- Αυτό το θέμα έχει 1,029 απαντήσεις, 85 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 μήνα πριν από τον χρήστη
Konstantinos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
1 Νοεμβρίου 2019 στις 16:58 #113400
PanDex
ΣυμμετέχωνΕγώ τις προάλλες έκανα τέμπο 10κ 39′ και μου βγάζει πρόγνωση αγώνα 41.20….🤣😂🤣😂
1 Νοεμβρίου 2019 στις 19:36 #113412kostas
Συμμετέχωντελευταια (?) διαλειμματικουλα υποθετω πριν την μεγαλη μερα. 3 2χιλιαρα στο 4.45. τιμια και γρηγορη, οι μερες περνουν..
6 Νοεμβρίου 2019 στις 09:01 #113590tazi
Συντονιστής4 10λεπτα στο 4 χτες με 2 διαλλειμα. Τα φοβομουνα γιατί μόλις την κυριακη έκανα 4 8λεπτα με 3 διάλειμμα και ζοριστηκα αρκετά, νιώθοντας ότι τα 3 λεπτά ίσα που μου ψτανανε. Βεβαια είχε προηγηθεί Λονγκ την προηγουμενη. Ξεκίνησα πολύ ραθυμος, ούτε καν ζέσταμα έκανα πιστεύοντας ότι θα σταματήσω πολύ σύντομα. Τελικά βγήκαν πολύ πιο εύκολα από ότι φανταζόμουν, λόγω πρεσβυωπίας ο ρυθμός στο πρώτο χιλιαρι ήταν αρκετά πιο γρήγορος από ότι στο δεύτερο, μετά την πρώτη επανάληψη ξεκλείδωσα και χαιρόμουνα που ετρεχα. Καρδιοανπνευστικα όλα μια χαρά, ακόμα και το διάλειμμα μου φάνηκε υπεραρκετό, μυϊκά όμως έσφιξα πολύ. Νομίζω έπαιξε ρόλο που έτρεξα στη Φιλοθέη, στο αγαπημένο μου τριγωνακι για τις γρήγορες προπονήσεις.
Σήμερα πάντως νιώθω χαλαρος, δρομική αργία και μασάζ στο πρόγραμμα.8 Νοεμβρίου 2019 στις 15:33 #113684Kalogeridis
Συμμετέχων12 τρακοσαρια με 1′ ρεστ. Τα πήγα λίγο τάπα. Ήταν μετά από καταιγίδα και τα pureflow κεντσνε…
14 Νοεμβρίου 2019 στις 22:53 #114016tazi
ΣυντονιστήςΣήμερα το πρόγραμμα είχε @chamav οπροπόνηση υπό βροχή, τι έχω φταιξει ο καημένος, σε ποιον έχω κάνει κακό, ποιανού τις αμαρτίες πληρώνω… 🙂 🙂 🙂
22 Νοεμβρίου 2019 στις 00:11 #114436Kalogeridis
Συμμετέχων6 Χ 1200 σημερα , παντελονατα , με 1′ ρέστ. Στο 4’50″/χλμ ήθελα, λίγο μου ξέφευγε αλλά βγήκε δυνατά,!!! Ήταν απολαυστικό.
22 Νοεμβρίου 2019 στις 10:28 #114458TAKISSS
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα σας! Όταν όλα πάνε ανάποδα αλλά το πείσμα νικάει. Προχθές είχα 5Χ1200 στο 4:15. Δυστυχώς το μεσημέρι που πήγα στο στάδιο, μετά το ζέσταμα άρχισε να ψιλοβρέχει. Δεν πειράζει λέω θα σταματήσει. Συνεχίζω, δυναμώνει. Τελικά έκανα ένα 7άκι χαλαρό και λέω δεν πειράζει και αύριο μπορώ να την κάνω αυτή την προπόνηση μιάς και την Παρασκευή έχω ρεπό. Το βράδυ δεν υπήρχε ύπνος συνεχόμενος, μιας και τα μικρά ήταν άρρωστα, δεν ξύπνησα το πρωί, λέω δεν πειράζει θα πάω το μεσημέρι στο διάλειμμα της δουλειάς. Έλα όμως που το μεσημέρι έριχνε καρεκλοπόδαρα. Δεν πειράζει λέω θα κάνω διάδρομο. θα πάω στο σπίτι του πατέρα μου που απέχει 5 λεπτά με το αμάξι και θα κάνω διάδρομο. Πάω και βλέπω τον πατέρα μου να τον έχει πάρει ο ύπνος στο διπλανό κρεβάτι από το διάδρομο. Ε όχι λέω δεν τον ξυπνάω τον άνθρωπο, ας χάσω την προπόνηση. Ευτυχώς μετά από κανα τέταρτο ξύπνησε. Ωραία λέω θα τρέξω. Ξεκιναω ζέσταμα όλα καλά. Διατασούλες, μικροεπιταχύνσεις με αλλαγές κλίσης και ξεκινάω τα κομμάτια. 5Χ5λεπτα στα 15 χλμ με 2 λεπτά διάλειμμα. Τελειώνοντας όμως το 4ο 5λεπτο και νομίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και θα βγει η προπόνηση, τσούκ, κόβεται το ρεύμα. Ευτυχώς δεν έφαγα τα μούτρα μου. Δεν είναι τίποτα λέω θα ξανάρθει. Περιμένω 5λεπτά περιμένω 10λεπτά τίποτα. Ε όχι λέω δεν θα του περάσει. Αρχίζω να σπρώχνω τον τάπητα του διαδρόμου στερεώνοντας τα χέρια μπροστά σαν να έσπρωχνα ένα καρότσι. Α!!! λέω θα το κάνω και με κλίση. Έβαλα δύο κομμάτια ξύλο που είχε ο πατέρας μου για το τζάκι και σήκωσα το εμπρός μέρος του διαδρόμου, μιας και η κλίση του διαδρόμου δεν αλλάζει χωρίς ρεύμα, και τσούκ περίπου καμιά 10% κλίση στον τάπητα. Τελικά έκανα και ένα 20λεπτο σπρώξιμοτρεξιματάκι σε ανηφόρα με τους παλμούς στο θεό και το καραευχαριστηθηκα όσο τίποτα άλλο. Περισσότερο γιατί δεν του πέρασε. Σήμερα τα πόδια μου είναι καραπιασμένα. Όπως λίγο και η πλάτη, οι τρικέφαλοί και το στήθος…..
29 Νοεμβρίου 2019 στις 23:38 #114792Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΣήμερα έπαιξαν 10 τεμάχια των 600. Πολύ δυνατή προπόνηση, σε βελτιωμένη ταχύτητα σε σχέση με τον Σεπτέμβρη… Δυσκολακι! Αύριο νωρίς θα κάνω και το Λονγκ να κλείσει η εβδομάδα με 56 χλμ. Νοτ μπαντ ατ όλ.
30 Νοεμβρίου 2019 στις 01:47 #114796tazi
ΣυντονιστήςPsofos edo pera, meion the exei to bradi kai to proi pou thelo na bgo 1 me 2, fck!!
30 Νοεμβρίου 2019 στις 16:29 #114812tazi
Συντονιστής16 ελεύθερα χλμ σήμερα με υποφερτό κρύο 3C, ευτυχώς είχε ήλιο και η αίσθηση ήταν για παραπάνω. Ξαναφορεσα τα εδώ και πολύ καιρό παραπεταμενα Kinvara. Μου φάνηκαν χάλια. Στην αρχή πονουσαν γάμπες και υποκνημιδιοι, αίσθηση πολύ μέτρια, σα να έτρεχα με ένα απροσδιοριστο αλλά αρκετά απορροφητικό μεγάλο πράγμα στα πόδια μου. Όταν τα είχα πρωτοοφορεσει μετα το τραυματισμό μου, μου είχαν φανεί πολύ προστατευτικα, σίγουρα αργα αλλα γενικότερα οκ. Τώρα, ίσως επειδή τρέχω διαφορετικά, πιο δρομικά θα το έλεγα, μου φάνηκαν έως και απαράδεκτα. Γύρισα σπίτι αρκετά πιασμένος Σκέφτηκα προς στιγμήν να τα πετάξω, μάλλον δε θα το κάνω αλλά που και που ίσως μαζοχιστικα να τα φοράω για να γυμνάσω διαφορετικά τα σημεία που ταλαιπωρηθηκαν.
30 Νοεμβρίου 2019 στις 17:35 #11481630 Νοεμβρίου 2019 στις 18:03 #114818Kalogeridis
Συμμετέχων16χλμ στο στίβο. Ανεξοδα και τίμια στο 5’17”.
1 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:58 #114838ΜΑΝΩΛΗΣ
Συμμετέχων@Kalogeridis Στο Χανίων το στίβο; Θα ήθελα να σε ρωτούσε τι ισχύει τώρα για το κοινό; δηλαδή για άτομα άσχετα που τρέχουν ερασιτεχνικά. Έχω κάτι χρόνια να πατήσω και παλιά μπορούσες να πας μόνο μετά της 8:30 το βράδυ για καμιά ώρα περίπου. Πολύ περιορισμένα πράγματα..
1 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:08 #114844tazi
ΣυντονιστήςΑλλά 20 σήμερα με 6 βαθμούς αλλα και μπόλικο αεράκι, Real feel πολύ χειρότερο απι χτες που είχε 3. Έβαλα νορμάλ παπούτσια και το πιάσιμο στις γάμπες και πιο κάτω έφυγε μέρα το πρώτο δεκάρι, τα goRUN πετάνε!!
1 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:56 #114846PanDex
ΣυμμετέχωνΈνα 15αρι εχτές, όχι εντελώς ελεύθερο εχτές αλλά άνετο, μου έχει βγει κουραση από τον Νοέμβρη και δεν έχω και όρεξη, εν αναμονή νέων στόχων για άνοιξη δλδ…Έχει τρέξει κανείς το 10αρι της Βουλιαγμένης run the lake; Αξίζει τον κόπο ; Πληροφορίες γενικά…
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.