- Αυτό το θέμα έχει 44 απαντήσεις, 17 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 8 μήνες πριν από τον χρήστη Devil’s Reject.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
15 Οκτωβρίου 2018 στις 23:57 #100332Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχων
@echetlos, από όλους περίμενα αυτή την ερώτηση (και όντως μου την κάνουν) εκτός από σένα! Όχι λοιπόν, πρώτα θα έρθει το sub40, μετά το sub1.30 (εκτός κι αν γίνει κανένα θαύμα στην Ξάνθη σε 40 μέρες κι αλλάξει η σειρά), και μετά, αν έχω το χρόνο και κυρίως τη διάθεση να βγάζω τα χιλιόμετρα με το τσουβάλι, θα σκεφτώ να δοκιμάσω και τον ακατανόμαστο 🙂
15 Οκτωβρίου 2018 στις 23:58 #100334Nikos PilikasΣυντονιστής@sotiris_diamantopoulos Απλά σε τσέκαρα, μπλόφα ήταν…
16 Οκτωβρίου 2018 στις 00:08 #100336Devil’s RejectΣυμμετέχωνΠολύ περίεργα τα πράγματα και εύχομαι να μη κουκουλωθεί το όλο θέμα, και να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Αν γινόταν αύτο σε κάποιο αγώνα στην υπόλοιπη Ευρώπη θα υπήρχε μεγάλος ντόρος. Εγώ προσωπικά έχω τις απόψεις μου επί του θέματος αλλά θα τις κρατήσω για μένα.
16 Οκτωβρίου 2018 στις 10:48 #100346big-blueΣυμμετέχωνΔιάβασα πως και ο πρώτος Έλληνας δεν έδωσε δείγμα, που είναι στον ίδιο προπονητή.
Σωτήρη εννοείς τον πολύ χαλαρό τερματισμό (απ ότι θυμάμαι);
Μου θυμίζει τότε που το ΕΣΚΑΝ έψαχνε τον διορισμένο πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο και δεν τον έβρισκε πουθενά6 Οκτωβρίου 2019 στις 20:14 #112082Γιώργος ΚΣυμμετέχωνΦέτος θα έχει anti-doping-test?
Να ξέρω να κανονίσω……6 Οκτωβρίου 2019 στις 21:35 #112090ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΠάντως για την ιστορία… Ο πρώτος ντοπε εδωσε κανόνικα το παρόν σε αγώνα σε Σκύρο νομίζω το καλοκαίρι. Δεν ήταν του σεγας η διοργάνωση βέβαια. Και οι διοργανωτές τον διαφήμιζαν κι ολας. Ότι βγήκε πρωτος κ τιμή μας που έτρεξε και και.
7 Οκτωβρίου 2019 στις 17:24 #112138VickyΣυμμετέχωνΚαλησπέρα.
Συνήθως ανοίγω θέμα για τον συγκεκριμένο αγώνα κάθε χρόνο γιατί αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μου. Φέτος όμως γράψατε στο περσινό post, οπότε ας συνεχίσουμε από εδώ.
Τι θα κάνετε; Θα έρθετε;
Για μένα αποτελεί συνήθως τον αγώνα στόχο του φθινοπώρου. Φέτος το καλοκαίρι έμεινα λίγο πίσω στις προπονήσεις από μια ενόχληση που είχα στο γόνατο.
Δεν είμαι στα καλύτερα μου. Μετά τον αγώνα στα Γιάννενα και την πολύωρη οδήγηση στο πήγαινε-έλα κληρονόμησα και ένα σφίξιμο στο γλουτό. Προσπαθώ με τους φυσιοθεραπευτές να το διώξω. Οπότε είμαι για πρώτη φορά επιφυλακτική για την συμμετοχή μου.
Εσείς τι θα κάνετε;;7 Οκτωβρίου 2019 στις 20:04 #112142Γιώργος ΚΣυμμετέχων@vicky
επειδή ανέφερες λοιπόν ότι δεν είσαι στο 100%, θα έρθεις στον ημί της Ξάνθης 🙂
Δεν είναι τίποτα, 200 χλμ πιο πέρα είναι, όπως ανεβαίνεις, μια ευθεία είναι εξ’ άλλου μέχρι την Ξ¨ανθη, δεν στρίβεις πουθενά.
Να σου δώσω κι άλλο κίνητρο; Αν η Θεσσαλονίκη έχει τον Τερκενλή για τα τσουρέκια, εμείς έχουμε τον original Παπαπαρασκευά για τις καριόκες.7 Οκτωβρίου 2019 στις 22:16 #112148VickyΣυμμετέχωνΛοιπόν Γιώργο το σκέφτηκα και εγώ…
Μου δίνει παρηγοριά η σκέψη της συμμετοχής στην Ξάνθη, οπότε πιθανά να έρθω.
Όσο για τις καριόκες, οπωσδήποτε θα τις τιμήσω. Πριν από μερικά χρόνια δεν δοκίμαζα καριόκα γιατί έχει τη φήμη ότι δεν είναι καλής ποιότητας γλυκό. Όμως από τότε που δοκίμασα τις συγκεκριμένες άλλαξα γνώμη… Είναι εξαιρετικές!!!7 Οκτωβρίου 2019 στις 22:34 #112150Γιώργος ΚΣυμμετέχωνκαι να ξέρεις Βίκυ, ότι τις περισσότερες φορές μας περιμένουν κερασμένες καριόκες στον τερματισμό. Και θα σου δώσω και μια insider information: οι συγκεκρημένες καριόκες είναι Max 2 ημερών. Το γνωρίζω από πρώτο χέρι.
18 Οκτωβρίου 2019 στις 08:52 #112600Dimitris VoutyrasΣυμμετέχωνΚαλημέρα, δυστυχώς δεν φαίνεται να μας κάνει το χατήρι ο καιρός αύριο, καθώς προβλέπεται ένα ζεστό και υγρό απόγευμα, φαντάζομαι (ελπίζω ότι) θα μας χρησιμεύσει ο τελευταίος μήνας που κάνουμε προπόνηση με πολλή υγρασία.
18 Οκτωβρίου 2019 στις 12:14 #112618SkargasΣυμμετέχωνΜια χαρά για την εποχή, θα είναι ο καιρός! ( Θυμάται κανείς τον αγώνα του 2015)!!!
Θα τον τρέξω και φέτος, χωρίς στόχο, αντί του long run της Κυριακής 22χλμ.λέει το “ενδεικτικό” πρόγραμμα του Iwannhs Vafeiadhs )
@Vicky έχω καιρό να σε δω στο γήπεδο! Πριν τα Γιάννενα, ήθελα να σε ρωτήσω πως θα πάς, γιατί πήγαμε μόνο δύο δρομείς με ένα αυτοκίνητο, και δεν έτυχε να συναντηθούμε…! Θα γλύτωνες την οδήγηση και την ταλαιπωρία !18 Οκτωβρίου 2019 στις 13:33 #112620KostãoΣυμμετέχωνΌσο και ζέστη να έχει, το θετικό είναι ότι όσο περνάει η ώρα η θερμοκρασία θα πέφτει αντί να ανεβαίνει (όπως στους πρωινούς αγώνες) και επιπλέον δε θα μας ψήνει και ο ήλιος, που θα μας ανέβαζε τη θερμοκρασία και άλλο. Η ενοχλητική επίδραση του ανέμου είναι που μπορεί να μας χαλάσει τον αγώνα, αλλά από ότι βλέπω δε θα είναι στα επίπεδα άλλων ετών.
18 Οκτωβρίου 2019 στις 14:25 #112630VickyΣυμμετέχωνΚαλησπέρα.
Δύσκολη εβδομάδα για μένα. Έπρεπε να πάρω την απόφαση της συμμετοχής ή όχι στον αγώνα.Μετά τον αγώνα στα Γιάννενα μου έμεινε τελικά μία ενόχληση στο γλουτό, από την πολύωρη οδήγηση. (@Skargas) κρίμα που δεν βρεθήκαμε πριν ίσως γλιτώνα την ταλαιπωρία. Όταν οδηγώ, όταν κάθομαι αρκετή ώρα και όταν τρέχω γρήγορα, νιώθω ένα σφίξιμο μέσα στο γλουτό. Αρχικά είπα θα περάσει.
Έλα όμως που μόνο ο καιρός περνάει…
Έκανα φυσιοθεραπείες…πήρα μυοχαλαρωτικά αλλά επιμένει…
όλο αυτό το διάστημα δεν έχω χάσει καμία προπόνηση, όμως δεν τις έχω κάνει στην ένταση που θα έπρεπε.
Αν ο αγώνας δεν ήταν στη Θεσσαλονίκη και αν η ενόχληση ήταν πιο σοβαρή θα μπορούσα πιο εύκολα να αποφασίσω να μην τρέξω.
Ο προπονητής μου είπε καλύτερα να μην τρέξω, οι φυσιοθεραπευτές λένε να τρέξω.
Θα πάρω μέρος στον αγώνα για τη χαρά της συμμετοχής μιας και αγωνιστικά δεν μπορώ να πάω!!!!
Πρώτη φορά αυτό. Μέχρι που σκέφτομαι να μην φορέσω καν ρολόι (ψέματα λέω…).
Τα μακαρόνια μου θα τα φάω βέβαια σήμερα και αύριο μιας και οι συνήθειες δεν κόβονται.18 Οκτωβρίου 2019 στις 16:06 #112638taziΣυντονιστής@vicky Καταρχήν περαστικα. Τελικά δε ξέρω κατά πόσο αυτού του είδους οι τραυματισμοί μας κάνουνε και τόσο κακό. Ίσως είναι σημάδι για ένα μικρό slow downκαι μετά πάλι ξανά. Σε κάθε περίπτωση νομίζω για όλους εμάς τους ερασιτέχνες δρομείς, ασχέτως του πόσο ανταγωνιστικοι, κυρίως με τον εαυτό μας είμαστε, το τρέξιμο είναι το χομπυ μας, η χαρά μας. Από αυτή τη σκοπιά εφόσον τα πράγματα δε θα γίνουν χειρότερα καλά θα κάνεις να πας να διασκεδάσεις στη Θεσσαλονίκη, αλλα και χειρότερα να γίνεις, και πάλι το κέφι σου δεν έκανες? Καλή διασκέδαση λοιπόν και καλά ξεμπερδέματα.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.