Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Με τι παπούτσια 👟 θα τρέξετε την Κλασική;

Με τι παπούτσια 👟 θα τρέξετε την Κλασική;

Τοποθέτηση ετικέτας: ,

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 60 συνολικά)
  • Συντάκτης
    giannislari7
    Συμμετέχων

Επειδή είχα και το 1 με πολλά km είπα μήπως είναι τυχαίο το πιάσιμο στις γάμπες . Μήπως επειδή είναι καινούργιο μέχρι να στρώσει … ?

mashine
    Συμμετέχων

Adizero mana7 ή adios boost2 ή streaklt2 δεν εχω αποφασίσει ακόμα!

spy
    Συμμετέχων

@mashine:Πανο θα τρέξεις και στη κλασσική???

dimitrissss
    Συμμετέχων

Για να ετοιμάζει Streak LT2 μάλλον στοιχηματίζω ότι θα κατέβει στο δεκάρι!
    Τα Adizero mana τι είναι γιαπωνέζικα;

Echetlos
    Συντονιστής

@argyroulisgiannis Τώρα το πρόσεξα που έγραψες ότι με το V1 δεν είχες θέμα στις γάμπες.
    Περίεργο, σχεδόν ίδια σόλα και γεωμετρία έχουν…

@mashine
    Streak. Adiprene sucks!

mashine
    Συμμετέχων

@spy Ναι θα τρέξω στον μικρό μαραθώνιο 😛 .Θα έρθω και στο pasta party

@dimitrissss
    Τα Takumi sen2 είναι γιαπωνέζικα αλλά δεν τα βγάζω στον δρόμο τα λυπάμαι!Τα mana όντως κυκλοφορούν σήμερα μόνο στην
    γιαπωνέζικη αγορά.

giannislari7
    Συμμετέχων

@echetlos Γι αυτό και τα αγόρασα επειδή είναι ίδια σχεδόν . Τέσπα θα τα δώσω μια ευκαιρία μέχρι την κυριακή να δω μήπως το πιάσιμο οφείλεται κάπου αλλού καθώς έγινε και αλλαγή τερέν ταυτόχρονα και ίσως έπαιξε το ρόλο του και αυτό . Για να δούμε…. 😀

big-blue
    Συμμετέχων

@Echetlos είχε κάνει 1000χλμ λέει.
    Επίσης λέει πως εχει παρόμοιο (;) πρόβλημα με μένα με το boracay 2. Πόνος στο κουτουπιέ, ίσως από λάθος (;) δέσιμο. Τελικά αυτά τα κορδόνια που αρχικά λάτρεψα (λόγω ελαστικοτητας) ίσως βγάζουν πρόβλημα…
    Μόνο μ αυτό το παπούτσι εχω θέμα:(

giannislari7
    Συμμετέχων

@big-blue Αυτό το σημείο του παπουτσιού μου δημιούργησε την πληγή ίσως από λάθος σφίξιμο και χρήση πάνω τρύπας. http://imgur.com/a/7vEvJ

Echetlos
    Συντονιστής

@argyroulisgiannis Για δοκίμασε να πας κατευθείαν στις τελευταίες τρύπες (τις έξτρα δηλαδή), αφήνοντας όμως κενές τις προτελευταίες.

giannislari7
    Συμμετέχων

@echetlos Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω … Καλή ιδέα

big-blue
    Συμμετέχων

Εμένα ο τραυματισμός είναι πιο μπροστα κάποιου μεταξύ 1ης κ 2ης τρύπας του ισο

Elda
    Συμμετέχων

Αυτό το σημείο του παπουτσιού μου δημιούργησε την πληγή ίσως από λάθος σφίξιμο και χρήση πάνω τρύπας. http://imgur.com/a/7vEvJ

Ακριβως στο ιδιο σημειο με χτυπησε κι εμενα το zante V2 στο δεξι ποδι. Εμενα δε μου ‘κανε πληγη αλλα τραυματισμο, αν και εχει υποχωρησει ο πονος υπαρχει ακομα και βγαινει μετα απο πολλα χλμ. Εγω δενω και τις πανω τρυπες παντα, σε ολα τα παπουτσια. Εχω σκεφτει κι εγω το ενδεχομενο να φταινε τα ελαστικα κορδονια που λεει κι ο @big-blue, μετα το μαραθωνιο θα κανω δοκιμες με αλλα κορδονια και αλλο δεσιμο, προς το παρον τα εχω αφησει στην ακρη για να μην επανελθει ο πονος και τρεχω μονο με τα Κ4.

Echetlos
    Συντονιστής

Από τους ταρσούς περνάνε πολλά νεύρα και τένοντες και γενικότερα υπάρχει μια ευαισθησία στην περιοχή.
    Μου έχει συμβεί κι εμένα στο παρελθόν με 4-5 διαφορετικά παπούτσια, οπότε άφησα το σημείο να ηρεμήσει, φορώντας μόνο ό,τι δεν το ενοχλεί.
    Όταν ηρέμησε, ήταν εντάξει με όποιοδήποτε μοντέλο κι αν έτρεχα.
    Εννοείται πως στον αγώνα δεν το ρισκάρεις.

spy
    Συμμετέχων

…για μένα ή επιλογή παπουτσιού παρουσίαζε πάντα δυσκολίες!Μετά απο 4 διαδοχικούς μαραθώνιους με τα kinvara 5 … φέτος θα τρεξω με NB 1500 v2!Ο υπόλοιπος εξοπλισμός εξαρτάται από τις καιρικες συνθήκες … αφήνοντας πάντα ανοιχτό σε περίπτωση κρύου … ακόμα και το κολαν …αλλά … απ’ο,τι φαίνεται μέχρι στιγμής ο καιρός θα είναι όπως πρέπει … δηλαδή ηλιόλουστος!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 60 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.