Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Οικονομικο αναπαυτικο παπουτσι για recovery/easy

Οικονομικο αναπαυτικο παπουτσι για recovery/easy

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 34 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

H εταιρεία λέει ότι είναι 4mm το drop των Α6
    http://www.saucony.com/en/type-a6/12361W.html?dwvar_12361W_color=19007-2#cgid=womens-competition-road-racing&start=1

By the way το νέο Zealot 2 από ότι φαίνεται να είναι κομματάκι πιο βαρύ από το 1 και μένει χωρίς Everun αυτό καθώς και το Breakthrough 2.

big-blue
    Συμμετέχων

Το boracay σε εκπτώσεις Μαρία.
    Κάτι ανάλογο ψάχνω κ εγώ σαν εναλλακτικό του ride, με βασικό για αγώνες το Ζάντε

sigi
    Συμμετέχων

Εγώ πάντως ακολούθησα την συμβουλή του Νίκου και πήρα το Zante και έχω να πω πως εκτός από ότι μου κάθισε στο πόδι γάντι είναι
    παπουτσάρα!!Απίστευτα άνετο αφού σκέφτομαι να το φοράω και στον ύπνο!!!
    Ανάλαφρο πάτημα και εξαιρετικά γρήγορο οι πρώτες μου εντυπώσεις…

Elda
    Συμμετέχων

Ειδικα αυτα εδω ειναι πανεμορφα, αλλα και πανακριβα!
    https://www.sportsshoes.com/product/new691158/new-balance-fresh-foam-zante-v2-women’s-running-shoes-~-ss16/
    Τρεχω και πολλα χλμ, ειμαι αντιοικονομικη ρε γμτ!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@maria_gotsi Μαρία, έχοντας δοκιμάσει αρκετά από τα μοντέλα της κατηγορίας που συζητούμε, θα συμφωνούσα κι εγώ με τον Ηλία. Boracay.
    Αρκετό cushioning και ένα κλικ λιγότερο μαλακά από τα Ride. Και μένεις και στα 4mm…
    Το V1 το βρίσκεις αρκετά φθηνά, λογικά και η NB εδώ θα το έχει σε καλή τιμή.
    Ρίξε μια ματιά και στα PureFlow, είναι πλέον αρκετά μαλακά.
    Το Zante δε νομίζω να είναι αυτό που ψάχνεις, περισσότερο για αντικαταστάτης των Kinvara σου κάνει.

mashine
    Συμμετέχων

O guru μίλησε…

Elda
    Συμμετέχων

Ε, αφου μιλησε ο guru… 🙂

https://www.sportsshoes.com/product/new690510/new-balance-fresh-foam-boracay-w980v2-women’s-running-shoes-~-aw15/

Πώς ν αντισταθω σε τετοιο χρωμα και τετοια τιμη? Στα factory που πηρα τηλεφωνο στο ενα δεν το ειχαν και στο αλλο το ειχαν μονο σε 40.5 (παιζω μεταξυ 40 και 40.5) στα 74 ευρω. Στο δε mall στα 96 με την εκπτωση! (για την πρωτη εκδοση μιλαμε παντα)

Στα kinvara 3 και 4 ημουν στο 40, αλλα τα 6 θα τα παραγγειλω στο 40.5 μια και απ ο,τι διαβαζω ειναι λιγο πιο στενα και το 40 που ειχα δοκιμασει στην εκθεση του μαραθωνιου μου ηταν ισα ισα. Aυτα σε τι νουμερο να τα παρω?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@maria_gotsi True to size είναι Μαρία. Αλλά αν δεν τα δοκιμάσεις…

Elda
    Συμμετέχων

Λοιπον, δοκιμασα τα boracay αλλα δε μου αρεσε η αισθηση, ενιωθα οτι τα δαχτυλα γλιστρουσαν μπροστα μεσα στο παπουτσι, σα να εφευγαν με καθε πατημα (δεν μπορω να το περιγραψω με απολυτη ακριβεια) και δεν ηταν θεμα μεγεθους, μια χαρα μου ερχοταν το παπουτσι, δεν ηταν μεγαλο, απλα δε μου καθονταν καλα. Τα ζαντε μονο στα mall μπορω να τα βρω, οποτε για την ωρα θα μεινω στην αρχικη μου σκεψη για Κ6 και Α6.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Γι’ αυτό λέω πως πάντα πρέπει να δοκιμάζουμε τα παπούτσια…
    Το 1 ή το 2, Μαρία;

Elda
    Συμμετέχων

To 1. Στα ιντερσπορ πηγα, δεν ειχαν και πολλα μοντελα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Και φαντάσου ότι το 1 είναι πιο στενό από το 2…

Vicky
    Συμμετέχων

Ειχα παραγγειλει και εγω το 1 Μαρια και το επεστρεψα…το δοκιμασα τρεις φορες στον διαδρομο, απο την αρχη που το φορεσα κατι δεν μου αρεσε, την τριτη φορα δε που το δοκιμασα, ενοιωσα πολυ ασχημα με την ακαμψια της σολας, (κατι που ο Νικος λεει οτι εχει βελτιωθει στο 2) και σταματησα την προπονηση και τα εβγαλα….πονουσαν οι πατουσες μου…..δεν μου εχει ξανασυμβει….
    Προσωπικα εχω βολευτει για τα long run αλλα και για τα easy με τη σειρα 890v 3 και 4 της New Balance. Δυστυχως στο v5 τα σταματησανε. Εχω δοκιμασει τα καινουργια Boracay,δεν βολευτηκα, zante μου αρεσει πολυ, για τις πιο μικρες και πιο γρηγορες προπονησεις. Εχω παρει και το vazee pace, μοιαζει με το zante, λιγο πιο σκληρο, ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.
    Ενα παπουτσι που θα δοκιμασω προσεχως ειναι της Brooks το Launch 3. Το δοκιμασα στην εκθεση της Θεσ/νικης και μου αρεσε πολυ….

dimitrissss
    Συμμετέχων

Εγώ έλεγα να δοκίμαζα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις Boracay 2, Pure Flow 5 και Launch 3 και να αποφασίσω μεταξύ των τριών. Τελικά δοκίμασα τα Clifton 2 που τα δίνει φίλος γιατί του πέφτουν μεγάλα και τα βούτηξα. Δεν περίμενα ότι θα μου κάνουν. Είναι US 12 και εγώ φοράω μέχρι τώρα US 12,5 σε Asics και US 13 σε όλα τα άλλα. Τα δοκίμασα στο γυμναστήριο στο διάδρομο. Η φτέρνα πολύ μαλακή όπως την περίμενα. Το μπροστινό μέρος δε το αισθάνθηκα μαλακό μπορώ να πω αλλά πιο responsive με έντονη αίσθηση βέβαια ότι έχεις πάντα πολύ σόλα από κάτω. Βάρος σε US 12 286gr, drop 5mm. Αν θυμάμαι καλά τόσο είχα ζυγίσει και τα Zealot σε νούμερο US 13. Η ετυμογορία την Κυριακή στη Φιλοθέη.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Είναι ένα κλικ σκληρότερα στην 2η έκδοση αλλά και πάλι έχουν πολύ cushioning, Δημήτρη. Και πίσω και μπροστά.
    Το θέμα για μένα είναι αυτό που είπες, αισθάνεσαι πολύ ψωμί από κάτω κι ας έχουν χαμηλό βάρος.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 34 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.