@kostass με δεξι κλικ πανω στη φωτο πατας εκει που λεει προβολη εικονας. Αντιγραφεις το συνδεσμο https://i.ibb.co/HF44T8g/periballon-xoros.jpg και μετα ερχεσαι εδω και πατας το img, οπου κανεις paste το παραπανω λινκ. Στην περιγραφη εικονας δε βαζεις τιποτα. Ετσι εμφανιζεται αυτο (χωρις τα κενα δεξια και αριστερα, τα εβαλα εγω για να δεις πώς ειναι).
Άντε να το λερώσω και γω, μια στις τόσες. Χτες βράδυ, δίωρο steady LR, στο 05:13 (23K) με άτιμη υγρασία, ΠΑΛΙ. Με τους ίδιους παλμούς, μια μέρα πριν, έβγαινε έως και 20-30” πιο κάτω το pace! Και δεν ήταν θέμα θερμοκρασίας, απλά είχε συννεφιά, είχε λίγο αεράκι (βοριαδάκι) και την ελάχιστη δυνατή υγρασία. Έκανα το γρηγορότερό μου easy ever
1.30 ώρα σήμερα
Με 15 λεπτά easy ,60 λεπτά στο 4.15 και άλλα 15 λεπτά easy .
20χλμ πάρα κάτι ψηλά βγήκαν
Τα flyknit απλά δεν υπάρχουν για τέτοιου είδους προπονήσεις…
@panos gr δεν διαφωνώ με το οτι το παπούτσι ειμαι φτιαγμένο για τέτοιες προπονήσεις αλλά πλέον ο υπερπρηνισμός των zf με κούρασε!!παω για new balance μεριά!
Πρωινό σέσσιον σήμερα μιας και χτες το απόγευμα γινότανε πανικός στο ΟΑΚΑ και δεν μπόρεσα να κάνω προπόνηση.
Τέμπο 5χλμ στο 4:50 με προθε-αποθε σύνολο 9,5χλμ. Αύριο έχει 1,5 ώρα λονγκ κι όσα βγουν.
Καλό σκ σε όλους.
Kαθε τελος εβδομαδας μετραω ποσα long μενουν ακομα. Αντε, αλλα 6 μεχρι το tapering. Αυτο το μονιμο 06:30 στο κινητο για κυριακατικο ξυπνημα, ΔΕΝ παλευεται. Το μονο καλο ειναι οτι με 9 εβδ. να υπολειπονται, πιστευω οτι κανω την καλυτερη καλοκαιρινη προετοιμασια μου. Ενταξει, δεν ειμαι στο επιπεδο της ανοιξης και σαφως δε στοχευω PB στον αυθεντικο, αλλα πιστευω πως ηρθε πια η ωρα μετα απο 7 χρονια να κανω κατι καλο και στην Αθηνα. Που οκ, και να μη βγει δε θα σκασω και ιδιατερα μια και ανεξαρτητως αποτελεσματος με την προετοιμασια αυτη θα ειμαι σε μια πολυ καλη βαση εκκινησης για την επομενη που ειναι και ο βασικος μου στοχος.
Συντάκτης
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,047 συνολικά)