Ξένα καταστήματα.

Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 16 έως 29 (από 29 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Hadabis
    Συμμετέχων

Mister running εχει γενικα καλουτσικες τιμες και κατα διαστηματα βγαζει προσφορες ερχονται και γρηγορα σχετικα, nike τωρα τελευταια πολυ σπανια βγαζει προσφορες αλλα κατα διαστηματα βγαζουν τρομερες προσφορες. Περυσι ειχα παρει pegasus 37 50 ευρω πχ.Επισης ερχονται γρηγορα. Γενικα παντως το τελευταιο διαστημα δεν βλεπω πτωσεις τιμων σχεδον καθολου, μπορει να περιμενουν black friday για να δωθει και η αισθηση υπερπροσφορων.

big-blue
    Συμμετέχων

Καλησπέρα! Ξέρετε αν θα έχω πρόβλημα με τελωνείο αν παραγγείλω από sportsdirect?
    Και από χρόνους παραλαβής πως είναι;
    Έχω χρόνια να παραγγείλω από εκεί

stratus
    Συμμετέχων

@big-blue Οσους ξερω δεν πληρωσαν τελωνειο,αλλα ειχαν μεγαλη καθυστερηση στην παραδοση,σχεδον μηνα.
    ΥΓ Ελπιζω να διαβαζεις.

big-blue
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ!. Ο μήνας πόνεσε, θέλω να πάρω μια στολή νεοπρέν για τον μικρό και εκεί είναι μισοτιμής. Πεταμένα λεφτά εδώ (τα διπλά), του χρόνου θα θέλουμε νέα…

Vicky
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
    Θέλησα να κάνω μια παραγγελία από το 21Run αλλά δεν είχε στις επιλογές Χώρα αποστολής την Ελλάδα.
    Έχω παραγγείλει από το συγκεκριμένο site στο παρελθόν.
    Έχετε υπόψη να έχει αλλάξει κάτι;

Vicky
    Συμμετέχων

Επικοινώνησα μαζί τους με mail και μου είπαν ότι όντως δεν στέλνουν Ελλάδα γιατί δεν έχουν συνεργαζόμενες courier στη χώρα μας!!!

manolee
    Συμμετέχων

Καλημέρα
    Γνωρίζει κάποιος αν το top4running είναι ασφαλές?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

100%

manolee
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Νίκο

hhmaria
    Συμμετέχων

Παρήγγειλα απο το http://www.misterrunning.com απο Ιταλία ,τα ascis nimbus 24 platinum, 40 ευρώ φθηνότερα με δωρεαν εξοδα αποστολής με DHL και σε 3 μέρες τα ειχα. Εμεινα πολύ ευχαριστημένη…αναγκαστηκα να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους σε θεμα που ειχα κατά τη παραγγελία και η εξυπηρέτηση ηταν αψογη!…μου εκαναν και δώρο headband.

desptsouk
    Συμμετέχων

γμτ δεν το είδα… παρήγγειλα τα novablast από ελληνικό κατάστημα online και το misterrunning τα είχε 23€ φθηνότερα
    την επόμενη φορά..

hhmaria
    Συμμετέχων

αχ, κρίμα!..θα χαιρομουν, να ειχα συνεισφερει!..ειναι εκπληκτικο οτι εχει πιο καλες τιμες, και ειναι καλο οτι δεν χρεωνει τα μεταφορικα γιατι εκει λες μια η αλλη,,,

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Παρότι είμασταν (goRUNers) από τους πρώτους που είχαμε ανακαλύψει το συγκεκριμένο κατάστημα (έχει καθιερωθεί με το όνομα “Ιταλός”), από τότε που είχε μόνο ιταλικό site (προσωπικά έχω account από το 2017), εάν η διαφορά τιμής ενός ξένου καταστήματος σε σχέση με ένα Ελληνικό είναι λιγότερο από 10-15 ευρώ, προτιμώ το Ελληνικό. Ώστε να μένουν τα λεφτά στην Ελλάδα (έστω κάποιο μέρος από αυτά)

Βέβαια από εκεί και πάνω, και δεδομένου ότι λόγω χλμ όγκου χρειαζόμαστε κάθε 3-4 μήνες καινούργια παπούτσια, πρέπει να κοιτάξουμε και το πορτοφόλι μας.

desptsouk
    Συμμετέχων

Συμφωνώ @aRiSTiDiS
    με αυτή την σκέψη δεν τα πολυκλαίω τα 20€

Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 16 έως 29 (από 29 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.