- Αυτό το θέμα έχει 1,046 απαντήσεις, 86 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από τον χρήστη Etien.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
5 Ιουλίου 2020 στις 20:41 #118433taziΣυντονιστής
Αυτη η εβδομαδα κυλησε με 51 χιλιομετρα, ο κομποσ που με ενοχλουσε με το μασαζ εξαφανιστηκε ευτυχως, ομως τωρα με επιασε ο αχιλλειος. Ειχα μικροενοχλησεις εδω και καιρο, ακομα και με τα λιγα χλμ που εκανα, μολισ ομως εξαφανιστηκε το θεμα που μου δημιουργουσε την ενοχληση και δε με αφηνε να τρεξω νομιζω εκανε την εμφανιση της η πραγματικη αιτια του προβληματος που ειναι ο αχιλλειος. Επειδη εχω πικρη εμπειρια απο αυτο το τραυματισμο, ισως μερικοι να θυμουνται οτι με ταλαιπωτρησε δυο χρονια και τελικα το προβλημα λυθηκε χειρουργικα, αν και τωρα η συμπτωματολογια ειναι ελαφρα διαφορετικη, θα συνεχισω να τρεχω σε μαλακα εδαφη, χαλαρα και με αυστηρα περιορισμενο ογκο. Σημερα, πριν απο λιγο δηλαδη, διαπιστωσα οτι υπαρχει ενα αμυδρο πρηξιμο στη περιοχη απο οπου ερχεται και ο πονος. Ευτυχως πια η αρθρωση δουλευει ελευθερα οποτε εχω πια να ασχοληθω με ενα πραγμα και οχι δυο. Κριμα γιατι μολισ χτες αγορασα τα NB rebel. Δεν τα εχω τρεξει ακομα, αλλο και μονο απο τη δοκιμη και το ελαχιστο τρεξιμο στο μαγαζι μου αφησαν αριστες εντυπωσεις. Κανονικα σε NB φοραω 8 η 8,5, το συγκεκριμενο το πηρα σε 7,5 που μου ειναι οριακο, κανονικα θα επρεπε να παρω το 8 αλλα η αισθηση που ειχα φορωντας το 7.5 ηταν καταπληκτικη, μου θυμισε το αγαπημενο μου adidas boston, ειδικα τις πρωτες σειρες που ηταν στενες, αυτες που μου αρεσαν περισσοτερο. Εστω και με το λιγο που το δοκιμασα νομιζω οτι θα το ευχαριστηθω παρα πολυ, σα να ειναι φτιαγμενο γαι το ποδι μου…, τεσπα, να δουμε πω θα παει ο αχιλλειος και τα ξαναλεμε
9 Ιουλίου 2020 στις 11:34 #118464taziΣυντονιστής12 χτες υπο βροχη, οχι κατι ασυνηθιστο για τη γηραια αλβιωνα, ειδα ομως το εξεις κουλο, δρομεα να τρεχει στο 5 περιπου κρατωντας ανοικτη ομπρελλα…
9 Ιουλίου 2020 στις 22:25 #118469Nikos PilikasΣυντονιστήςΠωπω… μας πήρε και μας σήκωσε σήμερα!
Ή ζέστη θα τρώμε ή μποφόρ. Αι σιχτίρ…10 Ιουλίου 2020 στις 00:48 #118471big-blueΣυμμετέχωνΈλα κάτω, είναι λάδι οι θάλασσες με το βοριά! Και δεν έχει κ υγρασία:)
29 Ιουλίου 2020 στις 01:28 #118598taziΣυντονιστήςΚαταπληκτικη προπόνηση σήμερα το απόγευμα με το ρολόι να γράφει τα δικά του και να συνερχεται προς το τελος. Είχα ξεχάσει πως είναι να τρέχεις μετα από μασάζ!!
3 Αυγούστου 2020 στις 00:50 #118660big-blueΣυμμετέχωνΔεν προπονείται κανείς, μην αγχώνομαι…
Έβρεξε (γ…θηκε), έπεσε η θερμοκρασία, λες οκ. 80% υγρασία μέσα στο σπίτι. Στο βάλτο που τρέχω θα έχει 800%?
Φέτος έχουμε ποικιλία: ή σούπερ υγρασία (<40%) αλλά με 30 βαθμούς στις 21:00, ή με 24 βαθμούς κ >80% υγρασία.
Καληνύχτα Κεμάλ, το αθάνατο ελληνικό καλοκαιράκι (@stratus) δε θα αλλάξει ποτέ!
(Η προπόνηση ακυρώθηκε, προτιμήθηκε ένα λευκό κρασάκι, «Δραμινό Blend» 2017, ωραιότατο)3 Αυγούστου 2020 στις 09:00 #118661stratusΣυμμετέχων@big-blue Αγαπητέ Ηλία αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε πλήρη δρομική άρνηση και δεν ξέρω αν και ποτέ θα ξανά τρέξω σε αγώνες και ειδικά μαραθώνιο .Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ξανακάνω προετοιμασία μέσα στο γ..νο ελληνικό καλοκαίρι.Ο κύρος ερρίφθη ότι και να γίνεται εγω τα καλοκαίρια θα αράζω .
24 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:32 #119243JeremyalfistiΣυμμετέχωνΨάχνοντας να ποστάρω στο νήμα ‘καθημερινές προπονησεις’ βλέπω ουι είναι πίσω πάνω από μήνα!!
Αιντε να δώσουμε λίγο πνοή. Καλά τα γρήγορα παπούτσια αλλά δεν πάνε μόνα τους!!
Το τρέξιμο είναι απίθανο όταν τρέχεις. Όχι όταν τρέχεις αγώνες!!!
Κάτι από το σημερινό λοιπόν. Η τελευταία επανάληψη των 800μ σε 2:37. 8Χ800/1:50 διαλ jog!!! Με τα απίθανα razor!!!!
Αυτό είναι ο λόγος που εγώ σηκώνομαι από το κρεβάτι!! Ο καθημερινός αγώνας με τον Ιερεμία!!!
https://share.icloud.com/photos/0VPbK18SykO7s3PG4x2imuiOw- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 2 μήνες πριν από Jeremyalfisti.
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 2 μήνες πριν από Jeremyalfisti.
1 Οκτωβρίου 2020 στις 11:28 #119312JeremyalfistiΣυμμετέχωνΠάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή!
http://www.runaugur.com5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:10 #119424stratusΣυμμετέχωνΩραιος καιρος για σαουνα σημερα.
5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:50 #119425Nikos PilikasΣυντονιστήςΑυτό σκεφτόμουν κι εγώ κι έχω και κοπάνημα το βράδυ…
5 Οκτωβρίου 2020 στις 13:38 #119427Steven TsokΣυμμετέχωνVirtual race στον Τροφώνειο Ημιμαραθώνιο χθες το πρωί -μιας και το επιτάσσουν οι νέες τάσεις της μόδας- με απίστευτη υγρασία…. Βγήκε πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα με βάση τα δεδομένα της κούρασης και της ατονίας των τελευταίων ημερών…. 1:39:58!!!!! Επαναπροσδιορισμός στόχων και φιλοσοφικής προσέγγισης πλέον……
5 Οκτωβρίου 2020 στις 14:08 #119428Nikos PilikasΣυντονιστής@steven_tsok Τι 1:40;;; Μπουσουλώντας πήγαινες, Σταύρο;
6 Οκτωβρίου 2020 στις 07:42 #119434Steven TsokΣυμμετέχων@echetlos Με τα χάλια που έχω φέτος και την τραγική προετοιμασία που έκανα όλο το καλοκαίρι, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος φίλε μου….. Σιγά-σιγά πιστεύω θα επανέλθω…. Έχω παραγγείλει το ENDORPHIN-SPEED -τ’ αναμένω όπου να ‘ναι- και πιστεύω να πάμε καλύτερα…..
6 Οκτωβρίου 2020 στις 23:52 #119449big-blueΣυμμετέχωνΠρώτο τρέξιμο, 5Κ, στο 05:45, μετά από 46 ημέρες αναγκαστικής απουσίας. Αρχικά είχα μείνει off δέκα μέρες για να ξεκουραστώ αφού τα ισχία βαρούσαν καμπανάκια, και έπειτα λόγω ρογμωδους κατάγματος στο δάχτυλο του ποδιού από χτύπημα σε ένα σανίδι…Σαν παρτσακλό πήγαινα σήμερα…
Απ´ την αγυμνασίλα ξύπνησαν κ οι κήλες της μέσης και χτυπάνε στα πόδια… Μαγεία!
Που να μην είχα κάνει και 10 φορές πισίνα… -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.