Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 706 έως 720 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tzatzikis90
    Συμμετέχων

χτες 13.5χλμ σχετικά άνετα με 5:01 μέσο. μια περίεργη αίσθηση. χωρίς να ζοριστώ στιγμή με το ρυθμό, είχα θέμα γενικότερα αφού έτρεξα αργά το απόγευμα και ως τότε δεν είχα φάει σχεδόν τίποτα από το πρωί. για να μην αναφέρω και 4-5 σετάκια beach volley που παίξαμε ενδιάμεσα στην παραλία, το πρωινό ξύπνημα για δουλειά, τη ζέστη κλπ κλπ.. με λίγα λόγια ένιωθα πτώμα από την αρχή αλλά την προπόνηση την έβγαλα σβηστός.. σας μπέρδεψα λίγο? εγώ να δείτε!

σήμερα ενδυνάμωση πόδια και πιστόλι στο προγραμματισμένο επιταχυνόμενο 9ρι της asics. μετατίθεται για αύριο.

Ιερεμία κάθε εμπόδιο σε καλό φίλε μου. βρήκες τι έφταιξε, την επόμενη φορά θα είσαι ακόμα πιο έτοιμος! δεν έγινε χτες, θα γίνει την επόμενη και νομίζω πως θα το χαρείς ακόμα περισσότερο μετά τα χτεσινά. από τη στιγμή έτσι ένιωσες, πολύ καλά έκανες και σταμάτησες! εσύ ξέρεις το σώμα σου καλύτερα από τον καθένα, ότι και να σου πούμε εμείς είναι περιττό. ανασύνταξη τώρα και…ετοιμάσου για Ζαγόρι!

άντε έφυγα για το δεύτερο ημίχρονο της Πολωνίας!

xipolitakos
    Συμμετέχων

@tazi & @stratus τέτοια ώρα στην παραλία, με τέτοια παρέλαση, που μυαλό για νερό…. 😛

panos66
    Συμμετέχων

Το 10άρι της Δάφνης σε μ.ο. 5′.10″. Αύριο χαλάρωμα.

mashine
    Συμμετέχων

2:15′ LR κούρασης..Εντάξει δεν ήμουν τελείως χώμα με 120bpm μο βγήκε αλλά κουράστηκα…Θα το γυρίσω στις ταχύτητες μου φαίνεται…

@Echetlos
    Ετοιμάσου! Κάνε streching μασαζ σουηδικό ταυλανδέζικο, δεν ξέρω και γω τι, θέλω να είσαι περδίκι!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine ΟΚ… Το πολύ πολύ, αν δεν μπορώ να ακολουθήσω, θα κάτσω και θα σε χειροκροτάω (τα γνωστά, δηλαδή).

Etien
    Συμμετέχων

Χτες , ειπα να κατεβω απ τα βουνα και να τρεξω και μια ασφαλτο !!! Ετσι , ωρα 3 καταμεσημερο, φου τσακισα τα γεμιστα μου , με φουλ ζεστη , με καπελο κ γυαλια , ετρεξα 20 χιλ στο 5,20 . Στην διαδρομη , απο καπου ψηλα του δρομου σε διπλανο χωριο , στο 9,5χιλ. συγκεκριμενα , με αγναντευε ενας παππους τσοπανος…Μολις με ειδε¨,μη γνωριζοντας με , φωνάξε ”Αυτη ειναι γυμναστικη …σε παραδεχομαι ”!!! Οταν μετα που επεστρεφα με ρωτησε ”απο που εισαι” (και πως με λενε !!) εξεπλαγην παλι , διοτι δεν περιμενε να ειμαι απο τοσο μακρυα του !! ”Τι λες ωρε παιδακι μ’ , απο τοσο μακρυα και εφτασες εδω κ γυριζεις παλι ετσι πισω??!! Μπραβο σ’ , μπραβο σ’ !!!!!

Καλημερα !!

aroulio
    Συμμετέχων

Σάββατο 10km ελεύθερο

Κυριακή
    Long Run 30km/201min @ 6:42
    Τελείως μόνος, καθώς άργησα (10:50-14:10), οπότε έπεσε η διάθεση και σε συνδυασμό με την πολλή ζέστη (26-28), το πήγα τελείως χαλαρά και περπάτησα λίγο στα τελευταία 6 km για να βγει.
    Τροφοδοσία 3 saltstick, 2 gel, 1.5 λίτρο νερό και μισό λίτρο powerade. Απώλεια ιδρώτα 4,9 λίτρα!!!!!
    Άνετα με τα  boston, χωρίς πρόβλημα και το δεξί γόνατο.

Στα 83km η εβδομάδα.

Σήμερα μασάζ

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aroulio Χαρά στο κουράγιο σου, ρε φίλε..!

xipolitakos
    Συμμετέχων

@aroulio ωραίος!
    Είδα την διαδρομή και θυμήθηκα την προηγούμενη γειτονιά και τα μέρη που έτρεχα πριν από κάποια χρόνια.

Η δικιά μου εβδομάδα έκλεισε στα 96χλμ.

tazi
    Συντονιστής

@aroulio Μανουλα μου!! 5 λιτρα!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Εχθες συμμετοχη στον αγωνα 20 χλμ στο PENTELI TRAILE RACE οπου βγηκε μια καλη προπονηση σε 2ωρες 10′.. Τεχνικο εδαφος με πολυ πετρα και τα περισσοτερα υψομετρικα στα πρωτα 8χλμ..Το καλο ειναι σημερα οτι αισθανομαι σαν να μην εχω τρεξει!!

aroulio
    Συμμετέχων

@echetlos δεν είναι ότι μ’ άρεσε…. αλλά η ανάγκη βλέπεις… άτιμη κοινωνία… άλλους τους ριχνει στα 200άρια κι άλλους στα μεγάλα…

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

μεγάλη προπόνηση ποδηλάτου το Σάββατο, 144χμ όλα σε ironman race pace (33,4 km/h), προοδευτικά μετά τις 11,00 ζόρισε και η ζέστη, και μετά ένα πεντάρι τρέξιμο σε συνθήκες αφυδάτωσης/ενεργειακού αδειάσματος. Καλά πήγε τηρουμένων των αναλογιών. Ήπια 5 λιτρα υγρά, 3 μπαρες, ένα freddo, 1 τυρόπιτα και 1 coca cola σε σχεδόν 5 ώρες προπόνησης, με 500 θερμίδες πρωινό βέβαια πριν ξεικινήσω.

και το τρέξιμο

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 1500 μετρα κολυμβηση σε 39’24” … και μετα, κατα τις 11+, 16 χλμ … εκ των οποιων τα 8 χλμ στις απαιτητικες ανηφοροκατηφορες του Δασους Συγγρου … σε 1:21:21!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 706 έως 720 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.