Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 211 έως 225 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

@xipolitakos, 393,25 το καθε lap??? Tι κουφη μετρηση ειναι αυτη? Δεν ειναι 400αρης ο στιβος?

spy
    Συμμετέχων

@Elda: Μαρια ο στιβος του Ζηρινειου δεν ειναι 400αρης, αλλα 393,25 η εξωτερικη διαδρομη μετρημενη μαλλον με τη ροδα του ποδηλατου του Μανωλη!!!

Elda
    Συμμετέχων

Xαχαχα, αντε να κανεις διαλειμματικη εκει, αντι για 6×800 θα λες εκανα 6×786,5!!! 😛

xipolitakos
    Συμμετέχων

Η μέτρηση έγινε από το Μανώλη, το Σπύρο, και εμένα με μια ρόδα από το ποδήλατο του Μανώλη, 30 εκατοστά μέσα από τη γραμμή της εξωτερικής λωρίδας του στίβου. Στα τα τέμπο τρέχω παραπάνω απόσταση και μετά κάνω αναγωγή. Στις διαλειμματικές υπολογίζω με τα διαθέσιμα μέτρα του γύρου.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

σήμερα κατά τις 4 βρέθηκα στο δημοτικό στάδιο Καβάλας για μια ακόμη δυνατή προπόνηση.

ξεκίνησα με 1600 μέτρα ζέσταμα και στη συνέχεια 2 ανοίγματα και δρομικές ασκήσεις. με μια απλή αλλαγή ημέρας στο πρόγραμμα της asics για να μου βγουν οι προπονήσεις ελέω Πάσχα, είπα να δοκιμάσω γρήγορο 7ρι αντί για το χαλαρό 5ρι του προγράμματος(αύριο μου έδινε το 7ρι). με βάση τους ρυθμούς των τελευταίων μου προπονήσεων πήρα χτες δώρο μια βαρβάτη αναπροσαρμογή στόχου για το 10ρι που ετοιμάζομαι(τέλη Μαίου) κι από 41:45 μου πρότεινε 39:15! χάρηκα κι εγώ, τη δέχτηκα την αναπροσαρμογή. 3:59-4:03 μου το έδινε αλλά ούτε καν σκέφτηκα να το τολμήσω αφού δεν το έχω σε καμία των περιπτώσεων. αντ αυτού ξεκίνησα για ρυθμό 4:15 και όπου βγει. τελικά τα πρώτα 4 βγήκαν με μέσο ρυθμό 4:11 αλλά από το 3 και μετά ένιωθα τα πόδια τόσο βαριά που δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω 7ρι σε υψηλούς ρυθμούς. λογικό αν σκεφτεί κανείς το όλα μέσα 5ρι της Κυριακής και την ελάχιστη ξεκούραση από τότε. τέλος πάντων, σταμάτησα στα 4 και για να χρυσώσω λίγο το χάπι έκανα επιπλέον 4×800(και καλά για να φτάσω τα 7χλμ..) σε 3:04-3:05-3:03-3:08. καρδιοαναπνευστικά ήμουν μια χαρά αλλά τα πόδια δεν! μέγιστο έφτασε τους 191.

αυτά γίνονται όταν υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου! το πάθημα μάθημα..ελπίζω! και μετά για να ξεδώσω(κι άλλο), 50 λεπτά ενδυνάμωση πόδια! 1η φορά μετά το μεγαλέκο.. εγώ το 20λεπτο στο 5ρι θα το σπάσω ότι και να γίνει!

Τάσος

dimitrissss
    Συμμετέχων

Το πρόγραμμα της asics????? Τελικά είναι κολλητικό!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

χαχα! και πέρυσι το είχα χρησιμοποιήσει και πέρυσι, πάλι μετά το μαραθώνιο Δημήτρη! ουσιαστικά ακριβώς για τον ίδιο λόγο που όλοι το κατακρίνουν.. για τα λίγα χιλιόμετρα! δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά η κούραση -σωματική αλλά και ψυχολογική- που νιώθω μετά από μαραθώνιο με κάνει να ζητάω εναγωνίως ένα μικρό διάλειμμα ώστε να επανέλθω δριμύτερος. και τι καλύτερο από τα λίγα χιλιόμετρα και προπονήσεις της asics!

@καραφλό βέλος.. ανοίγουμε και κανένα fb!

tazi
    Συντονιστής

6 υπερβολικα ατονα χλμ με το ζορι!

mashine
    Συμμετέχων

Ενα 8αρακι jogging και χαλαρά θα συνεχιστεί η βδομάδα.Μετά το Πάσχα θα μπει δυνατή προπόνηση!

Πετρος Λουδος
    Συμμετέχων

20 λεπτα ζεσταμα 3χ7 λεπτα ανηφορα στους 160 παλμους και λιγο παραπανω 20 λεπτα χαλαρα.

big-blue
    Συμμετέχων

Τσίπουρο και κρασί σήμερα! Προετοιμασία για τον αγώνα στο Παναχαικό trail:)

Dejan
    Συμμετέχων

7,5 km 5,30– . Σε δύο εβδομάδες ξεκινώ προγράμματα -_-. Βγήκαν και οι αιματολογικές πριν λίγο. Όλα σε μία μέτρια κατάσταση ^_^ .

Puni Van Webergman
    Συμμετέχων

@Dejan καλα εισαι, δε πεθαινεις… και σταματα να γραφεις πριν απο μενα, θα νομιζουν οτι το κανω επιτηδες.

@tazi
    το παθαινω και γω αυτο! μηπως, αν τρεξεις με παρεα?? 😀 θα σου φανει λιγοτερο ατονο!

Εγω θελω να πω τον πονο μου! Την προηγουμενη εβδομαδα εκανα κατι διακοσαρια. Πράγμα σπάνιο για μένα, δηλαδή αν τα μετρήσουμε, παιζει να κανω 3 φορες τον χρονο! Όπως ήταν αναμενόμενο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑ! Τωρα το θέμα μου είναι λίγο κάτω απο τον δικέφαλο από την μέσα πλευρα (ΔΑ), οπου το νιώθω σαν πολύ εντονο τράβηγμα(το οποίο ενοχλεί και στο περπάτημα). Χτες πήγα να κάνω ευθέιες και με άφησε το πόδι στα 10 μέτρα, οπότε κομμένες οι “μπακακίες”. Πέρα από πάγο και ξεκούραση, έχετε καμια συμβουλή, κανα μαγικό ματζούνι που σας έχει βοηθήσει?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@punivanwebergman Υπάρχει ένα βότανο από τον Αμαζόνιο, “γιατρός/φυσιοθεραπευτής” λέγεται! 😛
    Τι εννοείς “κάτω από τον δικέφαλο”; Χαμηλά στον δικέφαλο/οπ. μηριαίο;
    Περαστικά, Πάνυ!

Πέρα από πάγο και ξεκούραση, έχετε καμια συμβουλή, κανα μαγικό ματζούνι που σας έχει βοηθήσει?

Dejan
    Συμμετέχων
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 211 έως 225 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.