Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 931 έως 945 (από 1,047 συνολικά)
  • Συντάκτης
    panos gr
    Συμμετέχων

@big-blue δεν εχεις αναγκη ,σε 46 μερες θα εισαι παλι τούμπανο

big-blue
    Συμμετέχων

Πάντως σήμερα είμαι σαν να έχω φάει τρελό ξύλο μυϊκά!!!
    Πάνο, πλέον δεν έχω τόσο χρόνο για προπόνηση. Θα το πάω αρκετά χαλαρά…
    Έχω βάλει και λίγο κολύμπι στην πισίνα για όσο πάει γιατί έκοψα το γυμναστήριο…
    Θα δούμε. Απομακρύνεται ο στόχος του τρίωρου, αν και νέος είμαι ακόμα:)

stratus
    Συμμετέχων

@big-blue Προσκοπος εισαι ακομα,αμα μεγαλωσεις θα σπασεις το 3ωρο

big-blue
    Συμμετέχων

Δεύτερο 5αρι σήμερα. Νιώθω σαν να έτρεξα χθες μαραθώνιο, κυριολεκτικά!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Ο μόνος που προπονούμαι:)
    Τέταρτο τρέξιμο σήμερα, 8Κ (23 απ τις 19/8), κάπου στο 6:)
    Ο πόνος-πιάσιμο είναι τρομερός. Πονάω σαν τη δεύτερη μέρα ενός πολύ δυνατού ΑΜΑ. Ίσως περισσότερο. Πονάω κ την ωρα του τρεξίματος, αρνούνται τα πόδια! Πιστεύω πως θέλει αρκετές δυναμικές διατάσεις γιατί δε λυγίζω καθόλου πλέον. Που να μην έκανα και κολυμβητήριο.
    Με τίποτα δεν πονούσα έτσι, όταν ξεκίνησα το τρέξιμο

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Έχεις covid…

PanDex
    Συμμετέχων

@echetlos κλαίω

panos gr
    Συμμετέχων

@big-blue κανε κάνα μασάζ ρε συ .
    Ο πολύς πόνος συνέχεια δεν κάνει καλό

big-blue
    Συμμετέχων

Εχετλέε, τον έχω περάσει, πέρσι τον Γενάρη σίγουρα. Πλάκωσα μετά τα κρασιά και τον σκότωσα.
    Πάνο το είχα ξεχάσει. Έμεινα εκτός του αθλητισμού και το έβγαλα απ’ το μυαλό μου το μασάζ. Σίγουρα θέλω τεντώματα, δε λυγίζω καθόλου. Αλλά είναι πολύ περίεργο.
    Έχω μόνο μια υποψία. Μήπως το ζορίζω περισσότερο απ’ όσο πρέπει στο κολυμβητήριο-εκεί που δεν έχω ιδέα-και όταν πάω για τρέξιμο, βγαίνει όλη η πίεση μαζί.

stratus
    Συμμετέχων

@big-blue Αγορι μου αφου δε το εχεις με το τρεξιμο αστο καλυτερα.Ριξτο στο πλεξιμο να ησυχασεις .

tazi
    Συντονιστής

Αυτο με το Covid ηταν οντως πολυ επιτυχημενο 🙂
    Στα δικα μου τωρα, χτες βγηκαν συνολικα σχεδον 19, πολλα ε…., τα σχεδον 5 ηταν πριν κι μετα και τα 14 ενναλλαγες γρηγορων και αργων διλεπτων. 15 σετακια, μια ωρα δηλαδη τρεξιμο. καρδια πολυ νορμαλ, μετα το 10 γρηγορο (340 με 4) αρχισαν να βαραινουν τα ποδια τοσο οσο, σημερα ειμαι πουλακι. Πολυ το χαρηκα το χτεσινο.

Hadabis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα
    Τι κάνετε με τις συνεχόμενες μέρες κακοκαιρίας;;
    Δεν λέω γίνεται και με βροχή προπόνηση απλά κάποιες φορές όταν βρέχει υπερβολικά πολύ και είναι όλα μια λίμνη δεν είναι δυνατόν

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@hadabis Θέμα αποφασιστικότητας είναι, συντρέχτη. Το δύσκολο είναι να ξεκινήσεις, ιδίως αν είναι μέρες που κάνει και κρύο.
    Κι αν θες την συμβουλή μου, πέσε μόνος σου μέσα στην πρώτη λίμνη, για να τελειώνει η ιστορία και να μην ξανασχοληθείς. Με το να προσπαθείς να τις αποφεύγεις, θα είσαι όλη την ώρα στις μύτες, δεξιά-αριστερά και τελικά θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο.

Τι κάνετε με τις συνεχόμενες μέρες κακοκαιρίας;;
    Δεν λέω γίνεται και με βροχή προπόνηση απλά κάποιες φορές όταν βρέχει υπερβολικά πολύ και είναι όλα μια λίμνη δεν είναι δυνατόν

Μαρία
    Συμμετέχων

Προσωπικά θεωρώ απερισκεψία να βγει κάποιος έξω για τρέξιμο μέρες με βροχή κυρίως λόγω της κατάστασης που διανύουμε με την πανδημία. Αν κάποιος κρυολογήσει από αυτό (ή πάθει σοβαρό ατύχημα) και ταυτόχρονο κολλήσει covid λένε οι ειδικοί ότι εξελίσσεται πιο δύσκολα η αρρώστια.
    Λύσεις υπάρχουν λίγο διάδρομο είτε σπίτι είτε σε μη πολυσύχναστο γυμναστήριο, hiit workouts μεγάλης έντασης ακόμα και στο σπίτι , γενικά υπάρχουν λύσεις.

tazi
    Συντονιστής

Gia elate kai ligo pros ta edo kai meta arxizete ta parapona 🙂 Krio kai broxi sxedon kathe mera, xoria o mpolikos aeras pou kai pou. Ola einai sto mialo mas paidia.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 931 έως 945 (από 1,047 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.