Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 1,026 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη tzatzikis90.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 691 έως 705 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Να σημειωσω επισης πως ολα τα λονγκ εχουν βγει μονο με νερο και saltstics.

manolee
    Συμμετέχων

@elda
    Κι εγώ το ίδιο έπαθα πάντως σήμερα. Το πρόγραμμα είχε 29 και έλεγα να το στρογγυλοποίηση αλλά μετά το 22-23 άρχισα να πέφτω πολύ και σταμάτησα στα 28 κουρέλι και ακόμα τώρα είδα χάλια . Το έριξα στην υγρασία

Elda
    Συμμετέχων

Εγω μια χαρα ειμαι τωρα, εφαγα καλα, ξεκουραστηκα, ολα οκ. Παντα επανερχομαι πολυ γρηγορα απο τα λονγκ, γι αυτο λεω οτι μου ταιριαζουν,π απλα το σημερινο δε βγηκε οπως θα θελα. Δεν πειραζει, μπαινω στο ταπερ κι ελπιζω για το καλυτερο!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κι εγώ LR είχα… 13Κ!

PanDex
    Συμμετέχων

Αργολικός 15,5κ στο 4.35. Πήγαινα για κατι πιο γρήγορο αλλά λόγω υγρασίας και πείνας έγινε τέμπο με σταθερά περάσματα..

than
    Συμμετέχων

Μια από τα ίδια και εγώ, @elda & @manolee.
    Σταμάτησα στα 34 (αντί για 35), ως εξής: 5 χλμ χαλαρά, 11 χλμ στο 4:42, 11 χλμ στο 4:29, 3 χλμ στο 4:29 (το πρόγραμμα εδώ ήθελε 5! και ελαφρώς πιο γρήγορα), 4 χλμ χαλαρά για αποθεραπεία.
    Θα μπορούσα να τα βγάλω όλα και εντός των ζητούμενων ρυθμών αλλά θα χρεωνόμουν πολύ και δεν το ήθελα… Πάντως και από δικαιολογίες έχω αρκετές: δυνατός αέρας, τρέξιμο εντός πόλης με τις ανηφορίτσες, τις στροφές, αποφυγή πεζών/διπλοπαρκαρισμένων κλπ… Και το κυριότερο: τα 20 χθεσινά χλμ. Άρα ξεκινώντας το σημερινό, ήμουν ήδη κουρασμένος.
    Για τα τελευταία 5 γρήγορα, μπήκα στο στάδιο αλλά δεν μου βγήκε, έκανα 3 και μετά το γύρισα σε χαλαρό…

mashine
    Συμμετέχων

@Elda , @manolee @thanasiskypraios Μάλλον ήταν η μέρα …Και εγώ έπεσα θύμα της αφού σε αγώνα-προπόνηση πήγα χειρότερα από τις καθημερινές
    προπονήσεις που τρέχω μόνος!Σχεδόν χωρίς ύπνο αλλά δεν έχει καμμία σημασία.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

Αργολικός και εγώ σήμερα, και το ρολόι έγραψε 57 λεπτά. Πολύ μέτριος χρόνος. Συνάντησα και τον πολυαγαπητό @mashine .

Elda
    Συμμετέχων

Τελικα μονο του @echetlos του βγηκε το “long” σημερα;😎

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα… και άνετα μάλιστα! 😀 😛

vasilis lar
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, ένα τελευταίο 40άρι σήμερα πριν το 100άρι της Ψάθας σε 2 εβδομάδες (αν και παίζει να μην κατέβω λόγω έκτακτων κοινωνικών υποχρεώσεων για εκείνο το Σ/Κ)…..ρυθμός 6/Km….πατούμενα τα Brooks Glycerin 14 σε χωμάτινο τερέν στίβου με λίγες λάσπες…..καλή δρομική εβδομάδα σε όλους.

Devil’s Reject
    Συμμετέχων

Καλημέρες, Σάββατο 2:10 χαλάρωμα, Κυριακή περίπου 2:20’με 90′ στο 4’15 περίπου. New week, same grind 🙂

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Νικο με 13 ολοκληρα χλμ long run πιστευω οτι προετοιμαζεσαι για το 100αρι της Ψαθας ή κανω λαθος;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ε όχι και το 100άρι… για τα 50Κ.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Κι εμένα δε μου βγήκε. Στο γρήγορο 10αρι είχα υψηλούς παλμούς, αποτέλεσμα κρυωματος και κούρασης. Στο άνετο το αναπροσαρμοζα συνεχώς ως προς το πιο αργό, με στόχο να βγει. Τελικά στα 25,4χλμ σταμάτησα. Μπορούσα να το ολοκληρώσω αλλά ήμουν ταλαιπωρημένος και προτίμησα να αρκεστώ στις 2’15 ώρες άσκησης. Ούτως ή άλλως έχω μια από τα ίδια αυτήν την εβδομάδα οπότε προέχει η ταχύτερη αποκατάσταση .

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 691 έως 705 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.