Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 601 έως 615 (από 1,047 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

18χλμ σε σχεδόν ιδανικές συνθήκες. Έκλεισε η εβδομάδα με 52+ χλμ.
    Η επόμενη εβδομάδα έχει ωραία πράγματα…

kostas
    Συμμετέχων

πρωτο 30αρι σημερα στην κλασικη διαδρομη με τις ανηφορες μεσα στο 5.40.
    αρκετη ζεστη ακομα περισσοτεροι οι συντρεχτες αλλα θα το ομολογησω οτι με κουρασε, να δω πως θα βγουν τα τελευταια 12 χλμ (προβληματισμος εδω)

big-blue
    Συμμετέχων

Ρε γαμώ την τρέλα μου, έχω κάνει το πρόγραμμα άνω κάτω για να βγάλω ποιοτική προπόνηση σήμερα (κατώφλι), αν σταματήσει να βρέχει, που σταμάτησε…
    Μα έχει 22 βαθμούς και 85% υγρασία, τώρα. Μόλις περάσει λίγο η ώρα θα πάει στο 200%. Άρα, ούτε αυτή τη φορά δε θα δουλέψω εκεί που πρέπει. Δεν το έχω καταφέρει ούτε μια φορά φέτος, λόγω καιρού!
    Να το πάρει το ποτάμι κ να πάω να κοπανηθώ στο γυμναστήριο; Τι κατάσταση είναι αυτή φέτος;;;@!#$@!

tazi
    Συντονιστής

Την ατιμη την αγγλιδουλα, μου τη προπονηση. Εχουν αρχισει τα κρυα στο Λονδινο και γενικα πιεζομαι για να βγω για τρεξιμο. Χτες που λογικα θα εβγαινα δεν εκανα τιποτα οποτε αναγκαστικα επρεπε να κανω κατι σημερα. Εκανα λοιπον ενα ζεστο μπανιο για να παρω τα πανω μου και ξεκινησα. ειχα σκοπο να κανω επιταχυνομενο 5/450/440/4Χ430/420/420/4/440/5.
    Ξεκινησα λοιπον αργα, σταση για κατουρημα λογω κρυου, μετα λιγο ανοιγα και μετα ολα εγιναν κουλουβαχατα. Στη διαδρομη μια πιτσιρικα με το ποδηλατακι της πηγαινε ωραια ωραια προς το σπιτι της σε ενα καλο τεμπο. Πλησιαζω και ξεκιναω να τρεχω διπλα της, Γυρναει, σκαει το χαμογελο και thats it, λιγη κουβεντα και τελικα βρεθηκα να τρεχω στο 4 χωρις να το καταλαβω. Μετα που χωρισσαμε για να ξεχασω τη στεναχωρια μου δεν ηθελα να ριξω ρυθμο :). Οταν αρχισα να ζοριζομαι εκοψα και μετα ξαναδωσα για κανα χιλιμετρα ακομα, τα δυο τελευταια με ανοιγματα. Ωραια προπονηση, τελειως κουκουρουκου βεβαια αλλα ακομα πιο ωραια και αγγλιδουλα!!

tazi
    Συντονιστής

Την ατιμη την αγγλιδουλα, μου τη προπονηση. Εχουν αρχισει τα κρυα στο Λονδινο και γενικα πιεζομαι για να βγω για τρεξιμο. Χτες που λογικα θα εβγαινα δεν εκανα τιποτα οποτε αναγκαστικα επρεπε να κανω κατι σημερα. Εκανα λοιπον ενα ζεστο μπανιο για να παρω τα πανω μου και ξεκινησα. ειχα σκοπο να κανω επιταχυνομενο 5/450/440/4Χ430/420/420/4/440/5.
    Ξεκινησα λοιπον αργα, σταση για κατουρημα λογω κρυου, μετα λιγο ανοιγα και μετα ολα εγιναν κουλουβαχατα. Στη διαδρομη μια πιτσιρικα με το ποδηλατακι της πηγαινε ωραια ωραια προς το σπιτι της σε ενα καλο τεμπο. Πλησιαζω και ξεκιναω να τρεχω διπλα της, Γυρναει, σκαει το χαμογελο και thats it, λιγη κουβεντα και τελικα βρεθηκα να τρεχω στο 4 χωρις να το καταλαβω. Μετα που χωρισσαμε για να ξεχασω τη στεναχωρια μου δεν ηθελα να ριξω ρυθμο :). Οταν αρχισα να ζοριζομαι εκοψα και μετα ξαναδωσα για κανα χιλιμετρα ακομα, τα δυο τελευταια με ανοιγματα. Ωραια προπονηση, τελειως κουκουρουκου βεβαια αλλα ακομα πιο ωραια και αγγλιδουλα!!

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες.
    1)Ελα εδω να κανεις προπονηση με σημειο δροσου 18 βαθμους να σου πω εγω αν μπορεις να τρεξεις.
    2)Πηγες ολη την προπονηση με 4.20 και εγω λογω ποδιου δεν μπορω να παω κατω απο 4.25
    Τωρα το πιτσιρικι στο ποδηλατο παιζει να ειναι καμια Αγγλιδα ενηλικη ,αλλα μαλλον διαβαζει το φορυμ και η συζυγος και κρυβουμε λογια.
    Οσο για το ζεστο μπανιο,πες μας τι πηρες να το εχουμε στα υποψιν

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σήμερα έκανα 12 400αρια με 50″ ρεστ. Το ένα μου ξέφυγε λόγω ύπνου. Υπέροχη η προπόνηση στον στίβο!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δεν πάει άλλο η κατάσταση με την υγρασία, δεν βγαίνουν οι προπονήσεις με τίποτα.
    Τουλάχιστον ας κάνει σωστό καιρό στις 10/11, να πάνε καλά τα παιδιά που θα τρέξουν τότε.

Elda
    Συμμετέχων

Σιγα μην κανει σωστο καιρο, μου τον εκανε τον Απριλη εμενα, χλωμο το κοβω να με παει 2 στα 2! Απο την αλλη δε με πολυνοιαζει, εχω προπονηθει σε αρκετη ζεστη και υγρασια οποτε δεν τη φοβαμαι, μονο κοντρα αερα να μην εχει.

Παραδοξως οι τελευταιες προπονησεις μου βγαινουν πολυ καλα, εχω ανεβει αρκετα σε σχεση με το πως ημουν γυρω στον Αυγουστο και πιστευω οτι εχω ν ανεβω λιγο ακομα. Αλλο πραγμα παντως οι διαλειμματικες στο γηπεδο, ψυχολογικα μου βγαινουν πολυ πιο ανετα απο το να κανω ευθειες στο δρομο και να κοιταζω συνεχεια το ρολοι να βλεπω ποσα μετρα μου μενουν ακομη. Χωρια του οτι τρεχω μαζι με αλλους και παρακινουμαι να πιεστω παραπανω. Φτου φτου να μη με ματιασω, αισθανομαι πολυ καλα, για να δουμε τι θα δουμε…

tazi
    Συντονιστής

Ανευ λαγουδινας σημερα, κλαψ κλαψ κλαψ

stratus
    Συμμετέχων

Υγρασια ,υγρασια ,υγρασια και τιποτα αλλο .Μετα απο 26 χλμ σε 2.05 εστιψα και τις καλτσες μου,αφου ητανε σαν να ειχα τρεξει με βροχη.Δυστυχως εις το κοντινο μελλον δε φαινεται να μειωνεται η υγρασια.

Kostão
    Συμμετέχων

@tazi μήπως ξέρεις πόσα χιλιόμετρα βγαίνει ο γύρος των βασικών πάρκων το ένα μετά το άλλο;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ένα ταπεινο 9αρι σε ευχάριστα ζωηρό Ρυθμό . Διατάσεις και 4 ανοίγματα!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Τον τελευταίο τον καιρό-που λέει κ το τραγούδι-δε νιώθω μόνο βαριά τα πόδια, αλλά νιώθω και πόνους. Πρώτη φορά, σε ισχία, γάμπες κτλ.
    Βέβαια μια χαρά τρέχω όταν ζεσταθώ, αλλά το πρωί, παλιόγερας…
    Αυτό που έχω αλλάξει σε σχέση με παλιότερα, είναι τα λίγα παραπάνω χλμ/βδομάδα (+10), ενώ έχω κανά μήνα τώρα που πήρα ένα foam roller. Παίζει να φταίει αυτό; Να είχαν μάθει τα πόδια και να τα πίεσα απότομα;

stratus
    Συμμετέχων

@big-blue Εξετάσεις αίματος έχεις κάνει πρόσφατα;Ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα και εγω και τελικά είχα σίδηρο 20Επισης μαγνήσιο και βιταμίνη d πρέπει να κοιτάξεις.
    Τώρα άμα οι εξετάσεις είναι οκ κοίταξε μήπως υπάρχει κάτι με τη μέση

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 601 έως 615 (από 1,047 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.