Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Ναυπλίου 2023

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2023

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 16 έως 24 (από 24 συνολικά)
  • Συντάκτης
    GeorgeKap
    Συμμετέχων

Μακάρι να γίνει γιατί τον έχω στο πρόγραμμα και είναι σε καλή ημερομηνία με γρήγορη διαδρομή. Εγώ έστειλα μειλ και δεν έχουν απαντήσει.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Μήπως περιμένουν πρώτα να δούνε την ημερομηνία των εκλογών για να μην αναγκαστούν σε αναβολή αν τύχει πάνω στις εκλογές?

big-blue
    Συμμετέχων

Κάτι με τον Σεγας έχει να κάνει όλο αυτό. Και με την ανοργανωσιά τους βέβαια.

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Πάνε οι ξένοι και ανοίγουν τις εγγραφές κάνα χρόνο πριν τον κάθε αγώνα και χαλάνε την πιάτσα

GeorgeKap
    Συμμετέχων

Ενάμιση μήνα πριν και να μην έχουν ανοίξει εγγραφές, ειδικά για αγώνα μαραθωνίου που θέλει προετοιμασία μηνών, πρώτη φορά το βλέπω

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σενάριο εκλογών για αρχές Μαρτίου δεν υπάρχει.

Μήπως περιμένουν πρώτα να δούνε την ημερομηνία των εκλογών για να μην αναγκαστούν σε αναβολή αν τύχει πάνω στις εκλογές?

naftony
    Συμμετέχων

Απαράδεκτοι και οι διοργανωτές του μαραθωνίου Ναυπλίου και αυτοί της Μεσσήνης. Οι πρώτοι δεν έχουν ακόμα ανοίξει εγγραφές ενάμιση μήνα πριν τον αγώνα, οι δεύτεροι ούτε καν έχουν ανακοινώσει επίσημη ημερομηνία, δυόμιση μήνες πριν την ημερομηνία που λένε ότι θα τον κάνουν. Οι δικαιολογίες για τις εκλογές δεν υφίστανται, άλλωστε έχουν ανακοινωθεί τόσοι αγώνες και Απρίλιο και Μάϊο. Μάλλον για αδιαφορία μου μοιάζει και ασέβεια προς τους αθλητές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Άνοιξαν

chriskapsio
    Συμμετέχων

Επιτέλους! Τώρα μένει η ολοκλήρωση της προετοιμασίας και να τρέξουμε!!!

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 16 έως 24 (από 24 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.