Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 82 συνολικά)
  • Συντάκτης

Καλησπέρα παιδιά , όλα οκ με το Ναύπλιο; Να σημειώσουμε ότι για ακόμη μια φορά είναι ο μόνος μαραθώνιος που δεν γνωρίζει ο αθλητής 6 εβδομάδες πριν αν θα τρέξει.

DenVas
    Συμμετέχων

Τους τα έγραψα και στο facebook, ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα να μην έχει βγει η προκήρυξη. Φοβάμαι ότι και να γίνει ο αγώνας θα είναι προχειροδουλειά, όπως έγινε με την αφίσα (χαμός που δεν έβαλαν κάποιο από τα άφθονα κάστρα της περιοχής αλλά κάτι άσχετο). Και όταν γίνονται μισά πράγματα σε 10άρι, 5άρι δεν έγινε και κάτι, σε μαραθώνιο όμως είναι πρόβλημα. Ετρεξε κάποιος άλλος φίλος στο παρελθόν να μας πει τι γνώμη του για άλλα πράγματα πέραν της διαδρομής (π.χ. τροφοδοσία, εθελοντές, ασφάλεια, κόσμος, …)

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 μήνα, 1 εβδομάδα πριν από DenVas.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ο αγώνας σχεδιάζεται εδώ και καιρό. Θέλω να πω ότι δεν περιμένει ο διοργανωτής την προκήρυξη (η οποία είναι έτοιμη προ πολλού) για να ξεκινήσει να δουλεύει επάνω στον αγώνα. Δυστυχώς κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα καθυστερούν την έναρξη των εγγραφών. Θα είναι σύντομα όμως.

Όσον αφορά την αφίσα: βγήκε μία ανακοίνωση για να ενημερωθεί ο κόσμος ότι ο αγώνας θα γίνει. Ανακοίνωση, όχι προκήρυξη. Για αισθητικούς λόγους και μόνο, έτσι για να τραβάει καλύτερα την προσοχή του αναγνώστη, συνοδεύτηκε από μία εικόνα. AI ήταν αλλά ατυχώς μπήκε ένα άλλο κάστρο. Ουδεμία σχέση με το logo του αγώνα, το οποίο ήταν κι αυτό έτοιμο αλλά προτιμήθηκε να συνοδεύει απευθείας την προκήρυξη. Αν κάποιος θέλει να μείνει εκεί, μπορεί να το κάνει. Η ουσία όμως ήταν στην ανακοίνωση αυτή καθαυτή.

LEONT
    Συμμετέχων

Εγω θα περιμενω καμια βδομαδα ακομα αλλιως Θεσνικη κι εγω

big-blue
    Συμμετέχων

Τη Δευτέρα θα περάσει από το ΔΣ του Δήμου η έγκριση της προκήρυξης και η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.
    Παιδιά υπάρχει τεράστια γραφειοκρατία. Έχει αλλάξει η νομοθεσία από πέρσι και πράγματα τα οποία πριν γίνονταν από ΝΠΔΔ των Δήμων, τώρα γίνονται από το Δήμο κατευθείαν. Αυτό αυξάνει κατά πολύ τη γραφειοκρατία

Vasileios
    Συμμετέχων

Εγώ έστειλα ένα μηνυμα αν θα γίνει ο μαραθώνιος εδώ και δύο μερες και δε μου απάντησε κανείς.
    Νομίζω δε πρόκειται να γινει

big-blue
    Συμμετέχων

Που το στείλατε;

Vasileios
    Συμμετέχων

Στο Δήμο Ναυπλίου το έστειλα αλλά κανείς δεν απάντησε όπως και να έχει του χρόνου τώρα φέτος πάμε Θεσσαλονίκη.

big-blue
    Συμμετέχων

Που το στείλατε, σε ποιο email?

koug
    Συμμετέχων

καλη βδομαδα, νεα έχουμε ο μαραθωνιος ναυπλιο αργεί εξεραιτικα.

DenVas
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Εγώ αποφάσισα να τον αφήσω. Ίσως του χρόνου.

koug
    Συμμετέχων

αν δε βγει αυτές τις μέρες, περιμένει μεσσηνη αξιόπιστη διοργάνωση με τεχνογνωσία.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μη με αφήνετε μόνο μου… θέλω άλλους 2 στο βάθρο!!! Δε θέλω χρυσό μετάλλιο και να είμαι μόνος. Καλύτερα 4ος στους 4 με pb!!!

LEONT
    Συμμετέχων

Μεχρι Τεταρτη περιμενω κι εγω…αλλιως Θεσνικη!

El Cid
    Συμμετέχων

Εγώ πάντως διαμονή στο Ναύπλιο έχω κλείσει.Χορηγό, οδηγό για το ταξίδι και cheerleader εξασφάλισα (3 σε 1)!Ακολουθώ προπονητικό πρόγραμμα Βαφειάδη με μέντορα Καλογερίδη. Εγκαινίασα Mach 6w & Super Blast 2 και στοχεύω να με εκπλήξω για μια ακόμα φορά. Υπομονή & αισιοδοξία!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 82 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.