Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 82 συνολικά)
  • Συντάκτης
    big-blue
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Αύριο θα περάσει ΔΣ του Δήμου η προκήρυξη και μόλις αναρτηθεί στο διαύγεια, ή την Τετάρτη το απόγευμα, ή την Πέμπτη το πρωί, θα ανοίξουν οι εγγραφές. Η γραφειοκρατία είναι τεράστια. Καταλαβαίνω ως δρομέας πως δε μας απασχολεί αυτό, αλλά αυτή είναι η εξήγηση την οποία τη ζω εκ των έσω πλέον, ως δημοτικός σύμβουλος. Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου έχει ανακοινωθεί από 20/11/2024, όμως στο δημόσιο τα πάντα αργούν εφόσον θέλεις να είσαι νόμιμος.

tsitsipikos
    Συμμετέχων

Εχθές Δευτέρα δεν ήταν να περάσει ΔΣ;

big-blue
    Συμμετέχων

Δεν έγινε ΔΣ χθες. Αύριο έχει και έχει μπει σαν θέμα προ ημερησίας. Εγκρίνεται η προκήρυξη και την πέμπτη ανοίγουν εγγραφές και site

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@El Cid Γιώργο ο Βαφ με το βιβλίο με πήγε πριόνι… στην περίπτωση σου υπερχει θέμα με τον μέντορα!!! Όλο το crew σου θα σου δωσει αυτό που θα σου χρειαστεί στη δεύτερη λουπα!!! Σαν king size gel!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Πριν από μια ώρα εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του αγώνα. Αύριο ανοίγουν οι εγγραφές

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Οι εγγραφές άνοιξαν.

Nafplio Marathon

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 μήνα πριν από Nikos Pilikas.
    koug
    Συμμετέχων

Ευχαριστούμε ωραία εξέλιξη,υπάρχει ώρα έναρξης;

koug
    Συμμετέχων

η ώρα έναρξης δεν είναι για μαραθώνιο μόλις την είδα πολύ κρίμα,δέστε τις ώρες των άλλων μαραθωνιων της επόμενης εβδομάδας αλλά επίσης της προηγούμενης βγάζοντας συμπέρασμα.

koug
    Συμμετέχων

η ώρα έναρξης δεν είναι για μαραθώνιο μόλις την είδα πολύ κρίμα,δέστε τις ώρες των άλλων μαραθωνιων της επόμενης εβδομάδας αλλά επίσης της προηγούμενης βγάζοντας συμπέρασμα.

LEONT
    Συμμετέχων

Μμμμ και γω το 8:30 το θεωρω αργουτσικα….

tsitsipikos
    Συμμετέχων

Πολύ θετική εξέλιξη. Μπράβο!
    Να σηκώσετε ενημέρωση και στο καλεντάρι του runningnews. Οι περισσότεροι δεν το ξέρουν ακόμα.

Elda
    Συμμετέχων

@koug

Μην ξεχνας οτι εκεινη την Κυριακη το ρολοι παει μια ωρα πισω, θα ειναι σα να ξεκινατε 7.30, λογικη ωρα μου φαινεται εμενα. Αν το εκαναν πιο νωρις θα γκρινιαζαν οι περισσοτεροι οτι θα πρεπει να ξυπνησουν πολυ νωρις, ιδιως καποιοι που θα ερθουν αυθημερον απο γειτονικες πολεις.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

καλησπέρα κι από εμένα!

Αρχικά δεν το σκεφτόμουν καν να έρθω στο Ναύπλιο, αν και μου αρέσει πολύ σαν πόλη. Στη συνέχεια είπα να έρθω για βόλτα και την παρέα, προσπαθώντας περισσότερο να ωθήσω τους συντρέχτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τελικά κατέληξα να μπω στο τρυπάκι να τον τρέξω (τον ημί) και ίσως να λαγουδέψω κανέναν εκ των γνωστών που θα πάμε ή θα βρεθούμε εκεί, αν ψιλοσυμπίπτουν οι χρόνοι μας, καθώς εγώ θα το πάω προπονητικά προς αγωνιστικά. Μπαίνω για εγγραφή!

ΥΓ. Ο μεγαλύτερος μαραθώνιος της χώρας διεξάγεται στις 9. Εγώ φέτος, όντας στο τελευταίο γκρουπ, ξεκίνησα μια ώρα μετά. Ο μήνας Νοέμβρης θεωρώ πως μοιάζει σε γενικές γραμμές με το Μάρτιο ως προς τις καιρικές συνθήκες. Οκ, ίσως μπορούσε να μπει κάτι τύπου 8 ας πούμε, αλλά δε νομίζω πως είναι τόσο κακή η ώρα.

chriskapsio
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους!
    Το σκέφτομαι μήπως πάρω μέρος για ημί αλλά δεδομένου ότι είχα στο μυαλό μου, καταδρομική μετάβαση το πρωί της Κυριακής και επιστροφή μετά τον αγώνα, βλέπω ότι δεν υπάρχει σκέψη για τους ταξιδιώτες που θα έρθουν κατευθείαν την Κυριακή. Παραλαβή μόνο Παρασκευή και Σάββατο.
    Εάν διαβάζει κάποιος από τη διοργάνωση ας μεριμνήσει σχετικά.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 μήνα πριν από chriskapsio.
    koug
    Συμμετέχων

καλοδεχουμενες όλες οι απόψεις,Ρόδος επταμιση,μεσσηνη επτά,Χανιά 7 κ τεταρτο τα συμπεράσματα στον καθένα,9 το πρωί η Αθήνα ξεκινά λόγω δεκαδων πούλμαν που έρχονται από Αθήνα να φέρουν τόσο κόσμο.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 82 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.