Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 105 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μου ήρθε ένα mail που με παραπεμπει στην εφαρμογή για περισσότερα στοιχεία, αλλά όταν μπήκα δεν βρήκα αποδεικτικό είσπραξης που χρειάζεται για την παραλαβή του αριθμού. Και θα το παραλάβει άλλος για μένα. Ευτυχως έχω πρόσωπο και θα βγάλω άκρη. Κάποιος όμως πιο χαμένος στη δρομικη αφάνεια ίσως έχει δυσκολία…

tzatzikis90
    Συμμετέχων

@spy : Δεν το περίμενα αυτό από σένα Σπύρο! Να πουλάς εμένα με σχετικά κοντινή επίδοση (κάποτε) και να θες να με περάσει ένας (πρώην) αργός! Ντροπή σου!

Στα σοβαρά τώρα, ο Παναγιώτης εξαρτάται καθαρά από μένα και την καλή μου διάθεση, αφού καταρχάς θα του πάρω (αν θέλω) τον αριθμό για να τρέξει κι επίσης θα τον αφήσω (πάλι αν θέλω) να κοιμηθεί στο ίδιο κατάλυμα! Επομένως μέχρι την Κυριακή το πρωί τουλάχιστον, καλά θα κάνει να με καλοπιάνει και να μου λέει γλυκόλογα.. Αλλιώς και το 3:38 καλό είναι!

Όσο για μένα, μπορεί να μεγάλωσα κάπως, αλλά η γιόλο αντιμετώπιση των (περισσότερων) αγώνων συνεχίζεται! Έχοντας άλλον ως αγώνα στόχο κι ερχόμενος με πρώτο στόχο να περάσω καλά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, αλλά και να δω φίλους.. Πριν λίγο γύρισα από διαλειμματική προπόνηση! Θέλω να πιστεύω πως θα προλάβει να ανακάμψει ο οργανισμός ως την Κυριακή το πρωί και θα πιάσω το χρόνο-στόχο μου. Αλλιώς θα κάνω εγώ μετά τα γλυκά μάτια στους διοργανωτές που τυχαίνει να γνωριζόμαστε!

Καλό αγώνα σε όλους! Τα λέμε από κοντά στο όμορφο Ναύπλιο!

spy
    Συμμετέχων

@tzatzikis90: … Τάσο με συνδέουν πολλά με τον Παναγιώτη, σε χαλεπους καιρούς … τότε που δεν γνωρίζαμε καν αν θα καταφέρναμε να τερματίσουμε έναν μαραθώνιο …!! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν σου έχω αδυναμία … ούτε βέβαια ότι σε πουλάω …!!! Αριθμό πάντως σκοπεύω να πάρω το πρωί της Κυριακής από την γραμματεία … αποδεικτικό είσπραξης δεν έχω λάβει, αλλά φυσικά έχω πληρώσει … ελπίζω να μην έχω, πέραν των άλλων κι άλλο πρόβλημα με την συμμετοχή μου, αφού σκοπεύω να φτάσω εκεί 45′ πριν τον αγώνα !! Σκοπεύω να τον τρέξω προπονητικά για μια επίδοση μεταξύ 3:20 – 3:30 αρκεί να μην με ενοχλήσουν τα μετατάρσια στο δεξί πόδι !

chriskapsio
    Συμμετέχων

Άλλος ένας που θα κατέβει καταδρομικά στο Ναύπλιο @spy Πάμε εμείς να πάρουμε το νουμεράκι μας λίγο πριν ξεκινήσουμε και θα καταπλήξουμε τα…πλήθη ή και όχι! Θα δείξει την Κυριακή

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@tzatzikis90 βρίσκεσαι στη μέση … ο @spy έχει ξεφύγει προ πολλού. Το ρυθμό που ζητάω τον έχει άνετα χωρίς παπούτσια, αφου τότε δε θα έχει και τις ενοχλήσεις… οταν θα μπω εγώ στη μέση μη νομίζεις ότι θα είναι τόσο γλυκός και τρυφερός μαζί μου… με το βαζάκι της βαζελινης θα περιποιειται τα παπούτσια μου!!! Αλλά ας πάρουμε τα εμπόδια ένα ένα μέχρι να φτάσουμε και στον ψηλό ultra man … ο καιρός δείχνει καλός αλλά η περιοχή δεν είναι και πολύ προβλέψιμη, οποτε έχω συγκρατημένη αισιοδοξία. Ελπίζω σε έναν ωραίο αγώνα χωρίς λάθη! Ας πάρουμε στο ρολόι ο,τι μας αναλογεί.. οι υψηλές προσδοκίες τις περισσότερες φορές μας δίνουν ανάποδα αποτελέσματα…

naftony
    Συμμετέχων

Ολοκληρώθηκε και ο μαραθώνιος Ναυπλίου με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων. Η διοργάνωση εξαιρετική, ο καιρός σχετικά ικανοποιητικός, ιδανικά για του χρόνου ο μαραθώνιος να ξεκινά λίγο νωρίτερα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το άψογο αποτέλεσμα.

Chris Rose
    Συμμετέχων

naftony 139 συμμετοχές στον μαραθώνιο μάλλον ο πιο μικρός στην Ελλάδα και από τους μικρότερους του κόσμου. Εκτός και αν βάζεις μέσα και όλες τις άλλες αποστάσεις

kfr
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια κι από μένα για την άψογη διοργάνωση, κάτι που με την κατάσταση / καθυστερήσεις που αντιμετώπισαν οι διοργανωτές (όπως είχε αναφέρει εδώ συμφορουμίτης) το κάνει ακόμα πιο σημαντικό!
    Έτρεξα στα 21k. Στον τερματισμό ένιωσα ότι είχε αρχίσει η ζέστη, κάτι που ίσως δυσκόλεψε τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στο μαραθώνιο.
    Έτρεξα επίσης στα 5k για να συνοδεύσω το γιο μου (12) και τους φίλους του.
    Η όλη εμπειρία ήταν εξαιρετική!
    Και του χρόνου!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

DNF
    Δυστυχώς δε κατάφερα να ολοκληρώσω τον αγώνα και να κλείσει με επιτυχία ο προπονητικος κύκλος. Οι προπονήσεις βέβαια μένουνε και οι κεκτημένοι ρυθμοί, αλλα δε πήγα ταμείο.
    Από το 3ο χλμ είχα ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο που με απασχολούσε διαχειρισιμα από τις 4/3. Νόμιζα ότι ήμουν οκ…
    στο ρυθμό που κινηθηκα βρήκα κι έναν pacer που μου έδωσε αξοδευτα (καρδιοαναπνευστικα) το πρωτο μισο αλλά το γόνατο ζοριζοταν ολοένα και παραπάνω… το στοίχημα ηταν καθαρά αν θα κατάφερνα να μη χρειαστεί να σταματήσω για κανένα λόγο.
    Δυστυχώς μετα την τρίτη αναστροφή, κι ενώ ειχα αποφασίσει λογω ζέστης να αναθεωρήσω το πλάνο (περιοριζοντας στο 7ο 5αρι το ρυθμό, ωστε στα τελευταία 7χλμ να εχω περισσότερα αποθέματα), εκοψα σε ένα σταθμό για να παρω μπανάνα. Κι έμεινα με κλειδωμένο το γόνατο. Προσπάθησα με διατάσεις και το απελευθερωσα αλλά είχα μηδενικό εύρος κίνησης. Επέστρεψα στην αφετηρία κόβοντας δρόμο με πολύ οδυνηρό περπάτημα 4χλμ. Το γεγονός ότι για 28χλμ ανέβαζα την πίεση στο γόνατο έχει ως αποτέλεσμα ακόμα να μην έχει αναρρώσει πλήρως για βασικό βάδισμα. Σύνδρομο λαγονοκνημιαιας ταινίας. Σε παλαιοτερο τραυματισμό, ειχα εντάξει διατάσεις που μου επέτρεπαν να μη με ενοχλήσει ξανά. Τα τελευταία 3 χρόνια λόγω πίεσης χρόνου και χαζομάρας, τις αμέλησα τελείως με αποτέλεσμα να μέτραω 2/3 DNF. Ακομα και σε αυτόν που τερμάτισα τον περασμένο Νοέμβριο, με ζόρισε από το 27ο αλλά επειδή ήταν 15χλμ μάλλον το άντεξα. Στο Ναύπλιο στα 28 το πήρα στο χέρι…
    Στα θετικα όμως, χάρηκα πάρα πολύ με την εμφάνιση της παρέας μου και των συναθλητων μου! Ο Τάσος ξεμουδιασε πετώντας, ο Χρήστος επιστρέφει δυνατός μετά από ένα άτυχο δίμηνο, και ο Γιώργος δεν το έβαλε κάτω παρα τα ζόρια του και ξαναμπηκε στον χάρτη των 42χλμ!!! Είδα πολλούς φίλους!!! Ο Σπύρος έκανε ένα μπάσιμο που του έδωσε φοβερή επιδοση!!!
    Εγώ έμεινα με τη στεναχώρια αφού είχαν ταξιδέψει από την Πάτρα, μια φιλική- δρομικη οικογένεια με τα παιδιά για υποστήριξη και με βρήκαν με τσαλακωμενη διάθεση…
    Με την ίδια διάθεση για προπόνηση και με προσθήκη διατάσεων και ενδυνάμωσης, θα προσπαθήσω να σταθω με περισσότερες πιθανότητες στην εκκίνηση τον Νοέμβριο στην Αθήνα!
    Κοιταμε μπροστά με δάσκαλο το χθες!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    TAKISSS
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας! Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα αποτελέσματα. Για ποιο λόγο δεν βγάζουν στη λίστα και αυτούς που εγκατελειψαν? Εκαναν κάποια περάσματα απο τάπητες και πήραν κάποιους χρόνους. Γιατί δεν γραφουν και όσους DNF?

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Νομίζω μόνο εγώ εγκατέλειψα. Αν θες για κάποιο λόγο στατιστικό, μπορω να σου στείλω τα περασματα μου ανα χλμ μέχρι το 35 (31 αγώνας + 4 περπάτημα-σύρσιμο μέχρι τον τερματισμό )

TAKISSS
    Συμμετέχων

Και εγω εγκατέλειψα, αλλα έτσι το είπα για τα αποτελέσματα, γιατι βλέπω σε άλλους αγώνες και μικρότερης απόστασης, τους DNF του γράφουν

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Είναι θέμα χρονομέτρη.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 105 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.