μια αρκετά υποσχόμενη προπόνηση πραγματοποίησα σήμερα. κατά τις 7 το απόγευμα, στην παραλιακή της Καβάλας σε μια δροσερή μέρα, ιδανική για τρέξιμο βγήκα για χαλάρωμα. παρά το γεγονός πως κάποια στιγμή σταμάτησα να χαιρετήσω μια αιθέρια ύπαρξη(30″ περίπου) με το ρολόι φυσικά να γράφει(το ξέχασα ντε!) και στο γυρισμό την πήρα απ το χέρι και τρέξαμε μαζί για 1χλμ περίπου σε αρκετά αργό ρυθμό, το κοντέρ έγραψε 8.8χλμ με 48:10(5:29 μέσο-5:24 ρυθμός μετακίνησης). είχε θέματα πάλι η ζώνη στην αρχή και μου πέταξε ένα 182 μέγιστο αλλά δε δίνω σημασία. και με αυτούς μέσα όμως(1+χλμ), οι μέσοι ήταν μόλις 152!
και θα αναρωτιέστε τώρα και τι το σπουδαίο έγινε και χάρηκα.. θα σας πω! τη συγκεκριμένη διαδρομή την οργώνω εδώ και καιρό στα χαλαρά μου τρεξίματα οπότε έχω ένα μέτρο σύγκρισης. σήμερα λοιπόν για πρώτη φορά είδα με τόσο χαμηλούς παλμούς(για τα δεδομένα μου) να πιάνω ρυθμό 10-15 δεύτερα πιο γρήγορο απ ότι συνήθως! δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.. έτυχε να πάνε όλα καλά σήμερα ή έπιασε τόπο η προετοιμασία του Αλέκου. ελπίζω να ισχύει το δεύτερο, θα το διαπιστώσω σύντομα!
Α! και χτες έκανα μισή ώρα ενδυνάμωση κοιλιακούς-ραχιαίους..