Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 151 έως 165 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sigi
    Συμμετέχων

10χλμ σήμερα στο Ζηρίνειο σε 44′ 03” ρυθμός 04.24/km με ωραίες παρουσίες!!!!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το απογευμα 90′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου και χεριων!

Dejan
    Συμμετέχων

40′ τρέξιμο, τα 30 περίπου στο 5.15 ~ 5.00.

Echetlos
    Συντονιστής

Dejan, πού βγαίνεις για τρέξιμο;

Dejan
    Συμμετέχων

@Echetlos Συνήθως πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου αν και τώρα τελευταία τρέχω αρκετά στο διάδρομο … και δεν μου αρέσει…

tzatzikis90
    Συμμετέχων

μια αρκετά υποσχόμενη προπόνηση πραγματοποίησα σήμερα. κατά τις 7 το απόγευμα, στην παραλιακή της Καβάλας σε μια δροσερή μέρα, ιδανική για τρέξιμο βγήκα για χαλάρωμα. παρά το γεγονός πως κάποια στιγμή σταμάτησα να χαιρετήσω μια αιθέρια ύπαρξη(30″ περίπου) με το ρολόι φυσικά να γράφει(το ξέχασα ντε!) και στο γυρισμό την πήρα απ το χέρι και τρέξαμε μαζί για 1χλμ περίπου σε αρκετά αργό ρυθμό, το κοντέρ έγραψε 8.8χλμ με 48:10(5:29 μέσο-5:24 ρυθμός μετακίνησης). είχε θέματα πάλι η ζώνη στην αρχή και μου πέταξε ένα 182 μέγιστο αλλά δε δίνω σημασία. και με αυτούς μέσα όμως(1+χλμ), οι μέσοι ήταν μόλις 152!

και θα αναρωτιέστε τώρα και τι το σπουδαίο έγινε και χάρηκα.. θα σας πω! τη συγκεκριμένη διαδρομή την οργώνω εδώ και καιρό στα χαλαρά μου τρεξίματα οπότε έχω ένα μέτρο σύγκρισης. σήμερα λοιπόν για πρώτη φορά είδα με τόσο χαμηλούς παλμούς(για τα δεδομένα μου) να πιάνω ρυθμό 10-15 δεύτερα πιο γρήγορο απ ότι συνήθως! δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.. έτυχε να πάνε όλα καλά σήμερα ή έπιασε τόπο η προετοιμασία του Αλέκου. ελπίζω να ισχύει το δεύτερο, θα το διαπιστώσω σύντομα!

Α! και χτες έκανα μισή ώρα ενδυνάμωση κοιλιακούς-ραχιαίους..

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σήμερα είχε 9 χλμ αυξανομενης έντασης, με δύο αυξήσεις ρυθμού. Έναρξη στο 5’01” και φινάλε στο 4’30”. Ενδιάμεσα θα έκανα ένα πέρασμα στο 4’45”. Δροσερή μέρα λέω, θα βγει παρέλαση… Στην πέμπτη στροφή συνειδητοποιησα ότι οι χρόνοι ήταν του αναπροσαρμοσμενου 3.30… Που να το βγάλω ο μαύρος… Το γύρισα λοιπόν σε ένα αξιοπρεπεστατο τέμπο στο 4’57” τα 9,2 χλμ. Παλμοι 151 μο, με μαξ 167… Για κλείσιμο κομπλέ διατάσεις.
    Την Κυριακή που έχω το ίδιο θα ξεκινήσω από το 5’30” και θα πέφτω σε δύο επίπεδα ανά 15″.

mashine
    Συμμετέχων

@kalogeridis Θα κάνεις ζέσταμα τα 3 πρώτα (530-600) και μετά θα βαρέσεις καπάκι το 6αρακι σου (5-430) επιταχυνόμενα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Απόψε δεν είχε τίποτα. Ετοίμασα τσάντα για γυμναστήριο και την άδειασα. Νύσταζα και βαριομουνα.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@mashine ευχαριστώ αλλά δε βρίσκω λόγω στην παρούσα φάση να φορτσαρω. Είναι η τελευταία προπόνηση της αποθεραπειας από τον αγώνα και λέω να το πάω σειφ. Από βδομάδα θα ξεκινήσω μέχρι τέλη Μαΐου να γράφω αργά φλατ χλμ ενόψει προετοιμασιας… Που και που θα κάνω και κάνα τεμπακι για να παρακολουθώ την πορεία των παλμών. Αυτά τα χαρντκορ κράτα τα για το καλοκαίρι που θα χρειαστούν!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στο Ζηρινειο, μετα απο καιρο, και με παρεα τον Χρηστο (@xipolitakos) για λιγα χλμ … 10 χλμ ανυποδητο τρεξιμο σε 53’51”!

xipolitakos
    Συμμετέχων

15 χλμ. σήμερα.

anastasios
    Συμμετέχων

Λέω να κάνω ενα 7αράκι ζόρικο σήμερα στην κινέτα.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

μικρή διαλειμματική σήμερα, 2 μέρες πριν τη σκυταλοδρομία. κατά τις 5 βρέθηκα στο δημοτικό στάδιο με όχι και την καλύτερη των διαθέσεων αφού το στομάχι την είδε περίεργα από την πρωινή ψυχρούλα. η προπόνηση βγήκε ωστόσο.

ξεκίνημα με 2.4χλμ ζέσταμα(4 ανοίγματα μέσα) και στη συνέχεια 3×1000 σε 3:52-3:59-3:56. 400 μέτρα χαλαρό τρέξιμο ενδιάμεσα. 800 μέτρα αποκατάσταση και διατάσεις.

πήραμε νούμερα, μπλούζες, bibs και όλα τα σχετικά και η…ΛΕΛΕΚΙΑ team είναι έτοιμη να σπάσει τα κοντέρ! νομίζω δηλαδή!

Savvas Kourkoutis
    Συμμετέχων

5χλμ στο 4.52 στον Εθνικο κηπο!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 151 έως 165 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.