Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,047 συνολικά)
  • Συντάκτης
    kostas
    Συμμετέχων

@stratus
    εννοω την μεταλλικη κατασκευη την θολωτη που τρεχεις μεσα της, η εισοδος απο ειρηνη δλδ.
    https://ibb.co/h799Fz8

ακομα δεν εχω βρει πως βαζω απευθειας φωτο και οχι λινκ btw

stratus
    Συμμετέχων

Πες Καλατράβα να καταλάβω Τόσο πρέπει να είναι

Elda
    Συμμετέχων

@kostass με δεξι κλικ πανω στη φωτο πατας εκει που λεει προβολη εικονας. Αντιγραφεις το συνδεσμο https://i.ibb.co/HF44T8g/periballon-xoros.jpg και μετα ερχεσαι εδω και πατας το img, οπου κανεις paste το παραπανω λινκ. Στην περιγραφη εικονας δε βαζεις τιποτα. Ετσι εμφανιζεται αυτο (χωρις τα κενα δεξια και αριστερα, τα εβαλα εγω για να δεις πώς ειναι).

< img src=”https://i.ibb.co/HF44T8g/periballon-xoros.jpg&#8221; alt=”” / >
    Μολις πατησεις υποβολη θα εμφανιστει η εικονα.

kostas
    Συμμετέχων

@stratus καλατραβα εχω ολο το οικοδομημα στο μυαλο μου,οποτε θα επιανε και την οροφη του ποδοσφαιρου ;P

@Elda
    thnx για το tip, θα το κανω απο εδω και περα!

για την ιστορια και επειδη αρκετα “λερωσα” το θεμα το long μου ηταν 5 1000αρια+10km+5km με εναλλαγες στο pace +wu/cd

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kostass Μα ακριβώς για τέτοιου είδους συζητήσεις είναι το συγκεκριμένο νήμα. Γράφε ότιδήποτε θέλεις που αφορά τις προπονήσεις.

…για την ιστορια και επειδη αρκετα «λερωσα» το θεμα…

big-blue
    Συμμετέχων

Άντε να το λερώσω και γω, μια στις τόσες. Χτες βράδυ, δίωρο steady LR, στο 05:13 (23K) με άτιμη υγρασία, ΠΑΛΙ. Με τους ίδιους παλμούς, μια μέρα πριν, έβγαινε έως και 20-30” πιο κάτω το pace! Και δεν ήταν θέμα θερμοκρασίας, απλά είχε συννεφιά, είχε λίγο αεράκι (βοριαδάκι) και την ελάχιστη δυνατή υγρασία. Έκανα το γρηγορότερό μου easy ever

panos gr
    Συμμετέχων

1.30 ώρα σήμερα
    Με 15 λεπτά easy ,60 λεπτά στο 4.15 και άλλα 15 λεπτά easy .
    20χλμ πάρα κάτι ψηλά βγήκαν
    Τα flyknit απλά δεν υπάρχουν για τέτοιου είδους προπονήσεις…

tse89
    Συμμετέχων

@panos gr δεν διαφωνώ με το οτι το παπούτσι ειμαι φτιαγμένο για τέτοιες προπονήσεις αλλά πλέον ο υπερπρηνισμός των zf με κούρασε!!παω για new balance μεριά!

big-blue
    Συμμετέχων

@panosgr αφού κ την ταχύτητα κ το κατώφλι τα έχεις. Δε δουλεύεις λίγο όγκο να κατέβεις κλασσικό; Θα περάσουμε όμορφα:)

panos gr
    Συμμετέχων

@big-blue φέτος το είχα σκοπό να το δοκιμάσω αλλά δυστυχώς θα είμαι αρκετά μακριά την μέρα του αγώνα …

big-blue
    Συμμετέχων

Οκ. Αν σκέφτομαι σωστά, μια χαρά θα είσαι εκεί:)

mikeb
    Συμμετέχων

Πρωινό σέσσιον σήμερα μιας και χτες το απόγευμα γινότανε πανικός στο ΟΑΚΑ και δεν μπόρεσα να κάνω προπόνηση.
    Τέμπο 5χλμ στο 4:50 με προθε-αποθε σύνολο 9,5χλμ. Αύριο έχει 1,5 ώρα λονγκ κι όσα βγουν.
    Καλό σκ σε όλους.

stratus
    Συμμετέχων

@mikeb Τι ώρα ήσουν; Εγώ ήμουν 7-9

mikeb
    Συμμετέχων

@stratus στις 9:07 ξεκίνησα την προπόνηση άρα μόλις είχες φύγει μάλλον. Ήμασταν καμιά 7-8 άτομα πάντως που τρέχαμε μέχρι τις 10 περίπου που σταμάτησα.

Elda
    Συμμετέχων

Kαθε τελος εβδομαδας μετραω ποσα long μενουν ακομα. Αντε, αλλα 6 μεχρι το tapering. Αυτο το μονιμο 06:30 στο κινητο για κυριακατικο ξυπνημα, ΔΕΝ παλευεται. Το μονο καλο ειναι οτι με 9 εβδ. να υπολειπονται, πιστευω οτι κανω την καλυτερη καλοκαιρινη προετοιμασια μου. Ενταξει, δεν ειμαι στο επιπεδο της ανοιξης και σαφως δε στοχευω PB στον αυθεντικο, αλλα πιστευω πως ηρθε πια η ωρα μετα απο 7 χρονια να κανω κατι καλο και στην Αθηνα. Που οκ, και να μη βγει δε θα σκασω και ιδιατερα μια και ανεξαρτητως αποτελεσματος με την προετοιμασια αυτη θα ειμαι σε μια πολυ καλη βαση εκκινησης για την επομενη που ειναι και ο βασικος μου στοχος.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,047 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.