Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 1,046 απαντήσεις, 86 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 11 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 766 έως 780 (από 1,047 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panosdimi Πολλές και μεγάλες ανηφοροκατηφορες. Αξίζει μόνο για (κουραστική) βόλτα ή στο πλαίσιο προετοιμασίας για Όλυμπο.

Elda
    Συμμετέχων

Xαχα, ακου για τον Ολυμπο!!! Ενταξει, τις εχει τις κλισεις του αλλα δεν ειναι και κατι το φοβερο, εξαλλου ενα 10αρακι ειναι, ποση ανηφορα να εχει πια? Μην τον τρομαζετε τον ανθρωπο, μια χαρα τρεχεται ο αγωνας, ενταξει, δε θα πας για χρονο εκει, αλλα ως διαδρομη αξιζει.

@echetlos
    , Αν θεωρεις το 10αρι της Βουλιαγμενης ως προετοιμασια για τον Ολυμπο, δες τον αγωνα που ετρεξα σημερα, 20χλμ με 400 μετρα ανηφορα εκ των οποιων τα 220 ηταν συνεχης ανηφορα για 3,2 χλμ(6,8% κλιση)!!! Ως γνωστον λατρευω τις ανηφορες και καταευχαριστηθηκα τον αγωνα!

PanDex
    Συμμετέχων

@echetlos , @elda , @tazi σας ευχαριστώ. Νίκο το βρήκα απο το connect σου τον αγώνα οπού τα είχες πάει και εξαιρετικά(2016). Οντως είναι ασανσέρ, αν και μου αρέσουν αυτοί οι αγώνες δεν είναι για κλείσιμο χρονιάς. Αν με πιάσουν τα μαζοχιστικά μου μπορεί να παω στο Καστόρειο την ίδια μέρα να ξεχάσω την άσφαλτο λιγάκι. Μαρία μπράβο για την προσπάθεια σου σήμερα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

@tezi τα go run σε τιμή τα εσείς βρει να παίζουν και από που? Το σκέφτομαι κάτι υπερωρίες που έχω κάνει να τις εξαργύρωσω έτσι

tazi
    Συντονιστής

Χτες 12 χλμ. Ξεκίνησα με απίστευτο πονοκέφαλο αφού είχα πάρει mensulid και panadol. Είχε προηγηθεί η Δευτέρα που με είχε ξεκανει, έκανα πάλι 12 και για να ζεσταθω πήγαινα γρήγορα, από αίσθηση νόμιζα ότι ήμουν το πολύ στο 415 γιατί ζοριζομουνα, τελικά ήμουν στο 430. Γύρισα σπίτι και πονούσανε τα πάντα, κυρίως τα πλευρά μου. Χτες λοιπόν όλη η μέρα ήταν χάλια, πονοκέφαλος απο το πρωί, κρύωνα όλη μερα. Χτες λοιπον γύρισα σπίτι και αφού πήρα τα χαπάκια έπεσα για ένα μισάωρο. Ξύπνησα ελαφρά καλύτερα, πιο ζεστός αλλά το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Αποφάσισα να βγω γιατι αμυδρά είχα την αισθηση ότι μάλλον καλό θα μου έκανε πάρα κακό. Έτσι και εγινε. Αλλά δώδεκα χαλαρά σε σαμπ 5 με αίσθηση κυρίως, γύρισα σπίτι και ο πονοκέφαλος είχε υποχωρήσει. Σήμερα ξύπνησα μια χαρά αλλά δε θα τρέξω.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Χτες το προγραμμα ειχε διαλειματική 3χ2.000 με διάλειμα 4-5 λεπτα.
    Δεν την παλευα απο διαθεση για 3χ και εκανα 2 . Λιγο το κρυο λίγο η διάθεση που δεν ειχα…
    Για σημερα έχει ( καιρου επιτρεποντος) προπονηση σε Νιάρχο με ενδυνάμωση και δρομικές ασκήσεις κ ενα 35λεπτο easy run,
    To μονο κακο αν δεν γινει η προπονηση θα πρέπει να κανω το easy run σε διαδρομο γυμναστηριο , που δεν τον γουσταρω

Spyros
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους

Από 21 έως 28/12 θα είμαι στην Αθήνα και θα μένω στο Νέο Ηράκλειο, πολύ κοντά στο σταθμό του τρένου.

Γνωρίζετε, μήπως, κάποιο σημείο (σε κοντινή απόσταση) που θα μπορούσα να κάνω κάποια προπόνηση εκείνες τις μέρες;

Panagiwths
    Συμμετέχων

Καλημέρα,

Στο ΟΑΚΑ μπορείς να τρέξεις το οποίο είναι 1 στάση με το τρένο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Στο οακα στα βοηθητικά Κ1 Κ2 κτλ ειναι 2 στασεις με τον ηλεκτρικο ,Κστεβαινεις σε σταθμο ειρήνη,
    Δεν ξέρω βεβαια τι παιζει με ωράρια κτλ. ολα αυτα για τα γηπεδα του στιβου παντα ετσι? Γιατί απο σταθμό ειρηνη σε τειχων ευχων,, εχει διαδρομή να κανεις στο περιβαλλοντα χωρο του σταδιου.

Οποιος εχει παει πανω σε οακα για προπονησεις ας πει και αυτός

Spyros
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. 🙂

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@spysif Και εγώ θα σου πρότεινα τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Μπορείς να πάς τρέχοντας.
    Εκεί μπορείς να βρείς είτε την περιμετρική διαδρομή των 4km ή να κάνεις δικές σου διαδρομές εντός του χώρου

ΜΟΝΟ αν θες υποχρεωτικά στίβο, τα Κ1 και Κ2 βοηθητικά ειναι με χρέωση (2 ευρώ είσοδος)
    ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 07:30-20:30 ΕΞΟΔΟΣ 22:30
    ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΣΟΔΟΣ 07:30-14:30 ΕΞΟΔΟΣ 17:00
    Για στίβο υπάρχουν και τα γήπεδα της Ν.Ιωνίας και του Γαλατσίου, αλλά δεν έχω τρέξει ποτέ εκεί

Spyros
    Συμμετέχων

@aRiSTiDiS σ’ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σε στίβο δεν έχω κάνει ακόμα προπόνηση και δε νομίζω να το ξεκινήσω στο ΟΑΚΑ (αν και ποτέ δεν ξέρεις…). Οπότε, μάλλον η περιμετρική νομίζω πως είναι μια χαρά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Σπύρο μπορείς να παιξεις με πολλές επιλογες.
    Περιμετρικα του οακα απο τειχος εθνων στο σταδιο στο γηπεδο του μπασκετ σε κολυμβητηριο , αυτα ειναι κλειστες διαδρομές απο αυτοκινητα ( ποδηλατα θα πετυχεις και ισως και μηχανακια) Θα δεις παρα πολλους να τρέχουν ,
    Εναλακτικά μπορείς να βγεις και πιο εξω προς ιασω μαιευτηριο σε village cinemas ΑΛΛΑΑΑ δεν ειναι κλειστη διαδρομή ειναι δρόμος, και λογω και εορτων με την κινηση που έχει δεν στο συνηστω.
    Δες και την επιλογή να το πας απο ηρακλέιο σταθμο ειρηνη για προθερμανηση ,Παντα παραλληλα με το τρενο και παντα με προσοχη, Περπάτα μια την διαδρομή ηρακλειο ειρηνη για να δεις τι παιζει και πως θα βγεις οακα και μετα αφου την εχεις χαρτογραφησει το κάνεις τρεξιμο, πρεεπει να ειναι κανενα 2 με 3 χιλιομετρα..

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Εν μέσω βροχής, έκανα ένα ωραίο τέμπο 5χλμ, και με 4′ ρεστ , 8 διακοσαρια με 1’ρεστ. Τεντωσα…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, ένα progressive 8k είχε το πρόγραμμα. Βγήκε με ζόρι αφού είμαι στα πρόθυρα της ίωσης. Κάτι θα τσίμπησα από το τριήμερο κράτημα του αρρώστου γιού. Τα πήρα όλα όμως, πολύ βιταμίνη, διπλό μουρουνέλαιο, φακές. Αύριο ίσως σφάξω πεντακοσαρια αν δεν είμαι οκ.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 766 έως 780 (από 1,047 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.