Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 811 έως 825 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spy
    Συμμετέχων

@mashine: …πληρες τσεκ-απ, με τεστ-κοπωσεως αντι καρδιολογικων εξετασεων, αλλα εχω κανει σχετικα προσφατα και τριπλεξ!Ελπιζω να μην εχω θεμα …!

notaSOL
    Συμμετέχων

Κακά μαντάτα, φίλοι μου!
    http://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-3651196/Drug-cops-swoop-coach-Jama-Aden-EPO-banned-substances-hotel-room.html

http://www.runnersworld.com/performance-enhancing-drugs/world-record-holders-coach-arrested-in-doping-raid

(…δεν μας έφτανε η χειρότερη εξέλιξη, με τον χειρότερο τρόπο στους τελικούς του ΝΒΑ, έχουμε τώρα κι αυτό! …απανωτά τα χτυπήματα!)

tazi
    Συντονιστής

Η σημερινη μου προπονηση μαζι με τον φιλο @eliotmcroun

Ευτυχως ειμασταν παρεα και βγηκε αρκετα ανετα, μονος θα βαριομουνα πολύ, τα ελευθερα γενικα στο γηπεδο ειναι μεγαλο σιχτιρισμα.

Το πρωι εδωσα και αιμα για την ομαδα “εμεις οι δρομεις”, οργανωνουν αιμοδοσια στις 29/6, αν θελετε να πατε διαβαστε το αρθρακι που ανεβασα, στην αφισα θα βρειτε πληροφοριες.

Πολυ δυσαρεστο το νεο που ανεβασε ο φιλος με του μουσικο ψευδωνυμο, οχι για το προπονητη, μου ειναι παντελως αδιαφορος ο τυπος αλλα για την Dibaba που μου ειναι πολύ συμπαθης

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Έχει γίνει χαμός από το απόγευμα που διέρρευσε, στο Letsrun.com. Κανουν λόγω κυρίως για τον Mukktar, Makhloufi ακόμα και για τον Farah που παρόλο που προπονείται αποκλειστικά με το Salazar ήταν σε κάποια camp μαζί με τον coach Aden. Ελπίζω να είναι φήμες όχι τόσο για τους αθλητές, με την έννοια οτι είναι υπευθυνοι για τις πράξεις τους, όσο για εμάς(εμένα) που ορισμένους από αυτούς τους βλέπω και τους θαυμάζω για τις επιδόσεις. Είναι κρίμα να γκρεμίζονται αθλητές που θαυμάζεις. Οι δηλώσεις των αθλητών αναφέρουν πως ο Aden τρεις φορές την εβδομάδα τους εκανε ενέσεις λέγοντας τους οτι είναι για recovery και όταν ζητούσαν να τα πάρουν απο το στόμα αυτος τους έλεγε να μην ξανακανουν θέμα κάτι τετοιο. ‘Πάρτε οτι σας δίνω για να γίνετε πρωταθλητές.’

panos66
    Συμμετέχων

6 χιλ στην Γκράβα με αργό ξεκίνημα και προοδευτικά γρηγορότερα έως το 5′.20″/χιλ. Αύριο με βλέπω για κάτι τέτοιο και την Πέμπτη ένα τέμπο στο snf.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Ενα χαλαρο 10αρακι με μ.ο ρυθμο 5.14”/χλμ

christos21a
    Συμμετέχων

Σημερα διαλειμματικη.
    3 χλμ ζεσταμα 6χ6 ανοιγματα 60μ
    10×400μ σε ρυθμο 3:38/χλμ με 3:40/χλμ 1:27 και μερικα 1:28
    3 χλμ αποθεραπεια διατασεις

tazi
    Συντονιστής

Η σημερινη μου προπονηση στη Φιλοθεη,

Αρκετα πιο δροσερα σημερα, ειχα την αισθηση οτι θα μπορουσα να πηγαινω ετσι επ’αοριστο!!. καιρο ειχα να το νιωσω αυτο.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα τα χαραματα 16 χλμ στους δρομους της Κηφισιας, εκ των οποιων 5 χλμ με μεσο ρυθμο κατω απο 4:30/χλμ … σε 1:19:05!
    Καλημερα σας!

tazi
    Συντονιστής

Πηγα και εγω σημερα το πρωι στη τεσσαρα για τεμπο με το φιλο μου τον Ηλια, @eliotmcroun. Ειχα 6αρακι σε ρυθμο 4/χλμ. Βγηκανε αλλα κουραστηκα αρκετα, μυικα οπως παντα, ισως να εφταιγε και το χτεσινοβραδινο 15αρι το οποιο ομως βγηκε κατι παραπανω απο περιφημα. Σημειωτεον οτι ο δρομος ειναι κλειστος για τα οχηματα στο υψος του νεκροταφειου, επικινδυνοτητα για φωτια κλιμακας 4, τα ποδηλατα και οι πεζοι επιτρεπονται

spy
    Συμμετέχων

…σημερα τα χαραματα 10 χλμ στη Κηφισια σε 51’49”!
    …καλημερα σας!
    …BREXIT!!!

aroulio
    Συμμετέχων

SNFrun

5.83 σε 26:11 και ρεκόρ 5αριού 22:28 @ 4:29
    +ζέσταμα + 6.2km επιστροφή αποθεραπείας

panos66
    Συμμετέχων

Την τετάρτη 40′ χαλαρό τρέξιμο και ανοίγματα στο τέλος, χθές βράδυ τέμπο στο 6άκι ( 5.830 σύμφωνα με το ρολόι ) σε ρυθμό 5′.03″/χιλ.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα 2χλμ ζεσταμα,
    12χλμ προοδευτικο tempo τα πρωτα 4χλμ ρυθμος 4.33”/χλμ τα επομενα 4χλμ σε ρυθμο 4.24”/χλμ και τα τελευταια 4χλμ σε ρυθμο 4.17”/χλμ!Μ.Ο. ρυθμος4.24”/χλμ!

…ευτυχως ειχε λιγο αερακι σημερα!

than
    Συμμετέχων

Εναλλασσομενα 1600αρια ειχε το πρόγραμμα για εχθές, εναλλαγες μεταξύ φαγητού κ γλυκού έκανα εγώ… Καμία όρεξη για τίποτα, την εβγαλα στο σπίτι αγκαλια με τον ανεμιστήρα.
    Σημερα λεω να βγω το βραδυ για χαλαρό 11αρι στο χωμα και αυριο πρωι ενα 10αρακι σχετικά γρηγορο, αλλα παντα στην αεροβια ζωνη.
    Καλο κουραγιο παιδιά, ας ριξουμε λιγο τους ρυθμούς λογω ζεστης, και η σωστη ξεκούραση προπόνηση ειναι.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 811 έως 825 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.