Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    xipolitakos
    Συμμετέχων

18χλμ στο Συγγρού. Και εκεί που πάω να φύγω, να σου μια φυτευτή πέτρα, στην μικρή κατηφόρα μπροστά στη έξοδο από Βορείου Ηπείρου. Ακολουθεί αεροπλανικό και προσγείωση πάνω στις πέτρες με χέρια, ώμο και γόνατο.
    Οι παλάμες ειδικά η μία από τις δύο… την άκουσαν λίγο. Αρκετό ξεπέτσιασμα και μεγάλες πληγές. Αίμα ακόμα και από το ώμο παρόλο που φόραγα τεχνικό μπλουζάκι.
    Αυτό που φοβήθηκα πιο πολύ ήταν το γόνατο. Στην αρχή, δε μπορούσα να σηκωθώ από τον πόνο στην επιγονατίδα. Μετά το πρώτο σοκ, σηκώθηκα και γύρισα σπίτι τρέχοντας…
    Ευτυχώς το χτύπημα στο γόνατο δεν δείχνει να είναι κάτι το σοβαρό. Περπατάω κανονικά.
    Αύριο θα δείξει…

Echetlos
    Συντονιστής

@xipolitakos Ρε αθεόφοβε, αφού είσαι αποδεδειγμένα ο πλέον γκαντέμης δρομέας, τι τα ήθελες τα 18Κ;
    Όλη σου την τύχη την ξόδεψες την προηγουμένη Κυριακή, που πήγαν όλα καλά, δεν μπορούσες να περιμένεις λίγο να κερδίσεις μερικά κανονάκια πρώτα..;

el Cid
    Συμμετέχων

2 αγώνες ακόμα μέσα στον Απρίλη, Μαρία; Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Elda
    Συμμετέχων

2 αγώνες ακόμα μέσα στον Απρίλη, Μαρία; Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ευχαριστω. Ενα δεκαρι κι εναν ημι. Καποια στιγμη επρεπε να το κανω κι αυτο!!! (ειδικα το δεκαρι).

krevith
    Συμμετέχων

Επ… Είδα φως και μπήκα….
    Καλώς σας βρήκα στο νέο site….
    Ειδικό χαιρετισμό απευθύνω στην ΝΤΡΟΠΗ των δρομέων, που συνάντησα τυχαία σήμερα το πρωϊ….

Echetlos
    Συντονιστής

@kyriakosrevithis Τίποτα δεν είναι τυχαίο, φίλε.
    Είχα βγει προς άγρα μελών!

Echetlos
    Συντονιστής

Ένα 9άρι (με το ζόρι) το πρωί.
    Μετά από 3 μήνες, ο ρυθμός που ρολάρουν τα πόδια από μόνα τους είναι ~5:10. Εκεί πάνε αν τα αφήσεις.
    Το μοτέρ όμως δεν συμφωνεί με το σασί κι οτιδήποτε κάτω από 5:35 δίνει ελαφρύ λαχάνιασμα.
    Ούτε και το πέλμα είναι εντελώς καλά.
    Υπομονή (που δεν έχω)…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Χαίρομαι για την επιστροφή σου σαν να το έκανα εγώ! Έχω τις ενστάσεις μου για το τρέξιμο με ενοχλησεις αλλά προφανώς το είχες υπό έλεγχο! Άντε αφού έκανες τόσο καιρό υπομονή, τώρα είναι που πρέπει να προσέχεις και να συνεχίσεις προοδευτικά! Πιστεύω πως για το καινούριο ξεκίνημα οφειλεις να γράψεις μια αυθεντική… Για το καλορίζικο της σελίδας!

tazi
    Συντονιστής

Και εγω σημερα εκανα ενα δωδεκαρι σε προ μαραθωνιακους ρυθμυς με τη καρδια να εχει ερθει στα ισα της αν και οπως συνηθως ξεκινησε ψηλα, λαθος, επειδη δεν εκανε καλη επαφη ο σενσορας, Εχω όμως μια σπαστικη ενοχληση στο πελμα που οφειλεται σε πρωινο τεντωμα μεσα στα σκεπασματα, τραυματισμος να σου πετυχει!!! ποναει αρκετα!!!

Echetlos
    Συντονιστής

@Kalogeridis
    Να ‘σαι καλά Παναγιώτη!
    Όσον αφορά τις ενοχλήσεις, πρέπει να τρέχω για να φύγουν! Θέλω να πω πως το πελμα χρειάζεται κινητοποίηση για να επανέλθει.

Elda
    Συμμετέχων

@Kalogeridis

Πιστεύω πως για το καινούριο ξεκίνημα οφειλεις να γράψεις μια αυθεντική… Για το καλορίζικο της σελίδας!

Τι του λες καλε του ανθρωπου? Και μετα ποιον θα χεις να σε χειροκροταει στο 39, ε????

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@Elda στη μοναδική συμμετοχή μου το 13 ήταν ντεφορμε στο χειροκρότημα. Οπότε επειδή θέλω να τον ζήσω και σε αγώνα τον πικαρω. Με προετοιμασία τερματισμού. Τουρισμό. Το μόνο κακό είναι ότι βαριέται τα πολυωρα και τώρα θα έχει λιγότερο χρόνο στη διάθεσή του. Όπως και να χει εξεφρασα τους ευσεβεις μου ποθους!

@echetlos
    ο φυσικοθεραπευτης μου είχε πει κάποτε ότι για ποδοκνημικη, επιστροφή σε ήπια άσκηση μόνο όταν στην καθημερινότητα δε σκεφτόμαστε καθόλου το τραυματισμενο σημείο. Αν το πλήρεις αύτο, μαζί σου, αφού σε αυτό που λες για την κινητικότητα με βρίσκεις σύμφωνο. Απλά είναι πολλά τα κιλά που φορτιζεις την περιοχή.

Etien
    Συμμετέχων

Γεια σας !

Μιας και ημουν στον “παγο” αρκετο καιρο , ξεκινησα να τρεχω ,σαν να ξεκινω τωρα !!!! Ετσι , πριν 2 εβδομαδες ξεκινησα να τρεχω καθημερινα,στο χωματινο γηπεδο του χωριου μας !!! ….Την πρωτη εβδομαδα ετρεξα 12αρια ,παντα στα χαλαρα….την αλλη εβδομαδα προσθεσα 1 χιλ. ,,! Και σημερα ξεκινησα 14αρια ….Ολα καλα, αν και αργουτσικα !!!Μολις τελειωσει ο Απριλης θα ”πιασω” την βουνισια διαδρομη , εν οψει Mythikal που ελπιζω να τρεξω !!!

Ευχαριστω !
    Παναγιωτης.

Elda
    Συμμετέχων

@kalogeridis

στη μοναδική συμμετοχή μου το 13 ήταν ντεφορμε στο χειροκρότημα. Οπότε επειδή θέλω να τον ζήσω και σε αγώνα τον πικαρω.

Τι λες ωρε? Το 13 ειχε τρεξει κλασικη, μετα εγινε χειροκροτητης! Εμ τι να σου κανω, δεν τον ηξερες τοτε να τον ζησεις σε αγωνα! 😛

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Έτσι εξηγείται λοιπόν. Παράτησε την απόσταση μόλις την ξεκίνησα εγώ… Οκ το έπιασα το υπονοούμενο…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.