Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Με τι παπούτσια 👟 θα τρέξετε την Κλασική;

Με τι παπούτσια 👟 θα τρέξετε την Κλασική;

Τοποθέτηση ετικέτας: ,

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 60 συνολικά)
  • Συντάκτης
    big-blue
    Συμμετέχων

Έλα ντε;
    Έλεγα boracay v2 αλλά με αυτό το θεματάκι στο κουτουπιέ που μου εχει βγει εδώ κ δυο βδομάδες ίσως πάω προς το Zante 1.

georun
    Συμμετέχων

Adidas tempo boost αυτη την φορα (λογω πελματιαιας).hope so!!

Stellarun
    Συμμετέχων

Ειμαι μεταξυ των περσινων hoka clifton ΠΟυ ετρεξα περυσι και με εβγαλαν ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ και των saucony ride που πηρα φετος πριν λιγο καιρο.

Μαλλον δεν θα το ρισκαρω και πιθανοτερο ειναι να τρεξω με τα ιδια με περυσι τα ΗΟΚΑ δηλαδη.Δεν καταλαβαινουν χριστο σε κραδασμους κλπ.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

…χωρίς να θέλω να σας χαλάσω, θα αναφερθώ στο πιο μικρό αδερφάκι του αγώνα σας και συγκεκριμένα στο 10αρι (και μεις ψυχή έχουμε!!!!).
    Εκεί λοιπόν θα τρέξω με παπούτσια τα άγνωστα σχετικά στο ελληνικό κοινό 361 Spire ενώ πιθανολογώ ότι το μπλουζάκι θα είναι Adidas Climachill και το σορτς Nike Phenom

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Κρατάω φυλαγμένο το 2ο ζευγάρι μποστον που μου έστειλες (με 150 χλμ στην πλάτη) και θα τα προτιμήσω αφου τα launch με ενοχλούν στα λονγκ.

Τώρα για εξοπλισμό.. Nike σορτσάκι έχω, Nike αμανικη και κοντομανικες έχω.. Θελω να βρω σορτσάκι με τσέπες όμως Για gelακια, ειδικά για την Αθήνα, για να χωρέσω το κινητό στη ζώνη, να βγάλουμε καμία Φωτογραφία βρε αδερφέ! Αν βρω καλώς, αλλιώς με αυτά. Έχω κι ένα θέμα με το κρύο Εγώ βέβαια, μην τρομάξετε αν με Δείτε με μακρύ κολλαν και μπουφάν😅

ale
    Συμμετέχων

Παπούτσια Zante v2, σορτς brooks, μπλούζα saucony κοντό μανίκι και κάλτσες feetures.
    πρώτος μαραθώνιος που δεν φοράω παπούτσι brooks, για να δούμε πως θα μας πάει.

costastsico
    Συμμετέχων

Θα τρέξω με adidas glide boost 8.Ειναι λιγο αργό παπούτσι αλλα ειναι πολλα τα χιλιόμετρα ! Σορτσάκι Nike . Το μονο που έχω με τσέπες για να χωρέσω κλειδιά κινητό τζελ λεφτά διαβατήριο νερό saltstick μπάρες αδιάβροχο φωτογραφική ισοτονικο καπέλο σελφοκονταρο ρολόι σφυγμομετρο gps κουράγιο και υπομονή .
    Αυτα… ελπιζω να χαμογελάσετε λιγάκι

Echetlos
    Συντονιστής

@costastsico Χαχαχα… στα 3-4 πρώτα, είπα “κάτι δεν πάει καλά”, μετά κατάλαβα… 😀

@geopa
    Συμμετέχων

New Balance 870 ή Asics Kayano θα δούμε

sotfireman
    Συμμετέχων

Μάλλον ο νικητής για μένα είναι Brooks Adrenaline 16…Μπλούζα-σορτς mizuno καισκεφτομαι να κάνω την έκπληξη και να μην φορέσω καπελάκι 🙂

Elda
    Συμμετέχων

Με βλεπω ξανα με τα Kinvara 4 των 2 τελευταιων μαραθωνιων και των 700+ χλμ. Δυστυχως και τα zante αλλα και τα K6 με πονανε στο σημειο που εχω τον τραυματισμο (κατω απο τον εσωτερικο αστραγαλο του δεξιου ποδιου), που μπορει και να προκληθηκε απο ενα απο αυτα τα ζευγαρια.

Nikos Gal
    Συμμετέχων

adidas glide boost 6…μπορει να θεωρουνται αργα για το χρονο που θελω αλλα παιζει να ναι κ τα ελαφρυτερα που χω φορεσει σε 42αρι. Προτιμουσα τα boston boost αλλα τα outlet με οδηγησαν αλλου

Nikos Gal
    Συμμετέχων

εξοπλισμος: γυαλια ηλιου (οχι καπελο), σορτσακι, βαμβακερες λεπτες καλτσες (για καποιο λογο νιωθω ανετα), tribelt για τζελακια κι αμανικη αν εχει το συνηθσμενο ζεστό καιρό. Πρωτη φορά χωρις κολαν αφου αισθάνομαι οτι με εμποδίζει να ανοιξω (με συνεπεια το tribelt)

giannislari7
    Συμμετέχων

10 μέρες πριν δωθεί η εκκίνηση ακόμη αναποφάσιστος. Θέλω βοήθεια.
    Λοιπόν έχουμε κ λέμε τα διαθέσιμα είναι . NB 890v5 με 450 km , Saucony Iso2 με 450 κ αυτό και η τελευταία αγορά borocay V2 με 60 km . Να προσθέσω ότι κάτοχος του borocay V1 ήμουνα αρκετά ευχαριστημένος είχα τρέξει καλοκαιρινό Μαραθώνιο και τα έχω κάπου πάνω από 1000 + KM , έτσι αγόρασα τα V2 τα οποία στα ελάχιστα τρεξίματα που έχω κάνει μου κάνανε πληγή στο κουντουπιέ του αριστερού ποδιού ( δεν μπορώ να βρω το ιδανικό δέσιμο ακόμη) και νομίζω πως μου σφίγγει αρκετά τις γάμπες. Μπερδεμένος αρκετά , ήθελα να τρέξω με borocay αλλά το V5 δείχνει να φεύγει λίγο πιο μπροστά στη μάχη αν και θα τα δώσω ακόμη μία ευκαιρία αύριο σε ένα 12άρι. Για να δούμε . Πειμένω από τον ειδικό κανένα μυστικό για το δέσιμο και αν το σφίξιμο στις γάμπες πιστεύει είναι από το παπούτσι.
    Αν και πιστεύω πως το Saucony θα βγάλει τα πόδια μου φρεσκότατα μετά τα 42km φοβάμαι ότι λόγω όγκου ίσως με αποτρέψουνε από κάποιο πιο γρήγορο ρυθμό που σκοπεύω να σώσω στον αγώνα.
    Σκόρπιες σκέψεις 😀

Echetlos
    Συντονιστής

@argyroulisgiannis Mπορεί να μην αρέσει στις γάμπες σου το drop του Boracay, Γιάννη. Μην το ρισκάρεις…
    Βάλε το 890, η μέση οδός.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 60 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.