Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 301 έως 315 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Πετρος Λουδος
    Συμμετέχων

Καλησπέρα μετά από καιρό,
    20′ ζέσταμα
    4Χ1000 3.52 3.52 3.51 3.54 με 3΄Δ
    20΄χαλαρά
    ένα 45΄ έμεινε την πέμπτη και φύγαμε για Μαραθώνα

tazi
    Συντονιστής

3,5 χικιομετρα κολυμπι σημερα, τα 2,5 χωρις σταματημα, πρωτη φορα τοσο Ολα αυτα για να πνιξω το πονο και τη ζηλια μου που ο ισπανος φιλος μου, 42ετων παρακαλω, εκανε το εκπληκτικο 33.30 σε δεκαρι

@mashine
    ακους…, υπαρχουν πολλα περιθωρια ακομα. Το λεω δυνατα για να το ακουσω και εγω
    €spy ακους; πολεμα με την ταχυτητα
    Προσπαθησε να μπεις στη λιστα

tazi
    Συντονιστής

3,5 χιλιομετρα κολυμπι σημερα, τα 2,5 χωρις σταματημα, πρωτη φορα τοσο Ολα αυτα για να πνιξω το πονο και τη ζηλια μου που ο ισπανος φιλος μου, 42ετων παρακαλω, εκανε το εκπληκτικο 33.30 σε δεκαρι

@mashine
    ακους…, υπαρχουν πολλα περιθωρια ακομα. Το λεω δυνατα για να το ακουσω και εγω

@spy
    ακους; πολεμα με την ταχυτητα
    Προσπαθησε να μπεις στη λιστα

mashine
    Συμμετέχων

@tazi ακούω …Ελπίζω σύντομα να επανέλθω στα 35′ για να μπορέσω μετά να προχωρήσω στο άλλο επίπεδο!
    Την πίτσα της Παρασκευής θα την παραλάβεις με μαιλ !

spy
    Συμμετέχων

@tazi : …προς το παρόν προσπαθώ να συνέλθω …! Δυστυχώς, έχω πόνο στο εξωτερικό μέρος του δεξιου ισχίου, που μάλλον παραπέμπει στον τροχαντηρα!Μετά από 3-4 χλμ είναι σαν να μου έχει δώσει κάποιος μια πολύ δυνατή κλωτσιά στο συγκεκριμένο σημείο … πονάω στις ανηφόρες περισσότερο … και κατά τη πρόσκρουση ! Είναι το ίδιο σπαστικό με τη λαγοκνημιαια … αφού έβγαλα τα 142χλμ όμως … αισιοδοξω ότι θα περάσει και αυτό …Έχω ήδη τρέξει 3 φορές από 5,6 και 7χλμ αντιστοιχα τη κάθε φορά, πάντα μέρα παρά μερα, και δυστυχώς πάντα με τον ίδιο πόνο στο ίδιο σημείο …! Όχι τίποτα άλλο … αλλά θέλω να προλάβω … τα Λιοφιλια …! Για να δούμε …!!!

tazi
    Συντονιστής

@spy Spiro den anaferthika tixaia se esena kai ton Pano. Sas theoro kai tous dio filous kai episis nomizo pos exete simantika perithoria beltiosis.
    Oso gia ton traumatismo sou, ti na po, xalarose ligaki, skepsou episis kai to endexomeno tou PRP.
    Ego distixos dilono akoma traumatias, meta apo ena aplo eikosalepto se rithmous perix tou 5 niotho to podi mou kapos, kai tin epomeni niotho pono.
    Eixa na trexo sxedon deka meres, eniotha poli kala xoris ixnos enoxlisis kai eipa na dokimaso, alla pou…, akoma kai to podilato enoxlei
    Edo to prp stoixizei mia periousia. Simplirono tora sxedon dio mines off kai niotho oti den exei ginei tipota. Eimai sa to narkomani se sterisi, diathesi miden. Xexniemai ligo sto kolimpi, erzats katastaseis alla ti na ginei, den iparxei kai kati allo.

Dejan
    Συμμετέχων

Στην ημιβροχερή χτες πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου….
    4x1km r.1′.30” :
    4.04.25
    4.04.05
    4.05.00
    4.01.75
    avg : 4.03.75

Σιγά σιγά, ελπίζω να αρχίσω να βλέπω κάτω από 4.00 …. (μετά από αρκετό καιρό).

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dejan Δεν αργεί το total comeback…

Dejan
    Συμμετέχων

@Echetlos Έχουμε δρόμο μπροστά μας μάλλον ^_^ . Τα τελευταία 8-10 κιλά είναι και τα δυσκολότερα ^_^ .

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τόσα πολλά ακόμη..;;;

Dejan
    Συμμετέχων

Ναι…. είμαι τώρα 75… Νομίζω πρέπει να πάω τουλάχιστον 67 αν όχι 65 (ύψος 1,76). Τώρα, έχω χάσει κάτι λιγότερο από 13 σε σχέση με πέρυσι.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

65; Τι 65..;;;
    Σαν τον συγχωρεμένο τον Ψάλτη θα γίνεις..!!!

Dejan
    Συμμετέχων

Ας δούμε 70 πρώτα και βλέπουμε 😛

Kostão
    Συμμετέχων

Σήμερα έκανα 10Χ800 σε μέσο όρο 3:02 το καθένα και με 2′ διάλειμμα μεταξύ τους για να τα δυσκολέψω (αντί τα 3′ που κάνουν στα YASSO 800). Το ξέρω ότι είναι πολύ εμπειρική προπόνηση, αλλά ψυχολογικά σε ανεβάζει.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kostao Πολύ δυνατή προπόνηση, Κώστα!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 301 έως 315 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.