Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 166 έως 180 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής
    tazi
    Συντονιστής

Δωδεκα σημερα, ευτυχως χωρις καμια ενοχληση!!

Etien
    Συμμετέχων

Κανονικα ,ασταματητα, καθημερινα 15αρια στους συνηθης ρυθμους !!!

Ευχαριστω .

spy
    Συμμετέχων

@Etien:…Παναγιωτη καλημερα!Επι καθημερινης βασης τα 15αρια … δεν απεχεις δηλαδη ουτε μια φορα την εβδομαδα … για ξεκουραση … απο το τρεξιμο???

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Πρωινό χαλαρό 10άρακι με ανοίγματα! Έτοιμοι για αυριο!! Και οι δυο μας είμαστε λίγο ‘κρύοι’με την διοργάνωση και την όλη αντιμετώπιση ειδικά από τους αθλητές που προωθούν το πράγμα στην πόλη αλλά αύριο θα φανεί!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Μετά από ένα απολαυστικό ύπνο (μακάρι να είχε κοιμηθεί έτσι και στη Θεσσαλονίκη) πετάχτηκα Γκράβα για ένα δεκαράκι, όχι τίποτα άλλο μη πάρω κάνα κιλό πριν το Πάσχα. Τελικά είμαι βλαμμένος. Πήγα για easy και κατέληξα να τρέχω σε 4:45. Τελικά έκανα 50 λεπτά. Το χειρότερο ήταν ότι μετά στο Mini Market κάτω από το σπίτι ξεπέρασα τα €10 λογαριασμό και δικαιούμουν τυρόπιτα ή ντόνατ.

spy
    Συμμετέχων

Ιερεμια και Τασο καλη σας επιτυχια!Ευχομαι να το διασκεδασετε…!!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα πρωι πρωι 18,5 χλμ απο τα οποια τα 13,5 στο κτημα Συγγρου με sprint hills μονοπατια κτλ… με μ.ο ρυθμο 5.20”/κμ παρεα με τον Αργυρη και τον Χρηστο..συναντησαμε και λιγο τον Σπυρο αλλα δεν τρεξαμε για αρκετη ωρα μαζι.Σπυρο την επομενη φορα ελπιζω να τρεξουμε περισσοτερη ωρα παρεα!

spy
    Συμμετέχων

@sotos-marathon:…μα αμα εσεις κανετε sprint hills κι εγω 30αρια, δυσκολο να συμπιπτουν οι προπονησεις μας!Πρεπει να βρουμε κανενα ελευθερο να κανουμε παρεα!!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

..εχεις δικιο Σπυρο μου …σημερα ηταν τελειως διαφορετικες οι προπονησεις μας..

Πετρος Λουδος
    Συμμετέχων

50΄με 5.33/χιλ και 144 παλμούς.Έχω φτάσει σε σημείο να τρέχω το ίδιο και ελαφρώς ποιο γρήγορα από ότι έτρεχα πριν τον Μέγα Αλέξανδρο.Τις προηγούμενες φορές έκανα 1 με 2 μήνες να συνέλθω.

Etien
    Συμμετέχων

Ναι Σπυρο ….καθε μερα στις 6 το απογευμα …..αν σκεφτεσαι για το αν κουραζομαι , οχι δεν τιθεται θεμα , ειναι σε πολυ αργο χρονο (απο 5;35 μεχρι 4;40 το σπανιοτερο !! Επειδη ειμαι αρκετο καιρο απροπονητος απο την μια , επειδη πρεπει να βαλω χιλιομετρα απο την αλλη, εν οψει Μυθικαλ κ Σπαρταθλου .Καθε εβδομαδα ανεβαινω 1 χιλ .Απο τον Μαη μεχρι κ Ιουνιο θα αρχισω βουνο με 10-12% κλιση χωματοδρομος , αρκετα πιο χαλαρα δηλαδη ,αλλα κι εκει θα αυξανω 1 χιλ καθε εβδομαδα ,αρχιζοντας απο τα 7 χιλ !!!

Ευχαριστω

tazi
    Συντονιστής

Σα το μυρμηγκι Παναγιώτη, αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι, και τι μελι στη περιπτωση σου.

Etien
    Συμμετέχων

Σημερα ετρεξα κατ εξαιρεση 14 χιλ επειδη ειχα παρεα για πρωτη φορα τον βοηθο μου(στον Φ αγωνα ) Χρηστο .Τον κερδιζει το ποδοσφαιρο αλλα εγω κανω το ψησιμο και που θα παει στο τελος θα τον φερω στο τρεξιμο !!!! Σημερα λοιπον τρεξαμε παρεα ! Ειναι 39 ετων , καπνιστης κ καλος ποδοσφαιριστης!!!!! Αλλα το πηγε καλα το 14αρι . Το βγαλαμε στο 5;30 !!!!! Μ αρεσε που στο τελος ειχε και ενα μηλο να φαει , εν αντιθεσει με μενα -και καλα τον εμπειρο !!!- που δεν ειχα τιποτα !!! Χα χα χα !!!

Ευχαριστω

xipolitakos
    Συμμετέχων

12χλμ σήμερα το πρωί στη ρεματιά Χαλανδρίου παρέα με @medeon για πρώτη φορά.
    Πέρασε γρήγορα και ευχάριστα η ώρα με την κουβέντα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 166 έως 180 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.