- Αυτό το θέμα έχει 1,046 απαντήσεις, 86 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη
Etien.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
7 Ιουλίου 2019 στις 01:43 #109502
big-blue
Συμμετέχων@stratus Χρήστο, δεν είναι αργά, είναι όπως πρέπει να είναι.
Αλλά τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε από διάφορους για το πόσο γρήγορα πρέπει να γίνονται τα Lr και πως δεν ισχύουν τα «παλιά» περί λιπόλυσης και τόσο αργού Lr (τόσο αργού όσο το συγκεκριμένο του Κιπσόγκε)…
Ο άσχετος ο Κιπσόγκε κάνει Lr ακριβώς μέσα στο εύρος του daniels! Και είναι κατανοητό προφανώς, πως αυτά τα όρια τα έβγαλε στατιστικά ο ντανιελς, δεν είχε τέτοιους αθλητές…
Το υψόμετρο σίγουρα παίζει ρόλο, είναι στα 2700, 300μ πιο ψηλά απ´ το Ίτεν που δουλεύουν οι Κενυάτες. Μαθημένοι είναι αυτοί, όπως οι Βολιβιανοί που παίζουν στη λα παζ, σε 3000μ υψόμετρο, όπου κ του Μαραντόνα του κοβόταν η ανάσα…7 Ιουλίου 2019 στις 02:39 #109504ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
Συμμετέχων@big-blue Ρίξε μια ματιά εδώ
Και εδώ που έχει τους ρυθμούς των long run
https://drive.google.com/file/d/1G1hlQc2Ty0iytWyAs7tjWkCxpQdaANnR/view?usp=sharing
Τα γρήγορα για τους αργούς και τα αργά για τους γρήγορους 😉
7 Ιουλίου 2019 στις 19:53 #109510notaSOL
ΣυμμετέχωνΤο LR(;) – πρόγραμμα(;) των elite δρομέων
Έχοντας πάντα υπόψη το άρθρο του @iwannhs-vafeiadhs, κυρίως ως προς τη κατεύθυνση που θα πρέπει να έχει η σωστή προσέγγιση του LR, από τους ερασιτέχνες δρομείς, ίσως είναι κάτι περισσότερο από περιττό να αναφερθούμε στους elite δρομείς.
Αν κάτι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρθηκε, είναι η αναθεώρηση όλων όσων γνωρίζαμε σχετικά με την προπόνηση.
… και μάλλον δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι επικρατεί τόσο η άποψη για αργά LR , όσο αυτή για πιο «σύνθετα» LR… ( νομίζω κι εδώ έχει γραφεί ΚΑΙ για τους τύπους του LR και σίγουρα πολλοί από τους φίλους που διαβάζουν είναι καλύτερα ενημερωμένοι πάνω σε αυτά που λέμε… και νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι και πρωτοτυπούμε καθώς θυμάμαι την περίπτωση ενός “ eliteφίλου” που έγραφε εδώ ότι έκανε LR με το πρώτο μισό γρήγορο και το 2ο μισό αργό…)
Βέβαια μιλώντας για elite δρομείς , ίσως δεν έχει νόημα να εστιάζουμε σε μια προπόνηση, LR, όσο να κάνουμε λόγο για πρόγραμμα elite δρομέα…
… δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο εβδομαδιαίος όγκος προπόνησης τους φτάνει τα 170-220 km ( χωρίς να λείπουν ακόμη και σήμερα και πιο ακραίες περιπτώσεις που ξεπερνούν τα 270km) και ότι το LR , για αυτούς, είναι μια προπόνηση 2-2.5 ωρών όταν σχεδόν όλες οι πρωινές προπονήσεις τους (οι πιο απαιτητικές) είναι αυτής της διάρκειας.Η πλειονότητα αυτών των δρομέων, πράγματι κάνει αργά –πολύ αργά χιλιόμετρα , αλλά σχεδόν χωρίς εξαίρεση στις απογευματινές προπονήσεις ( διάρκειας 1 ώρας περίπου ) και σε ρυθμούς ακόμη και 4.00- 4.37/km.
Ο όγκος της προπόνησης δεν πέφτει (100Km<), όπως ίσως ενός δρομέα του 2.30+ , ούτε και την τελευταία εβδομάδα , όπως και η ένταση.
Η δε ξεκούραση που παίρνουν είναι συνήθως αυτής της παράλειψης μιας απογευματινής προπόνησης ( σε συνδυασμό ίσως με μια «εύκολη» πρωινή) , αν και ο E.Kipchoge συνηθίζει κι εδώ να παίρνει μια ολόκληρη ημέρα.Αν κάτι -ίσως το μοναδικό- μπορούμε να διδαχθούμε από την περίπτωση τους είναι ότι ανάλογα με το αγώνισμα τους και ανάλογα με τα χρόνια προπονητικής εμπειρίας τους , τα LR είναι διαφορετικά. ( Επίσης , εκτός από ότι μιλάμε για δρομείς βάρους περίπου 50 κιλών, μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές που η προπόνηση τους σχεδιάζεται σε περιόδους μακροκύκλων εστιαζόμενοι σε συγκεκριμένα αθλητικά γεγονότα κάτι που διαφοροποιεί και αυτό που αποκαλούμε LR, ανάλογα με τη φάση στην οποία διεξάγεται.)
Ειδικότερα , μιλώντας για τον E.Kipchoge, έχει στο πρόγραμμα του 7-8 διαφορετικά LR και σχεδόν ποτέ δεν κάνει το ίδιο. Αυτό που αναφέρθηκε, προφανώς μιας και λέει για μια διαδρομή “boston” , αναφέρεται σε ένα LR, που κάνουν στην αρχή της προετοιμασίας τους –και όσοι πάνε φυσικά για τον Boston Marathon- όπου το 2ο μισό της διαδρομής τους περιλαμβάνει ανηφόρες μικρής διάρκειας όπου όμως τις περνούν με αυξημένη ένταση, (κάτι σαν hill- sprints μέσα σε συνεχόμενο τρέξιμο)… σε αυτή τη διαδρομή διακρινόταν ο Abel Kirui πριν κάποια χρόνια… ένας άλλος τύπος LR του οποίου είναι οπαδός ο Patrick Sang ( εκτός από το tempo long run!) είναι το Fast-finish long run, όπου –πάλι ανάλογα με τη περίοδο- βάζουν 2-10miles σε ρυθμό 10Κm…
περισσότερα για την προπόνηση στο δρόμο για το WR του 2017: https://www.flotrack.org/articles/6011451-notes-from-eliud-kipchoges-berlin-marathon-training-log
O Renato Canova – που μάλλον έχει πιστούς οπαδούς στο site!- είναι περισσότερο οπαδός των fartlek και των tempo intervals στο LR. Ο Moses Mosop, συνήθιζε να κάνει αποκλειστικά τα πιο μεγάλα του τρεξίματα σε 21-24 km είτε όμως σε progressive runs (στην αρχή της προετοιμασίας) είτε περιλαμβάνοντας (15’ fast + 10’ fast+ 6’ fast + 3’ fast, με «διάλλειμμα» 3’ moderate ή 10’ + 9’ + 8’ + 7’ + 6’ fast , ομοίως είτε 10 x 1’ fast (rec. 2’ moderate) + 10 x 2’ fast (rec. 1’easy) + 8 x 1’ fast (rec. 1’ easy) σε μια χωμάτινη επιφάνεια στο Kiplombe, ένα τμήμα-κομητεία του Eldoret….όπως και η Florence Kiplagat ( σύζυγος του Mosop κι αυτή αθλήτρια του Canova) είχε μέσα σε LR , 15Km με τα fast Km σε 3’08”6, και τα moderate Km σε 3’28”6)… κι εδώ είναι άλλη μια διάκριση, εκτός της διαφοράς του υψομέτρου που σωστά αναφέρθηκε: τα LR που κάνουν σε χώμα και σε άσφαλτο…
Και Η Grete Waitz συνήθιζε να περιλαμβάνει στο LR mixed intervals (1000- 800-600-300m)
H Ingrid Kristiansen, πίσω στο 1986, συνήθιζε να κάνει 2-2.5 ώρες σκι ( αυτό που λέμε cross-country skiing) και ήταν τότε από τις λίγες δρομείς που γυμνάζονταν αυστηρά με καρδιοσυχνόμετρο τηρώντας διάφορες ζώνες προπόνησης…
https://drive.google.com/file/d/0B8SwwKGiP-3HQW9JV0xPb3lnb28/viewΟ Abel Kirui , που είπαμε και παραπάνω , ναι πράγματι συνηθίζει να πηγαίνει πιο αργά , αλλά όμως πολλές φορές φτάνει τα 46-48 Km (!) και συνήθως σε ανηφορικές διαδρομές.
Ο Stefano Baldini…. o stefano baldini έκανε επίσης πολλά διαφορετικά είδη… έκανε ένα προοδευτικό 30km increase pace every 10km, (10km στο 3.20 / km,10km στο 3.15/km,10km στο 3.10 / km)… επίσης έχει δώσει στη δημοσιότητα μια προπόνηση διάρκειας 2:15 σε δασική διαδρομή: Αρχίζει , με 4.00/ km και τελειώνει στο 3.30. και πάει ως εξής:
5km at 3.06
1km in 3.09
4km at 3.02
1km in 3.08
3km at 3.00 per km
1km in 3.07,
2km in 2.58,
1km in 3.06
1km in 2.56. Total – 19km in 58` + warm down άλλα 15 mins easy, όλα σε συνεχόμενο τρέξιμο.
Περισσότερα εδώ : https://drive.google.com/file/d/0B8SwwKGiP-3HNDBaOUUxVzFsZDQ/editΟ Wilson Kipsang (όπως και μια ομάδα άλλων γνωστών ονομάτων όπως Geoffrey, Abel Kirui, Emmanuel Mutai, Keitany, Edna Kiplagat, Rita and Prisca Jeptoo, για να μείνουμε στους μαραθωνοδρόμους που συνήθιζαν να τρέχουν κοντά του, κάνουν 35 km long run fast (95-97% of MP)…. όπως επίσης ένα Fartlek at LOW intensity ( 30 times 1′ fast at 3′ / km pace alternating with 1′ easy, finishing 1 hour with 17 km, but also with 19 km (!)…με εναλλαγή την επόμενη εβδομάδα με ένα Fartlek υψηλής έντασης… αξίζει να σημειώσουμε ότι το 50% των εβδομαδιαίων Km του Kipsang είναι αυτό που αποκαλεί ο canova , regeneration…
Όπως επίσης για την εποχή αυτή που μιλάμε και αυτοί αλλά κι ένα άλλο γκρουπ του Canova στην Αιθιοπία που αποτελούνταν από τους Tsegaye Mekonnen, Tamirat Tola, Dino Sefir, Abdullah Shami , Gemedu Degefo, Tsegaye Kebede, Ayele Abshero, Abera Kuma , Tessema Abshero, ο αδερφός της Ayele, έκαναν αυτό το LR των 35 km στο 97% ΜP , σε εναλλαγή την επόμενη εβδομάδα με ένα LR 40+ Km στο 85% του MP.
Ο Saaeed Saif Shaheen, μολονότι δρομέας των 3000st, έκανε 35 Km με 3.11/Κm και 39 km με 3.16/Km, στην εποχή της ακμής του…
https://drive.google.com/file/d/0B8SwwKGiP-3HeEVTVVplb2JaT3M/viewΤέλος ας πούμε για τον Haile Gebrselassie... κατά την περίοδο της βασικής προετοιμασίας του, έκανε 29 km ημερησίως ( 60-70 λεπτά το πρωί (17-19 Km σε fartlek σε λόφους ή easy run, σε ρυθμούς 3.31-4.00 + 1 easy run το απόγευμα) …. 3 φορές την εβδομάδα θα έκανε 10 χ100 στο τέλος της προπόνησης… επίσης 1 φορά την εβδομάδα σπριντ –ανοίγματα των 40-60μ … την εποχή που αγωνίζονταν στον στίβο, LR των 25 Km σε 3.36…. και μερικές από τις διάσημες προπονήσεις του:
5 x 2000m σε 64- 65seconds a lap. ( 10,000m pace)
8-10 x 1000m σε 2. 28 με 3 min recovery. ( 5000m pace)
3x2000s σε 5:05 w/ 3 min. rest.Eπίσης μιλώντας γα τον E.Kipchoge μιλάμε για έναν δρομέα που έχει 15 χρόνια προπονητικής εμπειρίας στο υψηλότερο επίπεδο και που διακρίνεται ακριβώς για τους αξιοθαύμαστους χρόνους ανάνηψης και επαναφοράς μεταξύ αυτών των απαιτητικών προπονητικών μονάδων…. νομίζω επίσης ότι δεν έχει νόημα να παραθέτουμε συνδέσμους όσο να σημειώσουμε ότι αξίζει να θυμόμαστε ότι όλα αυτά ίσως πρέπει να διαβάζονται από τον ερασιτέχνη δρομέα, υπό το πρίσμα της αθλητικής «ειδησιογραφίας» και μόνο, γιατί ούτε την εγκυρότητα τους ,μπορούμε να υποστηρίξουμε από την μικρή μας πατρίδα, την εποχή της επανάστασης του “internet” , πόσο μάλλον την αξία τους, όταν αυτό που πρέπει να εστιάσει κανείς ίσως είναι περισσότερο η συνέχεια και το σύνολο ενός προπονητικού προγράμματος και όχι μια αποσπασματική προπόνηση… (άλλωστε όπως πολλές φορές έχει γράψει κι εδώ ο @echetlos, ο πιθανότερος κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος είναι από την απότομη αύξηση έντασης και όγκου και όχι από το πάτημα και το είδος του παπουτσιού που χρησιμοποιούμε…)
7 Ιουλίου 2019 στις 21:35 #109514Nikos Pilikas
Συντονιστής7 Ιουλίου 2019 στις 21:49 #109516ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
Συμμετέχων@notasol Thanks για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες και τα link!
8 Ιουλίου 2019 στις 16:00 #109518notaSOL
ΣυμμετέχωνΚοίτα να δεις , εκεί που λέγαμε ότι θα φάμε κράξιμο για το κατεβατό, βγήκαμε και με θετικό πρόσημο!
@iwannhs-vafeiadhs, @echetlos, οι κατευθύνσεις που πολλές φορές μας δείχνουν τα θέματα σας, ίσως περισσότερο από την εφαρμογή τους, να βοηθούν στο να διατηρούμε το ενδιαφέρον μας για το τρέξιμο, πόσο μάλλον όταν αυτό, σήμερα, για κάποιους γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο ή ψυχοφθόρο… ίσως όμως και η συζήτηση να είναι μόνο μία… και τα σχόλια όλων μας , προσωπικά το βλέπω, ότι μας δίνουν το θάρρος και την έμπνευση να μπαίνουμε σε αυτή τη μία και μοναδική συζήτηση… και να τη συνεχίζουμε…
…τώρα για το θέμα των LR που πιάσαμε, να πω την αφέλεια μου: δεν θα μου έκανε εντύπωση, αν μια μέρα μαθαίναμε ότι για τους δρομείς > 3.30 ωρών πώς παίζει πολύ μικρό ρόλο το επιθυμητό pace του LR μπροστά στην απλή ολοκλήρωση ενός ικανοποιητικού αριθμού τέτοιων προπονήσεων (ιδίως μάλιστα όταν μιλάμε για δρομείς των 3ή 4 προπονήσεων την εβδομάδα) … ίσως μάλιστα να είναι πραγματικά πιο λίγοι από ότι νομίζουμε οι δρομείς > 3.00 που είναι ικανοί να εκτελέσουν LR σε even επιθυμητό pace, είτε αργό είτε γρήγορο… όπως και δεν ξέρω , αν φαίνεται από την παραπάνω συζήτηση , ότι μπορεί σε αυτά τα απαιτητικά LR ή προπονήσεις των elites, να υπάρχουν πολλοί δρομείς που συμμετέχουν (κι ίσως και να βοηθούν στο αποτέλεσμα) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμμετέχουν σε κάθε προπόνηση και σε όλο το πρόγραμμα… κι αυτό, το θέμα της συνέχειας και της συσσώρευσης του προπονητικού φορτίου είναι που ξεχωρίζει και δημιουργεί το αποτέλεσμα του καθενός… μέσα , σε ένα ολοκληρωμένο κύκλο προπόνησης ίσως μάλιστα μια μέρα αποχής να έχει καλύτερο αποτέλεσμα από μια ακόμη ημέρα προπόνησης… κι αυτό , μαζί με την ιδέα της προπόνησης με παρέα, όπως και των LR κάθε φορά σε διαφορετική διαδρομή, ίσως είναι οι πιο ενδιαφέρουσες ιδέες που μπορούμε να δανειστούμε οι ερασιτέχνες από τους αθλητές αυτού του επιπέδου…. άλλωστε ένα παλιό δρομικό ρητό έλεγε: ο καλός δρομέας ξέρει πώς να τρέχει, ο πρωταθλητής ξέρει πότε να τρέχει, αλλά εκείνοι οι λίγοι, οι ξεχωριστοί δρομείς, οι μοναδικοί, ξέρουν το ΠΟΤΕ να μην τρέχουν….
9 Ιουλίου 2019 στις 10:44 #109524big-blue
ΣυμμετέχωνΠαιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα επανέλθω, αλλά με τρέχει το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι (γεια σου Χρήστο!) και ο Ντάνιελς.
9 Ιουλίου 2019 στις 11:01 #109526stratus
Συμμετέχων@big-blue Με τρολαρεις -:) Πως στο διαολο να προπονηθεις οταν στις 6 το πρωι εχει 27 βαθμους ,με heat index 30 και 60% υγρασια.Χθες βγηκα για 15 εκανα 12,σημερα για 21 εκανα 17 και ολα σε αργο ρυθμο.Μη πουμε τι μου κανει ο κωλοκαιρος στο ασθμα γιατι θα με μπαναρουν
9 Ιουλίου 2019 στις 11:13 #109530big-blue
Συμμετέχων9-11+ το βράδυ, στο γήπεδο.
Και αν δε μπορώ στο γήπεδο, με φακό στο κεφάλι, χρόνια τώρα. Τι να κάνω, δε βγαίνει αλλιώς.
Απ’ το να είναι 6 το απόγευμα με 5 βαθμούς και ξεροβόρι, προτιμώ αυτό. Πλένω και λιγότερα ρούχα. Οκ, είμαι τουλάχιστον μια Vdot κάτω, το ξέρω και πάμε παρακάτω. Χτίζουμε προσαρμογές για άλλον έναν ζεστό ΑΜΑ$%#%$#!$9 Ιουλίου 2019 στις 14:25 #109542twins
ΣυμμετέχωνΠαιδιά εγώ κάνω προπονήσεις στο γήπεδο μέσα στο πάρκο Τρίτση βράδυ και ομολογώ ότι είναι αρκετά ικανοποιητικά. Δεν βάζω αντιανεμικο αλλά στο τέλος δεν αισθάνομαι κομμάτια. Από τις 15 επαναλήψεις οι 2 τελευταίες 2 με 3 δεύτερα παραπάνω.
12 Ιουλίου 2019 στις 09:50 #109632Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΣκληρή η πραγματικότητα τελικά…
Ο Χρήστος @tse89 είναι για μερικές ημέρες στην Αθήνα και κανονίσαμε να κάνουμε μια προπόνηση παρέα.
Είναι 28 ετών, τρέχει όλους κι όλους 7 μήνες, χωρίς καθοδήγηση ή συγκεκριμένο πρόγραμμα. Βέβαια, κάνει χρόνια ποδήλατο και σίγουρα έχει φτιαγμένη αερόβια βάση από εκεί, μυοσκελετικά όμως είναι πρωτάρης στο τρέξιμο. Το δε form του παραπέμπει σε μποξέρ. 😛
Επίσης, δείχνει να είναι και πολύ καλό παιδί αλλά αυτό είναι μάλλον άσχετο…Κάναμε 4Χ1000 – 8Χ400, στους δικούς μου ρυθμούς. Ο Χρήστος απλά έκανε ό,τι έκανα.
Η ανάσα του δεν ακούστηκε ούτε μια φορά. Αφού διαρκώς κοιτούσα πίσω μου για να δω αν ήταν εκεί ή είχε μείνει πίσω. Ακόμη και στο τέλος των κομματιών, αυτός ήταν κύριος. Ούτε νερό δεν χρειαζόταν.
Όχι πως εγώ είμαι κανένα μέτρο σύγκρισης αλλά εν πάση περιπτώσει, κουβαλάω 15πλάσια χρόνια στο σπορ και τον τελευταίο καιρό προπονούμαι και πάλι κανονικά.Το σφρίγος της ηλικίας λοιπόν…
Τόσα χρόνια κάνουμε τις συγκρίσεις μας με άλλους ερασιτέχνες αντοχιτζήδες, οι οποίοι έχουν έναν μ.ο. ηλικίας στ 45+. Πλέον μπαίνουν στον χώρο και πιτσιρικάδες και λογικά, αν παραμείνουν και δεν το βαρεθούν, τα standards σε όλες τις αποστάσεις θα πέσουν κατά πολύ. Τα 37άρια και τα sub3 θα τα βλέπουμε για πλάκα.12 Ιουλίου 2019 στις 10:26 #109644stratus
Συμμετέχων@echetlos Αφου τον λενε Χρηστο σιγουρα θα ειναι καλο παιδι.Νικο δεν ειναι μονο οτι μπαινουν στο παιχνιδι νεωτεροι,ειναι ο ογκος των πληροφοριων που υπαρχει.Εγω οταν ετρεχα δεν υπηρχε ουτε ενα περιοδικο για πληροφορηση και εκανα οτι μου ερχοταν στο κεφαλι.Τωρα ανοιγεις το ιντερνετ και θα βρεις χιλιαδες πληροφοριες.Ασε τα γκατζετακια που υπαρχουν.Παλιαοτερα πως να μετρησεις την αποσταση αν δεν ετρεχες σε στιβο;Πως να εβρισκες κατωφλια,εξωπορτες κλπ.
12 Ιουλίου 2019 στις 10:41 #109646stratus
ΣυμμετέχωνΘυμηθηκα καλες μερες σημερα.21 χλμ ,μετα το 5ο χλμ 6 χλμ συνεχομενα σε ανηφορα,σε 1.34.38 Στο 6 χλμ διαλλειμα 10 λεπτων για να πλακωθω με εναν ηλιθιο του οποιου ο σκυλος μου επιτεθηκε και ζηταγε τα ρεστα επειδη λεει τρομαξα το κοπροσκυλο που ετρεχα.Εννοειται οτι ο σκυλος ηταν χωρις λουρι.
13 Ιουλίου 2019 στις 03:44 #109650tse89
Συμμετέχων@echeltos χαχα σε ευχαριστώ για αυτά τα λόγια αλλά εγώ οκ ειμαι νέος στο τρέξιμο απλά κυρίως γουστάρω αυτο που κάνω τοχκανω γιατί μ αρέσει ειναι το νούμερο ενα αγχολυτικό και οσο για να πιασουμε κανεναν χρόνο καλό ειναι για να υπαρχει και ενας σκοπός στην όλη προπόνηση κλπ!! Δεν μενω αθήνα να κανω προπονησεις μαζι σας να ανεβω πιο εύκολα…αλλα οταν κατεβαίνω θα ενημερώνω! Οσο για το τρεξιμο δεν εχω ενημερωθεί ιδιαιτερα απο ιντερνετ κλπ και εδω το σαιτ ξεκινησα να το παρακολουθώ απο τις αξιολογήσεις για διάφορα παπούτσια,αλλά ειναι αρκετά εξειδικευμένο με ουσιαστικά άρθα!
21 Ιουλίου 2019 στις 22:33 #109754Elda
ΣυμμετέχωνΤο παλευω με νυχια και με δοντια να μην τα παρατησω παλι, το αεροβιο και η ταχυτητα μου δεν εχουν καμια σχεση με του Απριλιου. Ο Μαιος και ο Ιουνιος πηγαν καλα απο ογκο αλλα ο Ιουλιος ως μηνας διακοπων με πηγε πισω. Δε μου αρεσει καθολου να τρεχω καλοκαιρι και δεν ειναι οτι μ ενοχλει η ζεστη ή δε μ αρεσει αυτος ο καιρος, το αντιθετο μου αρεσει παρα πολυ και δε θελω να χανω το χρονο μου τρεχοντας, θελω ειτε να χαλαρωνω στο μπαλκονι ειτε να ειμαι στη θαλασσα ειτε να βολταρω και φυσικα να κοιμαμαι τις Κυριακες το πρωι. Ο μονος λογος που αποφασισα να τρεξω κλασικη μετα απο 3 χρονια ειναι για να εχω κινητρο να συνεχισω τις προπονησεις ετσι ωστε η νεα προετοιμασια για την ανοιξη να με βρει σε καλο επιπεδο και οχι στο μηδεν οπως τις 2 προηγουμενες χρονιες. Ιδανικα θα θελα να sub 4 και στην κλασικη αλλα δε νομιζω οτι θα το καταφερω.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.