Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / οικονομικo παπουτσι για μεχρι 10km

οικονομικo παπουτσι για μεχρι 10km

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 16 έως 24 (από 24 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vag21
    Συμμετέχων

ναι ρε γμτ εκανα βλακεια που δεν τα δοκιμασα,τεσπα ισως ξαναπαω για να τα δοκιμασω.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ό,τι να ‘ναι…

…αλλα μου ειπαν οτι δεν θα με βολεψει γιατι ειναι αγωνιστικο παπουτσι και οχι για χαλαρο τρεξιμο που τα θελω εγω…

Vag21
    Συμμετέχων

Αξίζει να δώσω 15-20 ευρώ παραπάνω για να πάω στο novablast 2?εννοώ σε σχέση με το 1.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Διάβασε τα δύο reviews.

Vag21
    Συμμετέχων

κατι σημαντικο που δεν ανεφερα και λογικα θα επηρεαζει και τις προτασεις,ειναι οτι εχω την αισθηση οτι εχω ελαφρας μορφης υπερπρηνισμο ,δεν εχει διαγνωστει απο γιατρο,αλλα το εχω καταλαβει απο την φθορα των παπουτσιων,επισης το παρατηρησε και ενας πωλητης στην new balance οταν πηγα να δοκιμασω παπουτσια και μου προτεινε το nb fuelcell prism παρολο που δεν το ειχε στο νουμερο μου.

Vag21
    Συμμετέχων

τα εσκασα πηρα τα asics nimbus 24 και ησυχασα χαχαχα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vagelis21 Δεν είμαι βέβαιος ότι καλώς προτίμησες το Nimbus.

Vag21
    Συμμετέχων

@echetlos τα rebook floatride energy 3 ηθελα να παρω αλλα δεν καταφερα να τα βρω σε κανενα μαγαζι για να τα δοκιμασω,τα nimbus να πω την αληθεια τα πηρα γιατι εκανα αλλαγη δωρου σε μαγαζι και ουσιαστικα μου στοιχισαν 130 ευρω,δεν ειχε πολλες επιλογες στο νουμερο μου.
    αλλα θα ηθελα την γνωμη σου γιατι δεν ηταν σωστη επιλογη.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σωστή επιλογή είναι, καλό παπούτσι το 24. Απλά θεωρώ καλύτερο το Novablast.
    Συν ότι είναι ψηλά ακόμη η τιμή του.

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 16 έως 24 (από 24 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.