- Αυτό το θέμα έχει 1,046 απαντήσεις, 86 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 μήνες, 4 εβδομάδες πριν από τον χρήστη Etien.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
10 Απριλίου 2019 στις 16:22 #106864savinioΣυμμετέχων
Προτελευταία προπόνηση σήμερα με 4χ1000 με το μπούκωμα να έχει αφήσει τα κατάλοιπά του…εκτός απροόπτου μάλλον πρέπει να πάω αρκετά συντηρητικά την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
15 Απριλίου 2019 στις 15:29 #107158stressbusterΣυμμετέχωνΣαββατο πρωι 15Κ σε ρυθμο από 6 εως 5.30.
Σαββατο απόγευμα ενδυναμωση ολο το σωμα με ιμαντες.
Σαββατο βραδυ νηστικος, ξυπνημα Κυριακη πρωι στις 0630 και εξω για ενα αυξανομενο 15αρι από 5.50 εως 4.30.
Βγηκε καπως ετσι τα πρωτα 5 με 5.40 τα επομενα 5 με 5.10 τα επομενα 3 με 4.30(φανηκε το αδειο στομαχι από το Σαββατο μεσημερι)και τα τελευταια 5 με 5.20.
Καλη εβδομαδα ευχομαι.15 Απριλίου 2019 στις 16:41 #107164EldaΣυμμετέχων@stressbuster, γιατι παιδι μου 15 ωρες νηστικος, τι κακο εκανες και τιμωρεις ετσι τον εαυτο σου? Μετα απο προπονηση ενδυναμωσης νηστικος συν ολη τη νυχτα νηστικος και μετα νεα προπονηση μεγαλης διαρκειας και με ενταση επισης νηστικος? Αυτο μονο κακο σου κανει. Αν θες να τρεχεις χωρις υδατανθρακες τρωγε μονο πρωτεινες, αλλα τρωγε, τοσα πραγματα υπαρχουν να φας, κοτοπουλο, σολωμος, αυγα, λαχανικα, φαε κατι, οχι νηστεια και προσευχη μονο.
15 Απριλίου 2019 στις 16:59 #107168stressbusterΣυμμετέχωνElda χαχαχα εχω τασεις αυτομαστιγωματος.
Σαββατο μεσημερι εφαγα γαλοπουλα με μπρόκολα καροτα και πλιγουρι,το βραδυ ξεχαστηκα καθως ξαπλωσα μετα το μπανιο τελειώνοντας την ενδυναμωση και κοιμηθηκα, ε το πρωι πουρνο πουρνο τι να φαω να χοροπηδάνε όλα γκλουκ γκλουκ?
Συνηθως όταν εχω πρωινη με ενταση τρωω κατι το πρωι αρκετα πριν βγω και σιγουρα εχω φαει το βραδυ πριν.
Κανω κάθε πρωι από Δευτερα εως και Παρασκευη ένα 8αρι σε χαλαρο ρυθμο πριν παω γραφειο δεν τρωω τιποτα πινω νερο αρκετο και βγαινω και χαιρομαι την ησυχια του νησιου και την διαδρομή διπλα στη θαλασσα αλλα σε χαλαρο ρυθμο.Καλα αδικο δεν εχεις, αλλα ετσι εκατσε και το εκανα.
16 Απριλίου 2019 στις 23:01 #107242tzatzikis90Συμμετέχωνκαλησπέρα σας!
ο Μάρτιος ήταν ουσιαστικά καμένος μήνας για μένα αφού κατάφερα να τρέξω μία ολόκληρη φορά! Άνοιξε όμως η ξενοδοχειάρα μας και σιγά σιγά προσπαθώ να ξαναμπώ σε ένα υποτυπώδες πρόγραμμα προοδευτικά αυξανόμενο χιλιομετρικά αλλά και σε ταχύτητα.. Βέβαια ο καιρός τις τελευταίες εβδομάδες δεν λέει να συνέλθει και το μόνο που δεν έχω δει στον ενάμιση μήνα που βρίσκομαι στην Αθήνα είναι χιόνι! Φαντάζομαι πως δεν θα αργήσει κι αυτό με τη γκίνια που με ακολουθεί…
Τέλος πάντων, 4 προπονήσεις ως τώρα τον Απρίλιο, η τελευταία σήμερα με 8 ελεύθερα χιλιόμετρα στο 5:39 και 173 μέσους παλμούς σε Συγγρού-Φιξ, Ακρόπολη, Θησείο, Ζάππειο, Καλλιμάρμαρο και Εθνικό Κήπο. Είναι ωραία να βλέπεις τόσα ωραία μνημεία μαζεμένα σε μία προπόνηση! Δεν εδέησα ακόμα να επισκεφτώ το άλσος της Νέας Σμύρνης, ούτε το Νιάρχος, θα γίνει σύντομα, το υπόσχομαι!
αυτά για σήμερα, καληνύχτα σας!
21 Απριλίου 2019 στις 14:12 #107418naftonyΣυμμετέχωνΜε τον εξαιρετικό αγώνα 10χιλ. Καλαμάτας (με καλούτσικο χρόνο 49:28) ολοκληρώνεται η σεζόν, με επόμενο στόχο φθινοπωρινό μαραθώνιο και έναρξη προετοιμασίας Ιούνιο. Η ερώτηση στους πιο έμπειρους και ειδικούς είναι αν θα πρέπει να υπάρξει διακοπή στο τρέξιμο πχ. 2-3 εβδομάδες για αποφόρτιση ή αν θα πρέπει να συνεχίσω τις προπονήσεις, έστω και πιο χαλαρά για να μην ξαναρχίσω από την αρχή. Γενικά πρέπει να υπάρχουν περίοδοι αποχής από το τρέξιμο άνω των πχ. 2 εβδομάδων, ή όπως λένε πολλοί αυτό ισχύει μόνο για τους elite δρομείς που τρέχουν συνέχεια στα κόκκινα και για τους απλούς δρομείς δεν απαιτείται;
22 Απριλίου 2019 στις 10:15 #107466PanDexΣυμμετέχωνΚαλαμάτα και για μένα το Σάββατο με 39.03, πήγαινα για κάτι ελαφρώς καλύτερο αλλά φοβήθηκα αρκετά στην αρχή. Το negative split μου ταιριάζει αρκετα τελικά.
@tonykyr καλή Εβδομάδα. Όντως ο αγώνας της Καλαμάτας ήταν εξαιρετικός. Τώρα για την απόχη τα πράγματα είναι ανάλογα. Μερικά αργά τρεξίματα δεν επιβαρύνουν το σωμα, όπως και 2 εβδομάδες αποχής δεν σε πάνε πίσω προπονητικά. Γενικά καλό είναι να ακούς το σώμα σου και αναλόγως να του συμπεριφέρεσαι στην προπόνηση. Ανάλογα τι σημασία παίρνεις από την κόπωση ή τους τραυματισμούς, διαμορφώνεις και τον προπονητικό όγκο.22 Απριλίου 2019 στις 10:50 #107472Nikos PilikasΣυντονιστής@panosdimi Ωραίος, Πάνο!
Κι έχεις κι άλλο…24 Απριλίου 2019 στις 17:48 #107502big-blueΣυμμετέχωνΑκολουθεί ανασκόπηση:)
Κάναμε την ξεκούρασή μας μετά τον ΑΜΑ 2018.
Κάναμε ένα μίνι προγραμματάκι μέγιστης ταχύτητας Γενάρη-Φλεβάρη 2019 που οδήγησε σε PB στο 5άρι του Ναυπλίου (20:09).
Κάναμε κάτι χαζομάρες με ανηφόρες, σκαλιά, ενδυνάμωση για κανά μήνα για να πάμε στα λιθάρια της Ύδρας, πήγαμε (για 4η φορά), και δεν ξαναπάμε.
Προχτές το Σάββατο κάναμε και PB στο δεκάρι της Καλαμάτας (42:00 αν το θεωρήσω δεκάρι), με τη φόρα του Χειμώνα.
Η προετοιμασία για τον ΑΜΑ 2019 (αν δεν κάτσει η Βαλένθια που σιγά μην κάτσει), ξεκινάει τον Ιούλιο, με στόχο ζόρικο;)
Άρα, έχουμε ως τα μέσα Ιουνίου κάποιον καιρό.
Τι κάνουμε; Μίνι προγραμματάκι για ημί; Για δεκάρι; Επιλεγμένες προπονήσεις;
Παράλληλα δουλεύω αρκετά και κορμό και λιγότερο πόδια στο γυμναστήριο.29 Απριλίου 2019 στις 11:29 #107594naftonyΣυμμετέχων10αρακι σήμερα και έκαψα 700 Πασχαλινές θερμίδες. Μου μένουν άλλες 9300. Άτιμο κοκορέτσι. Χριστός ανέστη σε όλους
5 Μαΐου 2019 στις 11:29 #107714taziΣυντονιστήςΑερας ο @chamav. Ειναι να απορει κανεις με αυτον τον τυπο.
Ξεκινησαμε με γκρινια,αχ ουχ η χτεσινη η πιτσα, κοψε, πας γρηγορα,δε μπορω, δωδεκα θα κανουμε, εγω σταματαω κλπ.
Μετα τα δωδεκα λοιπον κατι τον τσιμπησε, σταθερα κατω απο 430 για τα επομενα εξι, εγω σα κακομοιρης τον εβλεπα να χανεται, μεχρι που χαθηκε τελειως.
Σημειωτεον χτες Σαββατο εκανε και 18 ζορικα βουνισια.8 Μαΐου 2019 στις 23:23 #107838ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΚαλησπέρα κ από μένα.
Τετάρτη σημερα κ είχαμε την καθιερωμενη συνάντηση με την ομάδα μας (novasportsrunningteam). Κ ενώ δεν είχα κ την καλύτερη διάθεση λόγω κούρασης από δουλειά λίγο ο καλός καιρός λίγο η playlist λίγο η επιλογή μου να τρέξω προς μαρίνα Φαλήρου μεριά, είχε σαν αποτελεσμα χωρίς να το καταλάβω να κάνω την διαδρομή εσπλαναδα Αβέρωφ κολυμβητήριο κ πίσω σε νιαρχο για μια γύρα στο Καναλι κ μετά από κάτω για είσοδο σε κολυμβητήριο ανοιχτό κ ξανά μέχρι το κανάλι διανύοντας 9.37 σε 1 ώρα κ 8 λεπτά.. Με 5 λεπτά warm up 3χ17 run με διαλειμμα αναμεσα 1 λεπτό walk κ τέλος 5-6 λεπτά περπάτημα..
Πρώτη φορά 10 αρι έστω κ σε προπόνηση. Not bad για μενα που πριν ένα χρόνο έκανα ioannina Lake Run στο 5 αρι 41 λεπτά… Χάχα
Το κορυφαίο μετά κάναμε δομικές μας είδε o @echetlos κ δεν ένιωθα κουρασμενος..
Συμπέρασμα. Αύριο θα είμαι πιασμένος κ εννοείτε δεν ανοιγομαστε ακόμα για 10 σε αγώνα.. Πάμε 5 αρι σε ειρονοδρομια Κυριακή κ έχω ένα test σκαλοπάτι αγώνα 8 Χιλιόμετρα σε πόλη μου σε μαρκοπουλο για να δω πότε θα ανέβω κ αν…
Σαν στοίχημα. Στόχο με την άκρη του μυαλού μου έχω βάλει Σεπτέμβριο σε γιαννενα ένα χρονο ακριβώς.ειτε.να πέσω κάτω από 30 σε 5 αρι η να δηλώσω δεκάρι…
Καλά να είμαστε να τρέχουμε κ έχει ο θεός.8 Μαΐου 2019 στις 23:26 #107840Nikos PilikasΣυντονιστήςΕκεί ήσουν, Γιώργο; Γιατί δεν μιλήσαμε;
8 Μαΐου 2019 στις 23:34 #107842ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΣε είδα όταν ξεκινούσες που τέλειωνες διατασεις.. Έξω από το πάρκο που κάνανε high five🙏 μετα Σε είδα μέσα που κάναμε τις δρομικες που έτρεχες την διαδρομή με κατεύθυνση προς τα όργανα γυμναστικής. Στο τέλος της προπόνησης μου βεβαια δεν σε αναζήτησα. Να σου πω την αλήθεια..
Ποια διαδρομη κάνεις η κάνετε γενικά? Την άλλη Τετάρτη λέω.να το πάω μέχρι το σεφ κ να γυρίσω.8 Μαΐου 2019 στις 23:40 #107846Nikos PilikasΣυντονιστήςΑ εσύ ήσουν έξω, δίπλα στα κάγκελα; Ε ας με σταματούσες να γνωριστούμε…
Στον ποδηλατόδρομο τρέχω συνήθως. Στο ΣΕΦ δε μπορείς να πας πλέον, έχει τα έργα. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.