Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / ΝΙΚΕ ZoomX VAPOFLY NEXT% …ειναι οντως τόσο καλό; ; ;

ΝΙΚΕ ZoomX VAPOFLY NEXT% …ειναι οντως τόσο καλό; ; ;

• Αυτό το θέμα έχει 17 απαντήσεις, 7 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη Periklis.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 16 έως 18 (από 18 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

εγω παντως επειτα απο την ‘στροφη μου ‘ στα nike αφου διαβαζω εδω και καιρο της παρουσιασεις του Νικολα καταλαβα οτι η nike ειναι κατι χρονια μπροστα ,στον ΑΜΑ ετρεξα με flyknit και τα ποδια μου πολυ φρεσκα στον τερματισμο ,αραγε πως θα ειναι τα next !!!

Periklis
    Συμμετέχων

Δοκίμασα το Pegasus Τurbo2 και επαθα πλάκα…από τα πιο ανετα που εχω φορέσει παπουτσια! Αμέσως σκέφτηκα, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Vaporfly!!!?
    Πάντως εδώ που τα λέμε, αν βοηθάει ELiTE αθλητές το παπουτσι αυτό που ειναι ηδη αθληταράδες, λογικά βοηθάει και έναν μέσο ερασιτέχνη δρομέα σωστα;;;
    Ας μην εστιάζουμε στους χρόνους…αλλά στην άνεση και την διευκόλυνση που μπορει να προσφέρει σε εναν “αδυναμο” δρομέα η τεχνολογία αυτή.
    Αν κάνω λάθος ευχαρίστως διορθώστε με!

Periklis
    Συμμετέχων

@eki το 15 που ετρεξα Μαραθώνιο είχα φορέσει τα energy boost που τα πρώτα εκείνα μοντέλα ήταν πιο ελαφριά από τα σημερινά. Οταν τελείωσα τον αγώνα πραγματικά πονουσα παντού εκτός από τα πόδια χαμηλά. Δοκιμάζοντας το pegasus turbo2 σε ενα κατάστημα, (δε το εχω φορέσει για τρεξιμο ομως) με εκανε να σκεφτώ πως πράγματι η Nike έχει πλέον ανέβει επίπεδο.
    Παντα σε τεχνολογία ηταν πολύ μπροστά ως εταιρία. Ισως και από την adidas. Αλλά υστερούσε σε ποιότητα κατασκευής. Χαλαγαν παντα ευκολα τα παπουτσια της Nike. Ετσι καπως μου προκαλεσε φόβο και την πήρα με στραβό μάτι ως εταιρία. Σημερα δε ξέρω αν τα μοντέλα της αυτά είναι αξιόπιστα σε ποιότητα κατασκευής, αλλά σε τεχνολογία είναι πολύ μπροστα από οτι φαίνεται!!!
    Περιμένω μπας και με τις εκπτώσεις πεσει η τιμή του pegasus turbo 2 (180ε) και το χτυπήσω. Ηδη τώρα που εχω ξεκινήσει και τρέχω από 15χλμ και άνω νομίζω ότι το πάτημα που προσφέρουν είναι ιδανικο!

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 16 έως 18 (από 18 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.