Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Διατροφή / καταναλωση ηλεκτρολυτών (saltsticks)-ενεργ.τζελ-μπάρας-ισοτονικών κ.α σε αγώνες

καταναλωση ηλεκτρολυτών (saltsticks)-ενεργ.τζελ-μπάρας-ισοτονικών κ.α σε αγώνες

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 53 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

@kalogeridis, σε αυτα αναφερεσαι? https://www.intersport.gr/treximo/axesouar/pro-touch-pro-touch_274671/?skuId=443579&affid=4 τι τελειο που ειναι, δεν τα ηξερα, καλα ρε συ κρατας κρυμμενα μυστικα και ντοκουμενετα, τοσο καιρο γραφεις εδω μεσα, ΤΩΡΑ μας το λες??? Κι εγω εχω κοψει τη ζωνη στη μεση εδω και χρονια και τα χωνω οπου βρω, στο μπουστακι, σε κατι εξτρα τσεπες που μου εραψε η μοδιστρα στο σορτσακι-φπυστα που φορεσα σε Ναυπλιο και Θεσ/νικη αλλα τελικα με την κινηση τα τζελακια μου εγδαραν το δερμα και ματωσε. Αυτα δειχνουν τελεια, ειδικα αν χωρανε και 3 που λες.

Echetlos
    Συντονιστής

Η ζώνη γιατί δεν σε βολεύει, Μαρία;
    8-9 gels έβαζα, στρογγύλευα με ένα ψαλίδι και τις γωνίες τηε συσκευασίας για να μην γδέρνουν το δέρμα κι ήταν μια χαρά.

Elda
    Συμμετέχων

Εχω πολυ λεπτη μεση και δεν καταφερνα ποτε να την κανω να στεκεται καλα πανω μου, μπορει στην αρχη να ηταν καλα, αλλα μετα απο λιγο αρχιζε να χοροπηδαει πανω κατω την ωρα που ετρεχα και μου εσπαγε τα νευρα!

Echetlos
    Συντονιστής

Την compressport την έχεις δοκιμάσει; Είναι πολύ σταθερή.

Elda
    Συμμετέχων

Για βαλε λινκ γιατι δεν ειμαι σιγουρη ποια λες

Elda
    Συμμετέχων
    Echetlos
    Συντονιστής

Αυτήν: http://www.new-life.com.gr/product/978/compressport-racebelt-number-mayri.html
    Βγάζεις αν θες τα τζάτζαλα για τον αριθμό και συν τοις άλλοις, μπορείς να ξηλώσεις τα θηλάκια και να τα ξαναράψεις όπου εσύ θες. Ή και να προσθέσεις. Το βασικό όμως είναι ότι έχει πολύ σταθερή ελαστικότητα.

Elda
    Συμμετέχων

Εχω μια τετοια που ειναι και με μικρο αφαιρουμενο τσαντακι την οποια ειχα χρησιμοποιησει στους πρωτους μαραθωνιους, αλλα κυριως σε προπονησεις οπου ηθελα να εχω το κινητο μαζι μου με αποτελεσμα να ξεχειλωσει αρκετα και να μη στεκεται καλα πλεον ακομα και τερμα σφιγμενη. Μπορει να παρω αυτη που λες που ως καινουρια σαφως θα στεκεται καλυτερα, αν και εχω ξεσυνηθισει πλεον να εχω κατι στη μεση μου.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@elda δεν είναι αυτό . Θα το βγάλω φωτογραφία και θα σου το στείλω μέσω φβ να το ανεβάσεις εσύ. Χομο ερεκτους!
    Τα δικά μου έκαναν 5€ και με βελκρο ρυθμίζει το μήκος στον καρπό.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@echetlos ο λαός με αγαπάει!!!

Elda
    Συμμετέχων

Αυτο ειναι του Παναγιωτη, το βρηκα στο site της pro touch.

Echetlos
    Συντονιστής

Ίσως βγαίνει και headband με θήκη για gels. E, Παναγιώτη;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μπράβο ρε Μαρία!!! Χάκερ!!! Για τον ακατανομαστο ουδέν σχολιον! Εκ της ζήλειας υποκινούμενος!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Τιμή όμως δε γράφει.το πήρα 5€.

stratus
    Συμμετέχων

10ς Μαραθωνιος 3.15 1 τζελ
    2ος 3.06 2 τζελ
    3ος 3.02 2 τζελ
    4ος 3.50 Τραυματιας 0 τζελ,απλα πηγα για το τον τερματισμο
    5ος 3.12 5 τζελ
    6ος 3.15 5 τζελ
    7ος 3.15 5 τζελ
    8ος 3.08 3 τζελ
    9ος 3.06 2 τζελ
    Οσα λιγοτερα τζελ παιρνω τοσο καλυτερα αποδιδω !!!Στον 5ο-8ο εριξα το περπατημα της ζωης μους.Στους αλλους τιποτα. Αλατια πιπερια κλπ δεν εχω παρει ποτε
    Καιω 2.3 γρ/λεπτο
    Μηπως το παρακανετε με τη τροφοδοσια;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 53 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.