Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 721 έως 735 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

@nestoras_katsios

Πολυ φτωχο το προγραμμα σου φιλε, κανε επιτελους και καμια σοβαρη προπονηση…

tazi
    Συντονιστής

@spyrkotz Και αλλος εκολαπτομενος τριαθλητης…

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

σφίγγουν οι ζέστες το τριήμερο.. 40+ στα ηπειρωτικά.. κωλοκαίρι

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

πρέπει να βγουν άλλα 6 τέτοια το επόμενο δίμηνο.. με τη ζέστρη να δίνει από εδώ και μπρός. Έγερση στις 6 με βλέπω

spy
    Συμμετέχων

@tazi: …οχι Νικο…δεν με ενδιαφερει το τριαθλο, ουτε μ’αρεσει ιδιαιτερα!Απλα κολυμπω … για λογους αποκαταστασης κι αποθεραπειας 2 με 3 φορες την εβδομαδα σταθερα απο 1500 μετρα!Ασε που ειμαι και πολυ αργος…!!!

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

δεν υπάρχει το “δε μου αρέσει το τρίαθλο” αλλά το “δεν έχω δοκιμάσει το τρίαθλο” 🙂

spy
    Συμμετέχων

@Nestoras Katsios:…μα ο βασικος λογος που δεν εχω δοκιμασει … ειναι επειδη δεν μ’ενθουσιαζει … αλλα βεβαια πολυ σωστα επισημαινεις οτι χωρις να εχει καποιος την εμπειρια … καλο ειναι να μην εχει απολυτη αποψη!Παντως, λογω θεματων με τη μεση μου … ο ορθοποπεδικος μου συνεστηνε ν’αποφευγω το ποδηλατο…!Ενα μικρο τριαθλο καποια στιγμη ισως το κανω … για να μπορω να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη πανω στο θεμα!

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

@spy προφανώς και περί ορέξεως, ειδικά για εμάς τους ερασιτέχνες, κολοκυθόπιτα. Πάντως ο αυτό που σου συνέστησε ο ορθοπεδικός σου, είναι λίγο οξύμωρο, από τη στιγμή που σου επιτρέπει το τρέξιμο με τις σαφώς εντονότερες καταπονήσεις

spy
    Συμμετέχων

@nestoras_katsios:…Νεστορα, μαλλον στον mountain bike αναφεροταν, αφου δεν εχω αγωνιστικο ποδηλατο δρομου, αλλα και παλι ο καθε ορθοπεδικος εχει τη δικια του αποψη!Και για το τρεξιμο … μου ελεγε οτι επιβαρυνει τη μεση, αλλα εκει δεν του αφηνα εγω περθωρια για να μου πει να το μειωσω…!Ετσι μου προεκυψε … η κολυμβηση (ελευθερο, και περισσοτερο υπτιο) … αλλα κι οι ασκησεις ενδυναμωσης κορμου, που τις κανω ανελλιπως, ο κοσμος να χαλασει, 3 φορες την εβδομαδα!Ο καθενας εχει τα κουσουρια του … και πορευεται οπως μπορει…!

tazi
    Συντονιστής

@nestoras_katsios και @spyrkotz Εχοντας δοκιμασει και τα δυο, βεβαια πολυ πολυ λιγοτερο το τριαθλο μπορω να πω οτι το τρεξιμο εχει πιο πολύ ενταση, κατι που μου ταιριαζει περισσότερο. Απο την αλλη βαριεμαι το πολυωρο ποδηλατο, περναω καλα βεβαια οταν το κανω αλλα αν ειναι να βγω μονος τοτε αστα να πανε. Το κολύμπι ειναι καταπληκτικο, ομως και αυτο θελει προγραμματισμο. Το τριαθλο παντως θελει πολυ περισσοτερη προσπαθεια-προπονηση, 3 αθληματα σε ενα, πολύ δουλεια δηλαδη. Βεβαια το ironman ειναι απο μονο του κατι καταπληκτικο. Αν ποτε κανω τριαθλο, θα ειναι μονο και μονο για να καταφερω ενα ironman σε αξιοπρεπη χρονο, κατι δηλαδη σε αναλογια του 330 μαραθωνιο.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

οι προβλέψεις έδιναν κ@λόκαιρο σήμερα και σε συνδυασμό με τα βαριά πόδια από τη χτεσινή ενδυνάμωση ήμουν έτοιμος να την πιστολιάσω μια και καλή τη χτεσινή προπόνηση. τελικά με πήρε ο ύπνος στο Ισπανία-Τσεχία(μεγάλο ματς κι αυτό..) και ξύπνησα με μια δόση ενέργειας και παραδόξως αρκετή διάθεση.

με την προσμονή πιθανής καταιγίδας λοιπόν (τη βρίσκω με κάτι τέτοια!), βγήκα λίγο πριν τις 19:00 για ένα ακόμα επιταχυνόμενο. 8ρι αυτή τη φορά. ζέσταμα 650 μέτρα μόνο στην αρχή και μετά 4x2K σε 4:45-4:35-4:30-4:24 αντίστοιχα. στο μυαλό μου τα ήθελα σε 4:50-4:40-4:30-4:20 αλλά η τελευταία ζόρικη ανηφόρα είχε άλλη άποψη. μπορεί να πρόκειται για περίπου 200 μέτρα μόνο αλλά εκεί, θέλοντας και μη, ο ρυθμός πέφτει κατακόρυφα. όσο κι αν πίεσα στο τέλος, δεν τα κατάφερα. πάμε καλά ωστόσο, νιώθω αρκετά δυνατός τελευταία! μέχρι να πιάσουν οι ζέστες και να φουντάρω είναι.. 500 μέτρα χαλάρωμα στο τέλος και ενδυνάμωση κορμό μετά σπίτι.

φύγαμε για Ιταλία-Βέλγιο!

spy
    Συμμετέχων

@tazi:…Νικο εσυ εισαι κατ’αρχην εξαιρετικος δρομεας, που κανει την διαφορα … πολυ καλος κι εμπειρος ποδηλατης, με πολλα brevet στη πλατη σου, κι,αν θυμαμαι καλα, αρκετα καλος και στη κολυμβηση … οποτε το εχεις το πακετο … και θα τα καταφερεις με πολυ προπονηση στο ironman!Εγω, λογω σωματοτυπου και μονο … κοβομαι απο τη δραστηριοτητα αυτη!Οι τριαθλητες ειναι γεροδεμενοι και ευσωμοι… κι η δυναμη εχω την εντυπωση, τουλαχιστον στα δυο απο τα τρια αθληματα, παιζει σημαντικο ρολο!Εγω απο την αλλη … συγκριτικα, μαλλον καχεκτικος ειμαι!Πες κουτσα-στραβα οτι θα τη βγαλω τη κολυμβηση … στο ποδηλατο θα καταποντιστω σιγουρα … και θα πρεπει να βγαλω τα σπασμενα …στο τρεξιμο (που ας πουμε οτι εκει ειμαι πανω απο τον μεσο ορο) … και σ’ολα αυτα δεν μετραω και το ποσα λεπτα θα χανω στις μεταβασεις … απο απειρια, και “μπερδεψουρες” για τις οποιες διακρινομαι ιδιαιτερα, λογω αφηρημαδας!Ξεχωριστα το καθε αθλημα παρουσιαζει μεγαλυτερο ενδιαφερον για μενα … απ’ οτι ο συνδιασμος και των τριων … αλλα βεβαια, ποτε μη λες ποτε!!!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι διαλειμματικη προπονηση στο γηπεδο Χαλανδριου: 3 χλμ προθερμανση, μετα 10Χ600μ. σε ρυθμο 3:50-3:55/χλμ με 2′ διαλειμμα αργου τρεξιματος ενδιαμεσα και τελος 3 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 14,70χλμ σε 1:17:47!Η διαλειμματικη βγηκε αλλα αντ’αλλων … απο 3:47/χλμ μεχρι οριακα πανω απο 4/χλμ στα δυο τελευταια κομματια, ενω απο το πρωτο κομματι με ενοχλησε λιγο το δεξι γονατο κι αναγκαστηκα να τρεξω πιο συντηρητικα!Με την ελπιδα οι ενοχλησεις να ηταν κατι παροδικο … προχωραμε…!

…καλημερα σας!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Μετα το χθεσινο ρεπο σημερα το προγραμμα ειχε 2χλμ ζεσταμα, 4×3χλμ με 1’διαλ.jogging.
    1: 4.26”/χλμ
    2:4.20”/χλμ
    3:4.18”/χλμ
    4:4.15”/χλμ

2χλμ αποθεραπεια+ λιγες διατασουλες.

..αυτα για σημερα!

tazi
    Συντονιστής

13 και εγω χτες στη φιλοθεη, χωρις ρολοι. Εχα χασει τον παλμογραφο και εχω εκνευριστει πολυ καπου στο σπιτι πρεπει να ειναι αλλα επιμενει να μην εμφανιζεται. Σημερα τιποτις, γενικα αυτη η εβδομαδα θα ειναι χαλαρη. Περαστικα Σπυρο

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 721 έως 735 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.