Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 526 έως 540 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    panos66
    Συμμετέχων

Tελικά και σήμερα 6χιλ. σε μ.ο. 5′.10″/χιλ. Βελτιωμένη αίσθηση από χτές και συνεχίζουμε…

DaedraLord
    Συμμετέχων

Οι ώρες μεταξύ 0000 και 0500 είναι οι καλύτερες για τρέξιμο, ειδικά τώρα που πιάνουν οι ζέστες.

Fartlek για σήμερα, όπου λόγω κακού υπολογισμού αντί για 8χλμ έτρεξα 10χλμ. Κόντεψα να πάρω τη δεξιά μου γάμπα παραμάσχλα, αλλά ετυτυχώς ένα παγωμένο ντουζάκι την έφτιαξε.
    1:11:23 διήρκησε και με εξαίρεση το 1χλμ όπου έκανα ζέσταμα αυτήτη φορά αντί για απόσταση είχα σαν μέτρο τον χρόνο και άλλαζα ρυθμό κάθε 2 λεπτά.

Πού κατέληξα σήμερα; Σε χαμηλούς ρυθμους μυοσκελετικά υποφέρω. Άμα ανεβάσω ρυθμό είναι λες και πετάω, τα πόδια μου ξαφνικά είναι πιο ελαφριά και νιώθω σα να μην ασκούμαι καν. Τώρα για το δεξί πόδι και το πώς αυτό προσγειώνεται. Παρατηρώ ότι μετά από κάποια λεπτά κι αφού ζεσταθώ για τα καλά το αριστερό πόδι υπερπρηνίζει ενώτο δεξί είναι ουδέτερο. Για κάποιον λόγο αυτό ζορίζει το δεξί περισσότερο με αποτέλεσμα να κουράζεται και περισσότερο.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Nα προτιμήσεις Ορθοπεδικό που ξέρει από αθλητές και αθλούμενους.

Τους έχω προτιμήσει. Σε δέκα να πάω δέκα διαφορετικές απόψεις θα ακούσω.

tazi
    Συντονιστής

Μετα απο αρκετο καιρο ενα μικρο lr, κυριως κατα μηκος του Ταμεση, και ως επι το πλειστον σε μια πανεμορφη χωματινη διαδρομη που οσο πηγαινε γινοτανε και ομορφοτερη! Δε θυμαμαι να εχω κανει πιο χαλαρωτικο λρ απο αυτο. Σα να τρεχεις σε ενα κηπο. Το μονο δυσαρεστο τα μυγακια, πρεπει να καταπια κανα δυο

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Δύναμη προπόνηση σήμερα! 8Χ1000 σε ρυθμό 10αριού. Θα τα πηγαινα κάτω από το 4 είπα, 3 πολύ. Τελικά βγήκαν 3:59, 3:59,3:59, 3:57, 3:57, 3:57, 3:44, 3:56. Το προτελευταίο επίτηδες ζορισμένο και το τελευταίο βγήκε άκοπα. Σύνολο 12,83Κ σε 1 ώρα περίπου. Ψυχολογία στα ύψη!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@chousidisieremias Και με το δίκιο σου…

Ψυχολογία στα ύψη!

spy
    Συμμετέχων

@chousidisieremias: … αν ποτε καταφερω και κανω 6 1000αρια σε ρυθμο 3,5999999/χλμ με 2′ διαλειμμα ενδιαμεσα … κι οχι 1’10” οπως εσυ … θα ερθω στα Γιαννενα η στη Καβαλα, η οπου αλλου θελεις, να το γιορτασουμε παρεα με τσιπουρα,μπυρες η ο,τι αλλο τραβα η καρδια σου!!!Μπραβο Ιερεμια!!!!!!

chamav
    Συντονιστής

Αν ποτέ, Βάλτε με κι εμένα στη γιορτή.

θα ερθω στα Γιαννενα η στη Καβαλα, η οπου αλλου θελεις, να το γιορτασουμε παρεα με τσιπουρα,μπυρες η ο,τι αλλο τραβα η καρδια σου!!!

Nikos Gal
    Συμμετέχων

jeremy επειδη λεω να ανεβω για τον νυχτερινο ημι, η διαδρομη εχει ιδιαιτεροτητες; προσφερεται για επιδοση; ειναι ασφαλτοστρωμενο;

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Εχθες το απογευματακι ενα 8αρακι αποκαταστασης σε 42′ μετα απο το Κυριακατικο 18αρι στην Παρνηθα!
    Σημερα το πρωι 3χλμ ζεσταμα, 4×100μ ανοιγματα , 10×500μ σε ρυθμο απο 3.50”/χλμ – 3.55΄΄/χλμ με 1′ διαλ.jogging,2χλμ αποθεραπεια.

…αυτα για σημερα!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Σπύρο μένει μόνο να ορίσεις ημερομηνία και για αυτό τον στόχο σου και να τον καταρρίψεις όπως και οποιοδήποτε άλλο έχεις βάλει. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να γιορτάσουμε με μπύρες Γιαννενα η Καβάλα μαζί με όποιον μας καταδέχεται και με ειδική πρόσκληση στον Χαράλαμπο!
    Η διαδρομή @Nikosgal είναι στρωμένη και ακριβώς αυτή που κάνω προπονήσεις αν δεις το garmin. Είναι κυκλική χωρίς απότομες ανάστροφες και ιδιαίτερα όμορφη (είναι κομμάτι του 30Κ γύρου που προτιμάται σε προετοιμασίες για τον ΑΜΑ). Είναι σουπερ φλατ έως λίγο κατηφορική προς το κάστρο που είναι ο τερματισμός. Νομίζω οτί ο μόνος λόγος για όχι καλή επίδοση θα είναι οι συνθήκες, ίσως πολύ ζέστη και υγρασία. Εκείνη την ώρα όμως 19:15 πιστεύω οτι δεν θα υπάρχει θέμα με ανηπόφορη ζέστη και υγρασία πόσο πια να επηρεάσει;; Νομίζω δεν θα έχεις θέμα για επίδοση

Nikos Gal
    Συμμετέχων

ωραια…ενας νυχτερινος φλατ (οπως κουτσοβγει) ειναι οτι πρεπει για να κλεισει η σεζον…ευχαριστω

anastasios
    Συμμετέχων

Απο την άλλη βδομάδα λέω να αρχίσω εντατικά ορεινή προπόνηση και ειδικά ανηφοριές μιάς και το “δύσκολο βουνό” πλησιάζει….

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 80’ασκησεις ενδυναμωσης κορμου και χεριων …το απογευμα 1500 μετρα κολυμβηση (ελευθερο) σε 35’34” … και στη συνεχεια 12 χλμ ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο, κυριως στο χορτο του Ζηρινειου, σε 59’23”!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Γυμναστήριο απόψε, καλή επιλογή γιατί εκείνη την ώρα άρχισε να φυσάει πάρα πολύ. Διάδρομος 8 χιλιόμετρα σε 44 λεπτά και κοιλιακούς με γέφυρες.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 526 έως 540 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.