkout is the final price you pay.

I hope this information helps.

Regards
    Chloe W
    Wiggle Customer Services

weatherman
    Συμμετέχων

Δυστυχώς στο startfitness θα ακαλουθήσουν διαφορετική πολιτική. Θα πρέπει να κάνουμε μόνοι μας τη διαδιασία εκτελωνισμού. Το κακό είναι ότι η ταχυμεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται έχει υψηλές χρεώσεις και είναι δύσκολο να υπολογίσεις το τελικό κόστος αφού χρεώνει έξοδα αποθήκευσης για κάθε μέρα καθυστέρησης του εκτελωνισμού. Το email που έλαβα είναι το παρακάτω:

As per our website “Shipments sent to the European Union are sold exclusive of VAT but may be subject to import duties and taxes at the arrival destination. All applicable customs and import duties and any other charges are the responsibility of the customer.”

What does this mean for you?

Most items on our website would be sold at a 20% lower price as you would not be paying UK VAT at the point of purchase.

You may have to pay to receive the order from the delivery courier.

If you are required to pay to receive the order you would be asked to pay the import VAT plus a small handling fee charged by the courier for clearing the item through customs.

The amount of VAT due would be calculated at your country’s VAT rate based on the information provided to customs.

In real terms ordering from Start Fitness should work out no more expensive than before.

Previously the VAT amount would have been paid up front and the handling fee charged by the courier would have resulted in an increased to delivery charge on our website.

Some orders may not be required to pay any fees in which case you can potentially save 20%.

Thanks,

Finn Brodie

Customer Services Manager

389 PAP
    Συμμετέχων

Εχει παραγγείλει κανείς από sportpursuit μετα το Brexit?

naftony
    Συμμετέχων

@poulios_antonis δες λίγα post παραπάνω

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Για το Sportsshoes ισχύει κανονικά το ότι δεν πληρώνουμε τελωνείο κτλ, σωστά;

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@echetlos την ίδια απορία εχω και εγώ. Επίσης, δεν ξέρω τι γίνεται με το https://www.wiggle.co.uk/. Εχεις κάποιος ιδεά;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vslis Σήκω λίγο το βλέμμα σου ^

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@echetlos,σε ευχαριστώ. Δύο μάτια έχω μα που να δω. Τους έστειλα email για να το επιβεβαιώσω. Θα επανέλθω με νεότερα. 🙂

nikrap60
    Συμμετέχων

Καλημέρα και καλη Κυριακή σε όλους…
    Επιβεβαιώνω απόλυτα όσα εχουν γραφτεί πιο πανω σχετικά με sportsshoes.com
    Τούς εστειλα δυο φορες email-μού απάντησαν εγκαιρα και στις δυο φορες,πως “ό,τι πληρωσω σε αυτούς-αυτη ειναι και η τελική τιμη”.Αν παρατηρησετε στη σελίδα καποιου προιοντος,στην δεξιά πλευρά το γράφει πως “Please note, all taxes and duties are included in the price.”
    Παραγγελία δεν εχω κανει ακομη για να το διαπιστωσω “ιδίοις όμμασι”,αλλά η Vicky,μάς το επιβεβαιωσε..Το startfitness,μού εδωσε διαφορετική απάντηση-αφησε “υποννοούμενα” για καποιες πιθανές χρεωσεις ,με την παραλαβή.
    Η απάντησή τους(sportsshoes):
    Good morning Nikos,

Thank you for getting in touch and ensuring you can remain a customer of ours moving forward.

As a company we have been prepared for Brexit and all other scenarios for quite some time now, and we have ensured we are able to provide great service and products to all of our customers still.

All parcels sent out from the UK will be sent with DDP (Duty Paid) This means that all VAT, import tax, and any customs charges are all being paid for on our end. The label on the parcel will reflect this.

Given this, there will be absolutely no difference in charges from before Brexit, to now.
    The price shown on our website for your order is all you will have to pay.

I hope this clears up your concerns, but please let me know if I can be of any more help!

Kind regards,
    James

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ευχαριστούμε, Νίκο!

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@nikrap60 σε ευχαριστούμε. Πάντως η αλήθεια είναι πως κάποτε ήταν συμφαιρουσες οι αγορές απ το sportshoes, πλέον έχω να αγοράσω πάρα πολύ καιρό. Εχω την αίσθηση πως οι τιμές έχουν ανέβει.

nikrap60
    Συμμετέχων

@Vslis:Καλησπέρα!Δεν θα συμφωνήσω αλλά και ουτε θα διαφωνήσω!Γιατι συμβαινει αυτο?Εξαρταται ΤΙ και ΠΟΣΟ θελεις κατι-τι εννοώ:Αν κατι που μολις κυκλοφορησε,θελεις να το “ενταξεις” στον εξοπλισμό σου,τοτε “ναι” θα το πληρωσεις ακριβα!Εγω πηρα το καλοκαιρι το Mizuno Wave Horizon 3,εδώ κανει 185 Ε και στις εκπτωσεις το ειχαν 129 ε…το πηρα 84.50 ε + 4.5 Ε τα μεταφορικα.Επειδη ετοιμαζομαι για νεες αγορες,παρακολουθω το sportsshoes καιρο τωρα-δεν βιαζομαι- και βλέπω πως σε αυτα που με ενδιαφερουν,σταδιακά εδω και 1.5 μηνα ,πεφτουν σιγα-σιγα οι τιμές…όπως και σε άλλα που δεν ενδιαφερομαι μεν αλλά μεσα στη ροή ,τα βλέπω-υπάρχει διαφορά στις τιμες.Αυτο που εχει ακριβύνει αρκετα ,και μάλιστα εχει “κοψει” και τα δωρεαν μεταφορικά που πάντα ειχε πανω απο ενα ποσόν(300 παλια-150- αργοτερα κ.ο.κ.) ειναι το startfitness.Στα ρουχα εχει σταθερά πολύ καλές-εξαιρετικές τιμές.
    Νομίζω πως το συμπέρασμα αυτού που εθιξες ειναι πως…θέλει “παρακολουθηση” το που πάνε οι τιμές,και φυσικά…να μην εχει καποιος αμεσα αναγκη,να αγοράσει παπουτσια!…νομιζω πως με το “στοκ” που εχουμε πολλοι εξ ημών,ειναι αρκετό για να δειξουμε υπομονή…!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikrap60 Αυτό που λέει ο Βασίλης, λίγο πολύ ισχύει. Μέχρι πριν 6-7 χρόνια ήταν δεδομένο ότι θα αγόραζες κάποιο μοντέλο στο 40% της αξίας του από startfitness (κυρίως) ή sportsshoes, με το που άλλαζαν οι χρωματισμοί (π.χ. από Fall/Winter σε Spring/Summer). Και δε μιλάω για πιο αντιεμπορικά μοντέλα αλλά για τα πάντα. Τα δε μεταφορικά ήταν free από πολύ χαμηλά ποσά.
    Πλέον, δεν είναι τόσο φθηνότερα εκεί αλλά κι εδώ με τα σκρουτζομάγαζα βρίσκεις πολύ καλές τιμές.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 48 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.