Καλησπέρα φίλοι μου!
Εξαιρετικό long είχε αυτή η εβδομάδα στην διαδρομή του 21Κ στο Zagori. Πήγε εξαιρετικά με πολλές στάσεις και κουβέντα και πολύ χάσιμο στα μονοπάτια οπου σε κάποια σημεία δεν ηταν πλήρως σηματοδοτημένα. Χασαμε ενα μονοπάτι στο τέλος και δεν κάναμε το γύρο του χωριού στην αρχή. Φοβερή διαδρομή και 19Κ σε 2ω34λ. Πέρασα απίστευτρα και νομίζω οτι σε δυο βδομάδες θα πάω αρκετά καλά. Επιτέλους @aokara09 πήρα βουνίσιο το saucony excursion tr9 και πλέον δεν τρέχω με τα λιωμένα lunarglide και παω σαν άνθρωπός το οποίο πραγματικά με εντυπωσιάσε απο γαντζωμα και γκριπ που λένε στο χωριο μου.
Σας περιμένω ζαγορι λοιπόν!
@mashine το Lt2 ειναι πραγματικά το παππούτσι που παρακαλάω να έχω κομμάτια για να το φοράω! Απο 25/7! Μέχρι τότε ζαντε, lunartempo, saucony αντε και κανα Zoom Streak στα ψευτοτεμπο!
@mashine:…ως τα 50 χλμ, που τοτε θα ξεκιναει ο αγωνας, εγω δεν θα εχω προλαβει να φτασω … απλα επειδη εχω κανει τοσο κοπο τον τελευταιο χρονο, για να βρεθω εδω που βρισκομαι, θα ηταν αμαρτια να τ’αφησω να πεσει … και θα παω με τη λογικη … ο,τι θελει ας γινει!
Update Μια χαρά είναι τα πόδια μου σήμερα μετά τα αργά χθεσινά χιλιόμετρα με το LT2.Η αλήθεια είναι ότι σφίγγουν λίγο περισσότερο το πόδι-αχίλλειο πιο πολύ, απ΄ότι ένα trainer μόλις περάσει η ώρα αλλά ίσως να είναι συνήθεια και αυτό.
Συνεχίζω χωρίς πρόγραμμα και στόχο, κυρίως με ελεύθερα τρεξιματα (15αρια). Πρέπει όμως να βάλω μπρος για κάτι, να αποκτήσει και ενδιαφέρον.
@sotos-marathon Σωτήρη, θα κάνει Λιοφίλια ο κόουτς φέτος;