Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 376 έως 390 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Echetlos
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Φυσικά και οι ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας (αυτό που χοντρικά αποκαλούμε ισορροπία) συμβάλλουν στο σωστότερο και πιο αποδοτικό τρέξιμο!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Για ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας μου είχε μιλήσει ένας δρομέας που κατέφυγε σε αυτές για να αποκατάσταση έπειτα από επέμβαση στους κοιλιακούς.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι 2χλμ ζεσταμα, 12 χλμ σε ρυθμο 4.40” και καθε 2,5χλμ 500μ σε ρυθμο 4.20”.
    ..μ.ο ρυθμος 4.35”.

…ο καιρος εχει μαλακωσει αρκετα αλλα αυτη την υγρασια δεν την θελω καθολου..προτιμω το κρυο.

Kostão
    Συμμετέχων

Σήμερα μεσημεράκι ζέσταμα 4Χ1500 στα 3:58 με2:30 χαλαρό και αποθεραπεία

dimitrissss
    Συμμετέχων

Λόγω του πλάτσα πλούτσα των ημερών θα πέσει πολύ διάδρομος. Απόψε 13 χιλιόμετρα σε 69 λεπτά. Το παράξενο είναι που τόσες μέρες πάω στο γυμναστήριο και δε βρίσκω χρόνο για βάρη.

than
    Συμμετέχων

Δύσκολη η σημερινή προπόνηση επειδη την έκανα με στομάχι γεμάτο γλυκά(μπακλαβαδακια για την ακριβεια).
    5χλμ ζεσταμα, 2χλμ @ 3:58, 3′ rest, 1χλμ @ 3:57, 3′ rest, 800m @ 3:50, 2′ rest, 600m @ 3:30, 2′ rest, 400m @3:20, αποθεραπεία.
    Ειδικά στα 2 τελευταία γρήγορα τα γλυκά χόρευαν μέσα μου…
    Τεσπα, κρατάω οτι σε βροχερη μέρα, παρά την αρχική βαρεμάρα, τελικά έτρεξα κ μάλιστα προσπάθησα να ακολουθήσω το πρόγραμμα.
    Αυριο ρεπό.

Echetlos
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Κατ’ αρχάς, πολύχρονος Θανάση! Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι.
    Πολύ δυνατή προπόνηση, δείχνει και ταχύτητα και αντοχή σε αυτήν…

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Πραγματι Θαναση, πολυ δυνατη προπονηση, δυναμη, ταχυτητα και αντοχη, ευγε, πολυχρονος και απο εμενα😉

than
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ παιδιά!
    Στα μικρά κ γρήγορα καλος είμαι… στα μεγάλα το χάνω… Ειμαι φουλ αισιόδοξος για ημι κατω απο 1:30 το Μάρτιο στην Καλαμπάκα, αλλά με προβληματίζει το κατω απο 3:30 στο μαραθώνιο το Μάιο(Πράγα)…
    Τεσπα, θα το παλεψω κ ο,τι βγει…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Και ο καιρός Σκωτίας στη Θήβα συνεχίζεται. Ενώ σκεφτόμουν για στάδιο άρχισε πάλι να βρέχει. Λες και την υπόλοιπη μέρα έκανε τίποτα άλλο, αλλά είπα μήπως.
    Οπότε 8×800 στο διάδρομο με 3:25 το κομμάτι. Μόνο που το 7ο έγινε 1000 μέτρα γιατί έχασα το μέτρημα πάτα κουμπί δες πόσο λέει την ώρα που πιάνεις την ταχύτητα κτλ.
    Με ζέσταμα και αποθεραπεία σύνολο 13 χιλιόμετρα.

Lion
    Συμμετέχων

Ζέσταμα 5χλμ. χθες και μετά Tempo Run:

12min @4:15 – 4min jog
    10min @4:10 – 2min jog
    6min @4:10

Βγήκε όμορφα με τους παλμούς μου επιτέλους σε νορμάλ (για το pace αυτό) επίπεδα.
    Το φοβερό ήταν η καταρρακτώδης (κυριολεκτικά) βροχή η οπόια ξεκίνησε με το που έφτασα στο στίβο :).
    Τρελοί έπαιζαν μπάλα στη μέση και 3 άλλοι τρελοί (1 ήμουν εγώ) έτρεχαν γύρω γύρω μέσα στα νερά! 🙂

anastasios
    Συμμετέχων

Οτι προπονησούλα μας βγαίνει αυτές τις μέρες,με αυτόν τον παλιόκαιρο,καλό είναι.Χθές, κατάφερα μόλις έστρωσε για λίγο και βγήκα για ένα 50άλεπτο μέχρι το πάρκο.

George Kar
    Συμμετέχων

φιλε Θαναση ,πιστευω ο,τι όπως το πας συστηματικα αν δεν προκυψει τραυματισμος ,περαν του sub 1¨30 στα Τρίκαλα,βγαινει ανετα κ το sub 3:30 σε φλατ μαραθωνιο με καλες καιρικες συνθηκες

dimitrissss
    Συμμετέχων

Έκανα βάρη μετά από καιρό. Ένα πέρασμα από όλα τα μηχανήματα. Σανίδα για κοιλιακούς-ραχιαίους και στο τέλος 35 λεπτά διάδρομο 6 χιλιόμετρα.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι ενα 8αρι σε 39′.40” , 6×100μ ανοιγματα, 12×100μ ανηφορες 25” με 40” επιστροφη, 10′ χαλαρωμα..
    αυριο ρεπο και την Κυριακη ενα 24αρι.

”Run smart..Run For Life”

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 376 έως 390 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.