- Αυτό το θέμα έχει 1,200 απαντήσεις, 59 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη
xipolitakos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
9 Απριλίου 2016 στις 16:23 #4957
tazi
Συντονιστής9,99 μη κλέβεις!!!!
9 Απριλίου 2016 στις 16:25 #4958stratus
ΣυμμετέχωνΜε τσακωσες!Το ιδιο εκανα και στο μαραθωνιο και ευτυχως κανεις δεν με πηρε χαμπαρι -:)
9 Απριλίου 2016 στις 16:35 #4960tazi
Συντονιστής:):):)
9 Απριλίου 2016 στις 22:42 #4977tzatzikis90
Συμμετέχωνδεύτερη απόπειρα σήμερα μετά το ξύλο της Κυριακής.
8 ελεύθερα χιλιόμετρα στη γνωστή παραλιακή διαδρομή με 5:41 μέσο. ο παλμογράφος έδειξε 157 μέσο με 172 μέγιστο. ήταν από την αρχή στα καλά του σήμερα οπότε τον πιστεύουμε. στο τέλος δρομικές ασκήσεις και αρκετές διατάσεις. και με το που γύρισα σπιτι, ενδυνάμωση χέρια και κάμψεις!
αναλογικά με προηγούμενες αντίστοιχες προπονήσεις το σημερινό βγήκε με 5-10 παλμούς και 7-10″ παραπάνω. επομένως βρίσκομαι ακόμα σε κατάσταση επανασύνταξης. από εβδομάδα ελπίζω να ανέβω. πάντως σήμερα δεν είχα την παραμικρή ενόχληση, πολύ θετικό στοιχείο.
τέλος, κάτι αρκετά παράδοξο που παρατήρησα σήμερα.. αν και ήμουν πιο αργός και με ψηλότερους παλμούς, οι διατάσεις έγιναν με μεγαλύτερη ευκολία απ ότι πριν το μαραθώνιο! τι φάση? έγινα πιο ευλύγιστος ξαφνικά!? περίεργα πράγματα..
10 Απριλίου 2016 στις 10:02 #4995Jeremyalfisti
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα σε όλους! Εκλπληξη εκρυβε το κυριακάτικο long. Στο γύρισμα στο 7,5 βλέπω μια φιγούρα να με πλησιάζει. Με τα πολλά κολλάω δίπλα του αφου έχω καταλάβει πως είναι ο γνωστός Pepe(Πέτρος) των Ιωαννίνων με φοβερές επιδόσεις στο ΑΜΑ και με δρομικο παρελθον ενδοξο αφού με ρωτάει σε τι ρυθμό το πας και του λέω πάνε με εσύ όπως θες! Βγάλαμε τα υπολοιπα 7,5 μαζί με κουβέντα και με ιστορίες!! Η κουβέντα του όταν χωρίσαμε: ‘Με έφτιαξες σήμερα!!’
Στιγμές που μόνο το τρέξιμο χαρίζει. Στα της προπόνησης , είχα κάτι ενοχλήσεις προς το τέλος αλλα νομίζω οτι όλα φτιάχνει το πράγμα!! Τάσο ετοιμάσου! Θα τρέξουμε το 5+5 relays στην Καβάλα στις 24/4. Θα βάλω κάποιες γρήγρες αυτη και την άλλη εβδομάδα με στόχο το sub 19:50, που είναι το τωρινο PR. Ελπίζω να μπορέσω να το πάω όπως θέλω προπονητικά μέχρι τότε και θα βγει. Ο τραυματισμός με ανησυχεί λίγο μήπως κάνει επανεμφάνιση. Βλέπουμε και κάνουμε!!
( ο παλμογράφος κλασσικά με βροχή τα έπαιξε!!)10 Απριλίου 2016 στις 10:43 #5001el Cid
ΣυμμετέχωνΤρέξιμο αποκατάστασης το πρωί στο ΕΑΚ Μακροχωρίου. Είπα να δοκιμάσω προπόνηση στη ζώνη Maffetone (<129 bpm).Εστίασα στο εύρος 120-125, αφού μετά από κανένα δεκάλεπτο έπιασα ρυθμό, διαπίστωσα οτι το τρέξιμο σ’ αυτήν την ένταση δεν ήταν τόσο βαρετό ούτε άβολο, όπως είχα διαβάσει σε περιγραφές άλλων δρομέων.Το cadence ήταν χαμηλό (164-168), οπότε προσπάθησα να μεγαλώσω το μήκος του stride, χωρίς να υπερδρασκελίζω.Αυτό θέλει δουλειά πολλή!Μια μικρή έκπληξη ένοιωσα, όταν μετά από ώρα είδα το ρυθμό μου:6΄10″/χλμ, που είναι ουσιαστικά ο ρυθμός που είχα αβίαστα στη διάρκεια της προετοιμασίας μου για το μαραθώνιο στα recovery, στα 2 πρώτα χλμ της προθέρμανσης μου ή στην αποθεραπεία μου και στα πρώτα χλμ των LR.
Αν το ταπεινό χρονόμετρο/παλμογράφος του LIDL δεν είναι πιο καταπονημένο από τον ιδιοκτήτη του, οι ενδείξεις του με κάνουν να αισιοδοξώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο fitness(ή κάνω λάθος;).Περίμενα πως το pace σ’ αυτήν την ένταση θα ήταν γύρω στα 7΄/χλμ.Όπως και να ‘χει, θα δώσω αρκετές ευκαιρίες στη μέθοδο αυτή το επόμενο 2μηνο, στην προσπάθεια μου να χάσω κάποια κιλά και να βελτιώσω το ρυθμό της λιπόλυσης.
Υγ. Πως θα διατηρήσω τη μυική μάζα σ’ αυτό το διάστημα; Στο γυμναστήριο δεν επιστρέφω, το βαρέθηκα!!!Κάποια πρόταση;
Καλημέρα!10 Απριλίου 2016 στις 11:10 #5006Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΟ chamav είναι ειδικός στον Maffetone (βασικά, είναι το μοναδικό πράγμα που είναι ειδικός).
Έχει φτιάξει και ομάδα εδώ μέσα…Γιώργο, μυική μάζα ο δρομέας, χωρίς σίδερα δεν κρατάει.
10 Απριλίου 2016 στις 11:22 #5007chamav
ΣυντονιστήςΕτοιμάζεται ειδική ομάδα Maffetonians με πολλές εκπλήξεις. Ένα μόνο θα πω, ότι έχω ήδη επικοινωνήσει με το Dr Phil…
10 Απριλίου 2016 στις 11:42 #5008Skakinen
ΣυμμετέχωνΝίκο θα συμφωνήσω για τα ”σίδερα” (και όχι μόνο για το δρομέα). Κάτι ανάλογο έγραψα, εμμέσως, στον Αλέξανδρο στο θέμα ”34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016”. Καλές οι καλλισθενικές και το trx αλλά ο μυς θέλει αντίσταση, πολλή αντίσταση.
10 Απριλίου 2016 στις 12:16 #5010Nikos Pilikas
Συντονιστής@skakinen Με συγκινείς..!
10 Απριλίου 2016 στις 16:17 #5028mashine
ΣυμμετέχωνΠρώτη δοκιμαστική προπόνηση μετά τον μαραθώνιο για να βεβαιωθούμε ότι όλα βρίσκονται στην θέση τους…45′ με 116 παλμούς μ.ο. ,ακόμα πιο κάτω και από τους muffin-tonians!
10 Απριλίου 2016 στις 16:49 #5029tazi
ΣυντονιστήςΚαλο ξεκινημα Πανο, μια χαρα σε βρισκω
10 Απριλίου 2016 στις 17:00 #5030mashine
Συμμετέχων@tazi Ευχαριστώ!Οι επόμενες προπονήσεις θα μου δώσουν τις πληροφορίες που θέλω.Ποιον έπιασε η σπλήνα δεν κατάλαβα!
10 Απριλίου 2016 στις 18:55 #5031Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΠρώτο ταλιρο. 5,2χλμ στο 5’54”. Ξεφυγα αλλά το πηγα όπως με πήγαινε. Ούτε παλμογραφο δεν πήρα μαζί.χιπικο…
10 Απριλίου 2016 στις 19:04 #5033Elda
ΣυμμετέχωνEγω εκανα σημερα ενα ελευθερο 12αρι στο 5:40 με πολυ νοτια στην παραλια. Δε χαλαρωνω ακομη γιατι εχω κατι εκκρεμοτητες με 10αρι και ημι που ελπιζω να κλεισω μεσα στον Απριλη. Μετα η ξεκουραση.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.