Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Την εβδομάδα έχω 3 προπονήσεις. Μια τζόκινγκ 5χλμ(8), γρήγορο 13,5(12+), και μια μεικτή 22,5(25) που κάνουμε λόγο. Προφανώς λόγω μικρού χλμ φορτίου και πλήθους προπονήσεων , ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας με αυτόν τον τρόπο. Στην παρένθεση είναι οι τιμές που πραγματοποιώ. Στο γρήγορο λόγω ωριαίας ρύθμισης του διαδρόμου, αναγκαστικά γράφω μια ώρα που συμπίπτει με το 12αρι .

stratus
    Συμμετέχων

@elda Μαρια για Θεσ/κη λεω,αλλα τις 3 τελευταιες εβδομαδες σερνομαι,οποτε αν δε συνελθω μπορει και να μην παω.Ειχα μια ιωση πριν 4 εβδομαδες,τιποτα το τρομερο με μια μερα πυρετο ,αλλα για σιγουρια καθησα 3 ημερες.Απο τοτε δεν μπορω να βρω ρυθμο λες και περασα την Ισπανικη γριπη.Ποδια βαρια ,παλμοι στο Θεο και αλλα τετοια ωραια.Εσυ Ναυπλιο και με αφησατε μονο για την συμπρωτευουσα

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@stratus και όλο το σάιτ να ανέβει Σαλονίκη πάλι μόνος σου θα Είσαι. Όποιος σε προλάβει στην έκθεση και στο πάστα. Γιατί στον αγώνα βγάζεις καπνό. Πήρες λοιπόν την τιμωρία που (δε) σου αξίζει!

Rigelian
    Συμμετέχων

Ας έρθει κάποιος και στη Μεσσήνη, μην τρέχω μόνος μου πάλι!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Πρόεδρε δυστυχως όλοι λίγο πολύ αυτήν την εποχή ψάχνουμε τη βελτίωση των επιδόσεων που Δυστυχώς για κάποιους αγώνες, μόνο η Θεσσαλονίκη και το Ναύπλιο προσφέρουν σαν διαδρομές. Αν ήταν φθινοπωρινος Ίσως το σκεφτόμουν σαν εναλλακτική της Αθήνας, από το να τσαλακωνομαι στις ανηφόρες. Δες το θετικά… τερματισμός στους 100 πρώτους!!!

stratus
    Συμμετέχων

@rigelian Αμα με κερασεις σοκολατουχο στον τερματισμο ,ερχομαι!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

@stratus Χρήστο λογικά θα είμαι κι εγώ στη Θεσσαλονίκη!…στο 10ρι 😛

καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα!

μετά τη διαλειμματική ακολούθησε ένα μικρό αλλά συνάμα δύσκολο τέμπο την Παρασκευή το απόγευμα με 2χλμ ζέσταμα, 5χλμ σε 23:00 (ρυθμός 4:37) και 1χλμ αποκατάσταση. παρότι εμφανώς πεσμένος από τη διαλειμματική της προηγούμενης και την έλλειψη ενέργειας (είχα να φάω απ΄το πρωί!), ο ρυθμός ήταν περίπου 5″ πιο γρήγορα από ίδια προπόνηση 15 μέρες πριν. μια χαρά!

χθες το πρωί βοηθός σε αγώνα τοπικού που παραλίγο να τις φάμε και το απόγευμα χωρίς αρκετή ξεκούραση, 16χλμ σε 1:26:31 (ρυθμός 5:24). ευτυχώς το πρόγραμμα προέβλεπε “σβηστή” προπόνηση γιατί θα είχα παραλύσει τελείως! ήδη σήμερα νιώθω πιασμένος.

νιώθω μεγάλη κόπωση τις τελευταίες μέρες. λίγο η απότομη αύξηση χιλιομέτρων (τα 46 αυτής της εβδομάδας είναι ρεκόρ…6μήνου και βάλε!!!) , λίγο οι απαιτητικές προπονήσεις μετά από καιρό, λίγο η πλήρης απουσία ενδυνάμωσης υποθέτω σε συνδυασμό και με τη μειωμένη ξεκούραση και κακή διατροφή μ΄ έχουν τεντώσει! γι αυτό λοιπόν, και με την ευκαιρία μιας πολύ καλής προσφοράς, αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστήριο με έμφαση κυρίως στην ενδυνάμωση ποδιών αλλά και γενικότερα. επίσης σκέφτομαι να εντάξω σε συστηματική βάση (κάθε 2-3 εβδομάδες) κι ένα ψιλοχαλαρό μασαζάκι για να αντέχω!

κι αφού τελείωσα τις αμπελοφιλοσοφίες μου, σας αφήνω για σήμερα, καλή σας νύχτα!

Etien
    Συμμετέχων

12 χιλιομετρα το απογευμα παιδια !!! Σε μ.ο. 5:20 !!

Ευχαριστω

than
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους! Καιρό έχω να γράψω…!
    Η προετοιμασία για το μαραθώνιο Ναυπλίου συνεχίζεται και όλα πάνε περίφημα! Ελπίζω να διατηρηθεί αυτό και σε λιγότερο από 2 μήνες να έρθει μια καλή επίδοση… (θέλω σίγουρα κάτι καλύτερο από το 3:18 της Πράγας – ρίχνω κλεφτές ματιές προς το 3:15).
    Τη Δευτέρα έκανα ένα χαλαρό 12άρι στο ταρτάν (@ ~5:30) και χθες το πρόγραμμα είχε 2*(4+2), όπου τα 4 πρώτα στο 4:00 (ένιωθα comfortably hard) και τα 2 επόμενα στο 4:20 (ένιωθα comfortably comfortable) με 3′ διάλειμμα ανάμεσα στα 6άρια. Ενθαρρυντικό!
    Σήμερα ξεκούραση, χαλαροτρεξίματα έως το Σάββατο και το μυαλό είναι ήδη στο κυριακάτικο 32άρι.

Vlod
    Συντονιστής

@rigelian θα έρθει ο @george_stavridis στη Μεσσήνη…. όπως πάντα απροετοίμαστος αλλά με ψυχή…

Echetlos
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Πολύ δυνατός, Θανάση!
    Δεν σου περνάει ποτέ απ’ το μυαλό να δουλέψεις κάνα 2μηνο για 5Κ & 10Κ;
    Θα έκανες ωραία πράγματα…

than
    Συμμετέχων

@echetlos το έχω κάνει Νίκο, πιο παλιά. Ούτως ή άλλως, πρέπει να εναλλάσσουμε το προπονητικό πλάνο ώστε να παίρνουμε το μέγιστο από όλα τα ερεθίσματα και να μην κάνουμε συνέχεια τα ίδια.
    Απλά πιστεύω ότι σε 5-10 & ημί έχω λίγο/πολύ φτάσει σε καλό σημείο, ενώ στο μαραθώνιο δεν έχω φτάσει ακόμα στο full potential, έχω πολλά χρωστούμενα εκεί…!
    Είχα σκεφτεί να χτυπήσω τα Λιοφίλια του Δεκεμβρίου αλλά με τούτα και με κείνα το άφησα. Θα δούμε το φθινόπωρο του 2018 κάτι σε μικρό.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

8,3χλμ αντί για 5 τζόκινγκ στο 6’27”. Στο χωμάτινο μονοπάτι της γειτονιάς. Καιρό είχα να τρέξω εδώ και το χάρηκα πολύ! Αύριο το 12αρι . Αν πάω στο γυμναστήριο της γειτονιάς θα προσπαθήσω να το κάνω 13,5.

theok
    Συμμετέχων

Προπόνηση σε ρυθμό κοντά στο γαλακτικό κατώφλι σήμερα. Βγήκαν βάση προγράμματος 3 χιλιόμετρα, 2 λεπτά διάλειμμα, 2 χιλιόμετρα, 1 λεπτό διάλειμμα και άλλα 2 χιλιόμετρα με μέσο όρο στο 4.21 min/km.

Etien
    Συμμετέχων

Ακκομη 12 χιλ το απογευμα , στα χαλρζ , 5:50 !!!!

Ευχαριστω

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.