Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 496 έως 510 (από 1,047 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mikeb
    Συμμετέχων

17.5χλμ στο 5:28 με μ.ο. παλμων 150. Τελικά μου βγήκε λίγο παραπάνω η προπόνηση μιας και ήθελα να τρέξω 1.30 ώρα μόνο αλλά αισθανόμουν αρκετά άνετος οπότε έσπασα το ρεκόρ απόστασης για φέτος :-).

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μαρία ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Βλέπω τις προπονήσεις σου και είναι ανοιξιάτικες!!! Η διαδρομή είναι γνωστή με τις δυσκολίες της , αλλά αν σου κάνει σωστό καιρό και είσαι δουλεμενη στη δύναμη που απαιτεί η διαδρομή , ίσως μας χαρίσεις εκπλήξεις!!!
    Στα δικά μου , προχθές ένα ελεύθερο που το τσίμπησα λίγο . 10χλμ σε ωραίο δρομικο περιβάλλον. Με παρέσυρε …
    Σήμερα ένα σεμι λονγκ 15 χλμ , κουβεντιαστο με έναν βουνίσιο ( Όλυμπος, 80 Πίνδου ) που έκανε την επιστροφή του στο τρέξιμο . Βγήκε στο 5’50” με ωραία περάσματα. Οι παλμοί κάποια στιγμή θα πέσουν. Που θα πάει!!!

twins
    Συμμετέχων

Καλημέρα κι από εμένα μετά από καιρό ξανά εδώ. Χθες ένα προπονητικό 21 χλμ στα ίχνοι της Ιεράς οδού με 4:51 ρυθμό και 152 μέσους παλμούς

stratus
    Συμμετέχων

@elda Μαρια εσυ ξυπνας αργα -:) Τα μισα μου τρεξιματα ξεκινανε πριν καν ανατειλει ο ηλιος.Δεν μπορω να πω παντως ειναι ρομαντικα να βλεπεις τον ηλιο να ξεπροβαλλει.Απο Δευτερα τουλαχιστον θα δροσισει αρκετα.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Αύριο είναι η επίσημη πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του coach των ονείρων μας! γέροι και καλοταξιδοι να είμαστε !!! Δύο παλτά στην ίδια ομάδα είναι πολλά!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Είναι και ο @tzatzikis90 VG runner;

Δύο παλτά στην ίδια ομάδα είναι πολλά!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Άσε τον Τάσο εκτός…. Μετά κάνει γκαρνταρόμπα η VG… Για εμάς μιλάω!

KostasVer
    Συμμετέχων

@Echetlos Νικο θελω τα φωτα σου για την επιλογή ενός Trainer για να κανω τα ελευθερα-ρεκοβερατα.
    Εχοντας δοκιμασει Asics Cumulus/Nimbus,NB Fresh Foam 1080 ειπα να δοκιμασω τα Brooks.
    Ειμαι μεταξυ σε Καντιλακ (glycerin) και Ghost!
    Βεβαια το 12αρι Ντροπ του Γκοστ με χαλαει λιγο μιας και είμαι στο 10αρι.
    Εχεις κανει πολύ ωραιες παρουσιασεις και στα 2 παπούτσια και αν στην αρχη ημουν δαγκωτος για Glykerin με εβαλες σε σκεψεις.
    Δεν το θελω για πολα χλμ/εβδ,κοντα στα 20-30.
    Ευχαριστω για τον χρονο σου!

stressbuster
    Συμμετέχων

Περασε μια εβδομαδα που δεν εκανα τιποτα.Ουτε 10 μετρα τρεξιμο ουτε ενδυναμωση.
    Ξαφνικα μου εφυγε κάθε διαθεση για προπονηση τρεξιμο αθλητικη δραστηριοτητα.
    Αυτό με προβληματισε αρκετα γιατι δεν εχω σωματικη κοπωση και είμαι στην μεση της προετοιμασίας για τον ΑΜΑ.
    Σαν να πατηθηκε ένα pause και να εμεινε πατημενο για μια βδομαδα.
    Προχθες μαλλον από μονο του ξεπατηθηκε και ξεκινησα με διαθεση παλι.
    Σας εχει συμβει?

mikeb
    Συμμετέχων

Χθες ένα ελεύθερο 9αρι στο 5:30 και σήμερα είχε 6*45sec ανηφόρες βγήκανε περίπου στο 4:00 κατά μ.ο και μετά ένα 2χίλιαρο στο 4:40. Μαζί με προθέ αποθέ σύνολο 11. Αρκετή υγρασία σήμερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες που μας είχανε καλομάθει.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Τις περασμένες μέρες ολοκλήρωσα εν μέσω δύσκολων καταστάσεων, δύο ωραία τρεξίματα.
    Ένα σταθερό 9αρι με κουβαντιαστη παρέα στο περισσότερο στο 5’35” περίπου και χθές ένα 3#2000 (λυτρωτικό) μεσημεριατικο. Δυσκολεύτηκα να μείνω στον απαιτούμενο Ρυθμό και έβγαιναν λίγο ταχύτερα. Η εναλλαγή κλίσεων της διαδρομής θέλει μελέτη στον καταμερισμό χρόνου ανά κομμάτι. Για μικρά κομμάτια ευτυχώς βρήκα μια φλαταδουρα ευθεία που ενώνει Μάλεμε με Ταυρωνίτη. Όχι όμως σε θερμές ώρες.

Elda
    Συμμετέχων

@stressbuster Kατα τη διαρκεια προετοιμασιας οχι, δε μου εχει συμβει, οταν ξεκιναω προετοιμασια ειμαι στρατιωτακι, δε χανω προπονησεις, αντε να κοψω κανα easy αν βαριεμαι πολυ ή εχει παλιοκαιρο, αλλα να μην κανω τιποτα για μια εβδομαδα οχι, δεν επιτρεπω στον εαυτο μου ουτε καν να σκεφτει κατι τετοιο. Απο την αλλη στις εκτος προετοιμασιας μαραθωνιου περιοδους μπορει να κανω και μεγαλη αποχη αναλογα με τα κεφια μου οποτε εκει μου επιτρεπω να ξεκουραστω και σωματικα αλλα κυριως και ψυχολογικα.

Μην υποτιμας την ψυχολογικη κουραση, μπορει σωματικα να αισθανεσαι καλα, αλλα αν το μυαλο εχει κουραστει, το σωμα δε θα τραβηξει, πρεπει να το ξεκουρασεις (το μυαλο εννοω). Οποτε καλα εκανες και δεν εκανες τιποτα οσο δεν ειχες τη διαθεση κι αφου επανηλθες ορεξατος ολα καλα, εχεις αρκετο καιρο μπροστα σου ν αναπληρωσεις τις χαμενες προπονησεις.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

14 χλμ στο 5’50”. Σε διάδρομο. Η πρώτη εβδομάδα κύλησε νερό!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Και 6 χλμ μεταμεσονύχτιο περπάτημα, για το σβήσιμο.

stressbuster
    Συμμετέχων

Μαρια δεν εχεις αδικο τελικα το χρειαζομουν.
    Καθαρα ψυχολογικο θεμα.
    Μετα το διαλλειματακι τελος παντων εκανα ένα 2ωρο στο 5.35 παρεα με τον σκυλακο μου και ισιωσα χεχε.
    Αυτή η εβδομαδα φορτωμενη με ενδυναμώσεις ,easy, διαλλειματικε,ς τεμπο, λονγκ.
    Ωραια πραματα χεχε.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 496 έως 510 (από 1,047 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.