- Αυτό το θέμα έχει 33 απαντήσεις, 11 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
6 Μαΐου 2016 στις 22:17 #6629dimitrissssΣυμμετέχων
H εταιρεία λέει ότι είναι 4mm το drop των Α6
http://www.saucony.com/en/type-a6/12361W.html?dwvar_12361W_color=19007-2#cgid=womens-competition-road-racing&start=1By the way το νέο Zealot 2 από ότι φαίνεται να είναι κομματάκι πιο βαρύ από το 1 και μένει χωρίς Everun αυτό καθώς και το Breakthrough 2.
6 Μαΐου 2016 στις 22:54 #6633big-blueΣυμμετέχωνΤο boracay σε εκπτώσεις Μαρία.
Κάτι ανάλογο ψάχνω κ εγώ σαν εναλλακτικό του ride, με βασικό για αγώνες το Ζάντε6 Μαΐου 2016 στις 23:27 #6634sigiΣυμμετέχωνΕγώ πάντως ακολούθησα την συμβουλή του Νίκου και πήρα το Zante και έχω να πω πως εκτός από ότι μου κάθισε στο πόδι γάντι είναι
παπουτσάρα!!Απίστευτα άνετο αφού σκέφτομαι να το φοράω και στον ύπνο!!!
Ανάλαφρο πάτημα και εξαιρετικά γρήγορο οι πρώτες μου εντυπώσεις…7 Μαΐου 2016 στις 00:04 #6638EldaΣυμμετέχωνΕιδικα αυτα εδω ειναι πανεμορφα, αλλα και πανακριβα!
https://www.sportsshoes.com/product/new691158/new-balance-fresh-foam-zante-v2-women’s-running-shoes-~-ss16/
Τρεχω και πολλα χλμ, ειμαι αντιοικονομικη ρε γμτ!7 Μαΐου 2016 στις 09:24 #6642Nikos PilikasΣυντονιστής@maria_gotsi Μαρία, έχοντας δοκιμάσει αρκετά από τα μοντέλα της κατηγορίας που συζητούμε, θα συμφωνούσα κι εγώ με τον Ηλία. Boracay.
Αρκετό cushioning και ένα κλικ λιγότερο μαλακά από τα Ride. Και μένεις και στα 4mm…
Το V1 το βρίσκεις αρκετά φθηνά, λογικά και η NB εδώ θα το έχει σε καλή τιμή.
Ρίξε μια ματιά και στα PureFlow, είναι πλέον αρκετά μαλακά.
Το Zante δε νομίζω να είναι αυτό που ψάχνεις, περισσότερο για αντικαταστάτης των Kinvara σου κάνει.7 Μαΐου 2016 στις 15:16 #6669mashineΣυμμετέχωνO guru μίλησε…
7 Μαΐου 2016 στις 16:11 #6671EldaΣυμμετέχωνΕ, αφου μιλησε ο guru… 🙂
Πώς ν αντισταθω σε τετοιο χρωμα και τετοια τιμη? Στα factory που πηρα τηλεφωνο στο ενα δεν το ειχαν και στο αλλο το ειχαν μονο σε 40.5 (παιζω μεταξυ 40 και 40.5) στα 74 ευρω. Στο δε mall στα 96 με την εκπτωση! (για την πρωτη εκδοση μιλαμε παντα)
Στα kinvara 3 και 4 ημουν στο 40, αλλα τα 6 θα τα παραγγειλω στο 40.5 μια και απ ο,τι διαβαζω ειναι λιγο πιο στενα και το 40 που ειχα δοκιμασει στην εκθεση του μαραθωνιου μου ηταν ισα ισα. Aυτα σε τι νουμερο να τα παρω?
7 Μαΐου 2016 στις 18:07 #6672Nikos PilikasΣυντονιστής@maria_gotsi True to size είναι Μαρία. Αλλά αν δεν τα δοκιμάσεις…
12 Μαΐου 2016 στις 14:25 #6992EldaΣυμμετέχωνΛοιπον, δοκιμασα τα boracay αλλα δε μου αρεσε η αισθηση, ενιωθα οτι τα δαχτυλα γλιστρουσαν μπροστα μεσα στο παπουτσι, σα να εφευγαν με καθε πατημα (δεν μπορω να το περιγραψω με απολυτη ακριβεια) και δεν ηταν θεμα μεγεθους, μια χαρα μου ερχοταν το παπουτσι, δεν ηταν μεγαλο, απλα δε μου καθονταν καλα. Τα ζαντε μονο στα mall μπορω να τα βρω, οποτε για την ωρα θα μεινω στην αρχικη μου σκεψη για Κ6 και Α6.
12 Μαΐου 2016 στις 14:37 #6993Nikos PilikasΣυντονιστήςΓι’ αυτό λέω πως πάντα πρέπει να δοκιμάζουμε τα παπούτσια…
Το 1 ή το 2, Μαρία;12 Μαΐου 2016 στις 15:00 #6998EldaΣυμμετέχωνTo 1. Στα ιντερσπορ πηγα, δεν ειχαν και πολλα μοντελα.
12 Μαΐου 2016 στις 15:16 #7000Nikos PilikasΣυντονιστήςΚαι φαντάσου ότι το 1 είναι πιο στενό από το 2…
12 Μαΐου 2016 στις 22:13 #7007VickyΣυμμετέχωνΕιχα παραγγειλει και εγω το 1 Μαρια και το επεστρεψα…το δοκιμασα τρεις φορες στον διαδρομο, απο την αρχη που το φορεσα κατι δεν μου αρεσε, την τριτη φορα δε που το δοκιμασα, ενοιωσα πολυ ασχημα με την ακαμψια της σολας, (κατι που ο Νικος λεει οτι εχει βελτιωθει στο 2) και σταματησα την προπονηση και τα εβγαλα….πονουσαν οι πατουσες μου…..δεν μου εχει ξανασυμβει….
Προσωπικα εχω βολευτει για τα long run αλλα και για τα easy με τη σειρα 890v 3 και 4 της New Balance. Δυστυχως στο v5 τα σταματησανε. Εχω δοκιμασει τα καινουργια Boracay,δεν βολευτηκα, zante μου αρεσει πολυ, για τις πιο μικρες και πιο γρηγορες προπονησεις. Εχω παρει και το vazee pace, μοιαζει με το zante, λιγο πιο σκληρο, ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.
Ενα παπουτσι που θα δοκιμασω προσεχως ειναι της Brooks το Launch 3. Το δοκιμασα στην εκθεση της Θεσ/νικης και μου αρεσε πολυ….16 Μαΐου 2016 στις 23:32 #7223dimitrissssΣυμμετέχωνΕγώ έλεγα να δοκίμαζα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις Boracay 2, Pure Flow 5 και Launch 3 και να αποφασίσω μεταξύ των τριών. Τελικά δοκίμασα τα Clifton 2 που τα δίνει φίλος γιατί του πέφτουν μεγάλα και τα βούτηξα. Δεν περίμενα ότι θα μου κάνουν. Είναι US 12 και εγώ φοράω μέχρι τώρα US 12,5 σε Asics και US 13 σε όλα τα άλλα. Τα δοκίμασα στο γυμναστήριο στο διάδρομο. Η φτέρνα πολύ μαλακή όπως την περίμενα. Το μπροστινό μέρος δε το αισθάνθηκα μαλακό μπορώ να πω αλλά πιο responsive με έντονη αίσθηση βέβαια ότι έχεις πάντα πολύ σόλα από κάτω. Βάρος σε US 12 286gr, drop 5mm. Αν θυμάμαι καλά τόσο είχα ζυγίσει και τα Zealot σε νούμερο US 13. Η ετυμογορία την Κυριακή στη Φιλοθέη.
17 Μαΐου 2016 στις 17:11 #7267Nikos PilikasΣυντονιστής@dimitrissss Είναι ένα κλικ σκληρότερα στην 2η έκδοση αλλά και πάλι έχουν πολύ cushioning, Δημήτρη. Και πίσω και μπροστά.
Το θέμα για μένα είναι αυτό που είπες, αισθάνεσαι πολύ ψωμί από κάτω κι ας έχουν χαμηλό βάρος. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.