- Αυτό το θέμα έχει 81 απαντήσεις, 17 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 εβδομάδες, 3 ημέρες πριν από τον χρήστη
kfr.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
13 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:47 #132804
koug
ΣυμμετέχωνΕπίσης θεσσαλονικη 7μιση.
13 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:04 #13280513 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:05 #132806mike2520
ΣυμμετέχωνKαλησπέρα σε ολους!
Νομιζω οτι 8 η ωρα θα ηταν ιδανικη.Μακαρι να το εξετασουν οι αρμοδιοι.13 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:19 #132808Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΌπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο και πολύ σωστά τοποθετήθηκε και η Μαρία, η αλλαγή της ώρας δείχνει ξεκάθαρα λογική επιλογή ώρας εκκίνησης… το γεγονός ότι σε Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ρόδο έχουν γίνει οι επιλογες αυτές, έχουν να κάνουν και με τις αναμενόμενες συνθήκες! Το 7 και τεταρτο των Χανίων το θεωρείς λογικό? Εγώ όχι, αλλά οι αναμενόμενες συνθήκες το επιβάλουν .
Το 7 της Μεσσήνης, είναι σαν να είναι 8:07 μια εβδομάδα αργότερα.
Η τροφοδοσία κλασική και πετυχημένη
Δεν είδα κόλα στους τελευταίους (δείτε το)
Ένα ξεκαθάρισμα για το τι σημαίνει από το 15ο μέχρι το 35ο ισοτονικά (ανα 5 αλά κλασική ή ανα 2,5χλμ και το προϊόν εφόσον έχει κλείσει η συνεργασία με χορηγίες)
Για την αναφορά του Χρήστου για εμάς τους αυθημερόν ταξιδιώτες, εμείς τουλάχιστον είμαστε τυχεροί και θα έχουμε δικούς μας , από την προηγούμενη μέρα, που θα τα παραλάβουν, ωστε να μας τα παραδώσουν το πρωί!!!
Πολύ σημαντικό ότι ο αγώνας χτίζεται από δρομεις για δρομείς. Υπάρχει η όρεξη και θα τον στηρίξω.13 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:21 #132809tsitsipikos
ΣυμμετέχωνΜια χαρά είναι η ώρα ρε σεις
13 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:36 #132810Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΌλο το εύρος από 7:30 μέχρι 8:30 είναι κομπλέ. Απλά επειδή θα τραβηχτεί και κόσμος από Αθήνα, πρέπει να υπολογίζουμε ένα 2ωρο στο δρόμο. Ετοιμασίες, ζέσταμα κλπ. Από τις 4 θα είμαστε στο πόδι για τις 8μιση. Είναι μια επιλογή κοντινή (για τον Αθηναίο) που σου δίνει τη δυνατότητα να μη βάλεις βαθειά το χέρι στην τσέπη με διαμονή, φαγητά κλπ… ο Γιώργος που κατεβαίνει από Βέροια, θα περάσει τριήμερο τσιλικο , αλλα θα επιφορτιστει και την παραλαβή του πακέτου όλης της παρέας!
13 Φεβρουαρίου 2025 στις 22:03 #132811koug
Συμμετέχωνέχουν μια εβδομάδα διαφορά οι συνθήκες του ναυπλιου σε σχέση με θεσσαλονικη χανια Ρόδο,αρα εντελώς παρόμοιες,μάλλον ξέρουν καλύτερα τελικά στο ναυπλιο,οσο για τη μεσσηνη αυτη κανει αγωνες σχεδον 20 χρόνια άρα το ολο ζητημα μαραθωνιου το κατεχει,καλό αγώνα σε όλους σε όποια διοργάνωση θελήσουν.
14 Φεβρουαρίου 2025 στις 00:19 #132812Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΔε θέλω να αγιοποιω τη λογική κανενός διοργανωτή. Κι εγώ θεωρώ ότι με την αλλαγή της ώρας, ιδανική ώρα έναρξης, με τα προσωπικά μου κριτήρια και επιδόσεις τις 8 το πρωί. Όμως η μισή ώρα αργότερα, με δεδομένο ένα ταξίδι 120χλμ πριν τον αγώνα, με εξυπηρετεί. Κάποιον άλλο πιθανόν όχι τόσο. Όπως αυτόν που θα διανυκτερευσει στο Ναύπλιο και θα προτιμούσε στις 7μιση. Ο κάθε διοργανωτής έχει το δικό του project.
Όταν έγινε ο πρώτος μαραθωνιος στα Χανιά, ειχα έρθει σε αντιπαράθεση με το σύλλογο που τον οργανώνει για την επιλογή της ημερομηνίας. Επειδή έμενα στα Χανιά, έτρεξα εκεί 3 χρονιές. Όλες οι ημερομηνίες ηταν άκυρες, επιλεγμένες από αυτόν που είχε αναλάβει με τεχνογνωσία την οργάνωση. Έφτασε να βγαλει μαραθωνιο 13/6 αν θυμάμαι καλά το 2021… στα Χανιά… Η κοινή ημερομηνία Αλέκου Χανίων και Ρόδου είναι για 3 αγώνες με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η ώρα για Χανιά και Ρόδο είναι απολύτως λογικές. Στην Πέλλα στις 7μιση θα χρειαστεί ρουχισμός… για 3-4 χλμ τουλάχιστον θα τρέχει για να πιάσει θερμοκρασία… και εννοείται ότι στα Διαβατα, η σκαμμενη άσφαλτος που θυμίζει death valley είναι εκεί και μας περιμένει πίστη στο ραντεβού της εδώ και δεκαετίες…14 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:12 #132813big-blue
ΣυμμετέχωνΑκριβώς αυτό είναι το σκεπτικό Μαρία.
Καλημέρα σε όλους.
Παιδιά είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες σε μια διοργάνωση.
Πάντα κάποιος θα μένει δυσαρεστημένος.
Κάνουμε μια νέα προσπάθεια, θέλουμε τη στήριξή σας!14 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:17 #132814El Cid
ΣυμμετέχωνΤους φίλους τους στηρίζουμε. Ολοκλήρωσα την εγγραφή, φεύγω για προπόνηση. Σήμερα 1000αρια, ωχ Θεέ μου!
14 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:13 #132816Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΕγώ δε στηρίζω τους φίλους… τους κρίνω πιο αυστηρά από τους άγνωστους. Ειδικά αν έβλεπα κάτι παράλογο, δεν υπάρχει περίπτωση να σκορπισω μια πολύμηνη προετοιμασία στα σκουπίδια, επειδή οι φίλοι μου κάνουν έναν αγώνα που δείχνει προχειρότητα. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει και μέχρι τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα οι φίλοι δίνουν εξετάσεις! Επειδή είναι φίλοι, εύχομαι να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων! Είναι πολύ δύσκολο το έργο τους , αλλά έχουν τριβή με το θέμα και δε τους φοβάμαι! Παμε γερά λοιπόν ! Καλή συνέχεια στην προετοιμασία μας όπου και αν καταλήξουμε!!!
14 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:16 #132817Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΠροσωπικά θα τρέξω στο Ναύπλιο για να μου φύγει ο καημός μιας και το ήθελα χρόνια αλλά εμένα στα Χανιά. Τώρα είναι one way ticket. Αν ανταποκριθουν οι διοργανωτές, θα είναι ο ανοιξιατικος μου αγώνας για καιρό!
14 Φεβρουαρίου 2025 στις 18:03 #132818Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΙσοτονικό θα έχει στο 15, 20, 25, 30, 35 και τον τερματισμό.
Για παραλαβή συμμετοχών θα υπάρχει η δυνατότητα και την Κυριακή, πριν τον αγώνα.
Η έκπτωση στα ΚΤΕΛ και σε όποιες άλλες επιχειρήσεις της πόλης, θα ανακοινωθούν σύντομα.
21 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:14 #132868Nikos Pilikas
Συντονιστής25 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:47 #132894koug
ΣυμμετέχωνΝα είσαι καλα Νίκο για τη συζήτηση εχθές,
με το καλό στον μαραθώνιο Ναυπλίου με θετική ενέργεια
καλημέρα. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.